Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
...będzie lecieć na VOX (godz. 00:15) Zapowiada się nocny maraton, o ile to coś jest dobrego
...będzie lecieć na VOX (godz. 00:15) Zapowiada się nocny maraton, o ile to coś jest dobrego
"o ile to coś jest dobrego" - czy Samurai Champloo jest dobry? A po autorze Cowboy Bebopa czego byś się spodziewał? ;] IMO - razem z Samurai 7 to dwie najlepsze pozycje z gatunku "Samurai" (o ile nie zapomniałem jakiegoś tytułu)
Szkoda, że nie mam tego kanału, tak to zobaczyłbym drugi raz
Ostatnio edytowany przez Nevar (2007-03-10 03:19:21)
mi sie samurai 7 nie podobalo i wymieklem na 2 epie. chyba zapomniales o oavce kenshina
Niestety Kenshina nie miałem okazji oglądać, czego żałuję Za to widziałem dwie OAV Samurai Showdown :]
Ostatnio edytowany przez Nevar (2007-03-10 20:04:15)
mi sie samurai 7 nie podobalo i wymieklem na 2 epie. chyba zapomniales o oavce kenshina
popieram Samurai 7 leci po raz n-ty na AXN sci-fi i nie moge na to patrzeć
ale Samurai Champloo był bardzo dobry a Kenshin to klasyk ale oczywiscie cudne oavki a nie ten durny film kinowy ;p
Samurai Champloo kurde nie ogladalem, ale musze obejrzec:P tylko najpierw Yaibe obejrze xD ktora lepsza wersja: od Anime-MX czy od a4e?? bo po wielkosci patrząc to chyba Anime-MX...
Ja mam wersje od Anime-MX i miodzio Bardzo mi sie podobalo, swietne postaci, efektowne walki, i zajefajny pomysl z motywami hip hopu w sredniowiecznej Japonii.
Ostatnio edytowany przez gu4rd (2007-03-10 09:26:51)
ja mam wszystkie wersje SC od avi przez mkv na polskich Hardkach skończywszy. Wiadomo to jest świetne anime szkoda że VOX ni mam a nawet jeśli i tak bym nie mógł oglądać. Matka ma sypilnie z TV i dupa blada
Samurai Deeper Kyo jest fajowy ale zakończenie mi się nie podoba...
a co do Samurai Champloo wyczesz samuraje+hip-hop niezłe połączenie:P, Rurouni Kenshin klasa...
Samurai Champloo kurde nie ogladalem, ale musze obejrzec:P tylko najpierw Yaibe obejrze xD ktora lepsza wersja: od Anime-MX czy od a4e?? bo po wielkosci patrząc to chyba Anime-MX...
yaiba ??!! oglądałem tylko na rtl7 ale tamta wersja mi odpowiadała
a anime było niezłe
ja mam wszystkie wersje SC od avi przez mkv na polskich Hardkach skończywszy. Wiadomo to jest świetne anime szkoda że VOX ni mam a nawet jeśli i tak bym nie mógł oglądać. Matka ma sypilnie z TV i dupa blada
To w sypialni oglądaj
Strony 1