Nie jesteś zalogowany.
Cześć Wszystkim !!!
Mam pytanie o Gigeshare
Kiedyś z tego serwera ciągło mi szybko a od jakiegoś czasu prędkość ściągania spadła drastycznie. Np obecnie próbuję pobrać jeden odcinek 173MB i będzie to jeszcze trwało 7 godzin (7kB/s)
Przepraszam, że piszę tutaj ale po części wydaje mi sie, ze pasuje do skąd wsiąść.
Argh... co to za wysyp dzieci neo ostatnio... Ściąga wolniej bo zwolnili, a jak nie zwolnili to znaczy, że ci internetodawca zwolnił neta, idź go zadźgaj nożem...
mało udany debiut na forum
Argh... co to za wysyp dzieci neo ostatnio...
Pewnie następne pokolenie się wykluło
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2007-03-10 20:48:06)
Ech... po co ten sarkazm. To nie możecie mu normalnie napisać, że nie tylko u niego tak wolno idzie przez giga?
Niestety, w przypadku gigashare tak jest. Wolno, u mnie tez. W nocy troche szybciej (tak po 23) - nie wiem czemu (moze mniejszy 'ruch' panuje ). 2 sprawa to sprawdź ustawienia firewall'a - jak jakiegos uzywasz, to wyłącz, może bedzie szybciej lecieć.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-03-10 22:09:43)
Dzięki
Tak, w ogóle to chodzi mi o Texhnolyze z polskim hs od srs. Torrent jest nie aktywny od dawna a napaliłem się na tą serie. Cóż pomęczę się z tym trochę.
Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2007-03-10 22:31:26)
Zaczynaj ściągać o 4 nad ranem, a pójdzie szybko
Zaczynaj ściągać o 4 nad ranem, a pójdzie szybko
To też zalezy od sieci
Mi akurat teraz w nocy idzie wolniej niż w dzień - paranoja
do tego - to dal tych z Wrocławia DIALOG wykupił moja sieć [e-wro] i za 2 tygodnie oficjalnie to ogłoszą - nie wiem co sie wtedy stanie
Ha no własnie, a ja ciągne zawsze maxem, dziwne co?:P
Mi też zasuwa z prędkością 195 kb/s nawet i nie narzekam
ja z gigasher niestety tez mam slabe transfery [neostrada] ciagnie mi tak na 30-40% lacza czyli okolo 25kB/s
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Też mam neostradę /tak wiem dziecko neo/ i zauważyłem faktycznie w nocy sie poprawia podobnie jak Wąski 25kB/s
To męczarnia jak dla mnie.
Ale pocierpię dla Texhnolyze
Też mam neostradę /tak wiem dziecko neo/ i zauważyłem faktycznie w nocy sie poprawia podobnie jak Wąski 25kB/s
To męczarnia jak dla mnie.
Ale pocierpię dla Texhnolyze
heh ja ściagałem z torrenta, wersje SRS - jak jeszcze był seed, ale to long ago . Powiem ci tylko, że jak lubisz takie klimaty, to warto się pomeczyć, by mieć ten tytul.
Ja ciągne mushishi i prędkość 15KB na 64. Idzie się pociąć.
Poprawka 15 w porywach średnio - 10.
Wczoraj w jeden dzionek ściągnąłem wszystkie rawy of "Aria The Animation" (13 epków)
Cóż ... jestem dzieckiem chello z podwyższonym od grudnia (niestety-niestety, bo w ogóle jest)limitem do 30 GB na miesąć xD ale to i tak nieźle.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-03-11 20:09:06)
u mnie max łącze 49kB
powod: pobieram zadko, nigdy nie uzywam akceleratorow ani mozilli
To jest właśnie w tym najdziwniejsze, że z gigeshare niektórym leci max łącza a inni nie mogą wyciągnąć nawet 3% łącza (tak jak ja). Bo nie zdażyło mi się, żeby z gige leciało mi powyżej 10 kB/s
Ja wym na ANSI przed rejestracją zrobił ankietę. . Ciekawe ile dzieci neo by było mniej...
[Cytuj]Ja wym na ANSI przed rejestracją zrobił ankietę. . Ciekawe ile dzieci neo by było mniej... [/Cytuj]
Masz tu na myśli kogoś konkretnego czy tak tylko ogólnie piszesz?
Ostatnio edytowany przez Rafcik_PL (2007-03-13 00:30:36)
...Tak, w ogóle to chodzi mi o Texhnolyze z polskim hs od srs. Torrent jest nie aktywny od dawna...
Trza było wejść na kanał IRC SRS'u (irc://irc.ltv.pl/SRS) i poprosić o seeda z pewnością by się znalazł jakiś...
Ewentualnie w tym temacieo reseedzie na anfo tutaj
Niechciany przeskok.
Robię wg instrukcji.
Pojawia się link CONTINUATION, następnie strzała do ściągnięcia.
Klikam w nią i wyrzuca mnie na yastorage.com - a plik się nie zaczyna ściągać.
Nie ma tam żadnego obejścia?
Albo co robię nie tak, skoro "krok po kroku".