Nie jesteś zalogowany.
Powiedzcie mi co mam zrobic zebym mogl zciagac z rapidshare bez limitow czekania, widzialem gdzies sposub ze cos sie robilo w mozilli, ale niemoge go znalezc.
Mam neostrade 512 ale nie modem tylko uzywam rutera i niemam jak rozlaczac neta czy da rade zeby jakas rozlaczyc i poloczyc ??
Prosil bym o pomoc
Tak. Reset routera i od nowa sciagasz. Ja zawsze tak robie. :]
Problem w tym ze niemam jak go resetnac bo nie stoi u mnie, wiec szukam jakiegos innego sposobu
Spróbuj użyć hideip. Chyba na programosy.pl jest.
Problem w tym ze niemam jak go resetnac bo nie stoi u mnie, wiec szukam jakiegos innego sposobu
To sobie pilot kup
[cytuj]zciagac
sposub
niemoge
niemam
poloczyc
ciongij
[/quote]
... WTF? PODSTAWY
mam gideip platinum i nic niedaje :/
hide ip nic nie pomaga!!
Ostatnio edytowany przez skubii (2007-03-11 12:34:31)
forum.dvhk
[cytuj] jest to programik torpark
oparty na mozilli zmienia ip
dziala na 100% caly czas z niego kozystam
CODE
http://rapidshare.com/files/4810749/Torpark_1.5.0.7.exe
przetestuj zanim napiszesz ze niedziala
Torpark to zmodyfikowana wersja przeglądarki internetowej Firefox Portable, czyli przenośnego Firefoxa. Tak samo jak wersję źródłową, Torparka można używać z dowolnego dysku przenośnego, na przykład kluczyka USB.
Torpark zaprojektowany został tak, by do połączenia z Internetem używał serwisu The Onion Router, czyli sieci serwerów umożliwiających anonimowe (a dokładniej, bardzo trudne do śledzenia) wycieczki po globalnej pajęczynie.
Przeglądarka stworzona przez Hacktivismo ma też swoje wady: przede wszystkim czas ładowania stron może wzrosnąć, z uwagi na przebijanie się przez warstwy serwerów Onion. [/quote]
dziala na 100%
możesz tez po prostu mając neostrade: połączyć sie ponownie z internetem (zrestartować komputer albo dać w programie rozłącz i potem połącz)
Ostatnio edytowany przez skubii (2007-03-11 13:00:17)
Restartowalem komputer, rozlaczalem i laczylem z sieci a dalej nic ruter ciagle polaczony:/
Ostatnio edytowany przez Oyaku (2007-03-11 15:33:15)
zawsze mozesz powiedziec temu kto ma router zeby cie odlaczyl na moment
zawsze mozesz powiedziec temu kto ma router zeby cie odlaczyl na moment
Nie sądzę. Jeśli steruje tym mechanizm podobny do podziału SDI, to odłączenie od routera nie wystarczy. IP stoi na router, nie na pojedyncze kompy, więc zmiana IP następuje po resecie routera, nie kompa.
Możesz użyć programu RapGet http://www.download.net.pl/4423/RapGet/ jest to menadżer pobierania z wszelkiego typu upload ów działa wpychając sie w kolejkę wklejasz link a gdy plik tylko jest doczepny rozpoczyna pobieranie
To pobierając z RS, aby nie czekać tej godziny albo dłużej wystarczy się tylko rozłączyć? Nie wiedziałem, w każdym razie na MU to działa bardzo dobrze, po rozłączeniu można dwa nowe pliki pobierać.
[cytuj]Możesz użyć programu RapGet http://www.download.net.pl/4423/RapGet/ jest to menadżer pobierania z wszelkiego typu upload ów działa wpychając sie w kolejkę wklejasz link a gdy plik tylko jest doczepny rozpoczyna pobieranie[/quote]
Próbowałem ten program i stwierdzam, że u mnie nie działa poprawnie. Jeszcze jedno pytanie, jak mam niby link z RS wygenerować by włożyć go do RapGeta? Próbowałem już zmiany ip na RS i za bardzo ściągać mi nie dali, były 3 wyjaśnienia, dlaczego nie mogę pliku pobrać, jednym z niech było właśnie zmienione ip.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
RapGet takze u mnie niedziala, a co do rozlaczenia rutera ani przekazania aby wlascicieli rozlaczyl niemam mozliwosci, poniewaz wlasciciela niema do okolo godziny 9-10 wieczorem, pamietam ze byl jakis sposób ze sie wpisywalo cos w ustawieniach mozilli ale nie pamietam jak to szlo :/
mam radiowke w lanie czy jest w moim przypadku szansa na ominiecie limitow na Rapidshare i MU?? Mam wew IP. Probowalem hide ip(nie da rady), USDownloader tez.[cenzura]
Probowalem hide ip(nie da rady), USDownloader tez.
No właśnie oni wiedzą że zmieniłeś IP i nie dają wtedy ściągać, wiem bo już na mu i rs próbowałem, dlatego też rs omijam z daleka, a koncentruję się głównie na mu, który w flashgecie idze aż miło, USDownloadera też miałem i oczywiście wirusa mi w nim wykryło, a na dodatek nie ściągał nic nawet po aktualizacji.
pamietam ze byl jakis sposób ze sie wpisywalo cos w ustawieniach mozilli ale nie pamietam jak to szlo :/
wpisywało się to: [cytuj]general.useragent.override
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 1.1.4322; MEGAUPLOAD 1.0)
ale to sposób na wchodzenie bez instalacji paska megauploadu i nic poza tym, limitów ściągania to nie rozwiąże.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
[cytuj] a koncentruję się głównie na mu, który w flashgecie idze aż miło[/quote]
ech zeby u mnie chociarz MU poszlo mam tak kochana siec ze tylko stronki zostaly torrent i inne zablokowane transferu w nocy nie zwiekszaja juz od 4 miechow i nie zanosi sie zeby cos sie zmienilo. gdybym mial 54.99 euro to bym wykupil konto.