Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
wiece może skąd wziąśc tego windowsa? nie umiem go juz nigdzie znalesc... jakis moze link do torrenta albo najwyzej do emula albo cokolwiek np p2m
Przeglądarka Ci się zepsuła czy co?
co dziwne, szukalem tego wszędzie... nigdzie nie znajdywało ;/ moze rzeczywiscie mi sie zepsula albo nie wiem... ale w kazdym razie wielkie dzięki
moze rzeczywiscie mi sie zepsula albo nie wiem
[roftl] [roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
Ostatnio edytowany przez Lompi (2007-03-12 18:19:58)
moze rzeczywiscie mi sie zepsula albo nie wiem...
W świetle tego zdania twoje teorie w wątku o DRM w Viście tracą nieco na wiarygodności
Just kidding
nie wierzycie ze firefox sie moze zepsuc? kiedy instalowalem wtyczke flashgot do starszego FF to na dole został mi taki pasek z nazwą jakiegos tagu html... musialem na nowo instalowac FF bo nie mozna bylo pobrac juz zadnego pliku
nie wierzycie ze firefox sie moze zepsuc? kiedy instalowalem wtyczke flashgot do starszego FF to na dole został mi taki pasek z nazwą jakiegos tagu html... musialem na nowo instalowac FF bo nie mozna bylo pobrac juz zadnego pliku
Hmm ale to raczej zauważasz, że nie możesz wejść np. na google.com ? Na przyszłość polecam strony torrentowe
isohunt.com
torrentspy.com
mininova.org
Strony 1