#101 2007-03-09 19:01:00

Quithe
Użytkownik

Odp: "Bo to zła kobieta była":)

Obiwanshinobi napisał:
hikikomori napisał:

Chociaż wiesz, pielęgniareczki i te rzeczy...[szpan]

Hell, yeah! Living fanservice!

"Hell yeah" pisze się bez przecinka.

I to wszystko tylko dla mnie smile_lol

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#102 2007-03-09 19:06:54

Obiwanshinobi
Użytkownik

Quithe napisał:
Obiwanshinobi napisał:
hikikomori napisał:

Chyba u Murzynów (bez przecinka, w sensie iż).
A, to zależy, gdzie Cię położą. Ja akurat medical staff mam na co dzień, więc nikomu nie żałuję.

#103 2007-03-09 19:10:38

Satanael
Użytkownik

Nie chce mi się czytać całego wątku bo okropnie sie rozpisaliscie oczkod
Ja to mam szczęście i trafiam na same wredne suki. Przykład nawet z wczoraj. Wyglądała na zrównoważoną i dobrze mi się z nią gadało a tu co... Nasłała na mnie ochraniarzy z pracy (napisałem jej że bede czekał przed głównym wyjściem) :/ Inny przykład: pojechałem kilka razy do takiej jednej to potem po tygodniu dostałem pogróżki. Potem się dowiedziałem, że posłał je potem jej przyszły chłopak, bo go o to poprosiła ponieważ chciała się mnie pozbyć. Dlatego teraz sobie postanowiłem, że nie bedzie większego wroga kobiet odemnie. Mówcie mi od teraz szowinista. ]:->

#104 2007-03-09 19:14:39

Freeman
Użytkownik

Nie no stary w wieku 26 lat nie ma co się załamywać po dwóch zonkach (swoją drogą, nieco, hmm, faktycznie dziwnych smile Tylko mnie zastanawia, czemu ta jedna chciała się ciebie pozbyć smile_big

#105 2007-03-09 19:19:17

Satanael
Użytkownik

Freeman mnie nie pytaj :/ Ja dałem tylko dwa przykłady. Było tego więcej. Łącznie dostałem już 3 razy pogróżki i dwa razy mi grożono. Żeby było śmieszniej, to zawsze trzymałem sie od dziewczyn z daleka a jak do jakiejkolwiek sie zbliżyłem to praktycznie zawsze kończy się tak samo. I to zanim sie coś zacznie. Nawet spytałem sie paru koleżanek (tych co jeszcze mam) czy wyglądam jak bandzior i one zaprzeczyły. Wiec sam nie wiem co o tym myśleć. Lepiej zastosuje motto mojego kumpla. Je.ać stare baby!!!

#106 2007-03-09 19:22:16

Freeman
Użytkownik

Desperados.

Sorry dude, I can't help you smile Wszystko, co mógłbym powiedzieć, mimo szczerych chęci brzmiałoby jak niewybredny żart, więc się wstrzymam smile

Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-03-09 19:23:26)

#107 2007-03-09 19:23:40

Obiwanshinobi
Użytkownik

Freeman napisał:

Nie no stary w wieku 26 lat nie ma co się załamywać po dwóch zonkach (swoją drogą, nieco, hmm, faktycznie dziwnych smile Tylko mnie zastanawia, czemu ta jedna chciała się ciebie pozbyć smile_big

Taka prawda, taka prawda. Najeżanie się, dąsy jakieś dobre są może dla osobników o 10 lat młodszych, coby to już mieli za sobą. Po prostu życia szkoda na przeżywanie okresu dojrzewania do samej smierci.
Co się stało, to się nie odstanie, ale nie grąż się w jakiejś bezdni desperacji w związku z tym.

Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-03-09 19:25:48)

#108 2007-03-09 19:29:29

Satanael
Użytkownik

Ja nie będe grząść w desperacji tylko poprostu zapomne, że istnieje takie coś jak dziewczyna/kobieta.
Poprostu powiedziałem co myśle o wrednych babach.

#109 2007-03-09 19:32:14

Freeman
Użytkownik

Satanael napisał:

Ja nie będe grząść w desperacji tylko poprostu zapomne, że istnieje takie coś jak dziewczyna/kobieta.

Planujesz jakieś elektrowstrząsy czy lobotomię? smile_big

#110 2007-03-09 22:35:46

Quithe
Użytkownik

Obiwanshinobi napisał:
Quithe napisał:
Obiwanshinobi napisał:
hikikomori napisał:

Chyba u Murzynów (bez przecinka, w sensie iż).
A, to zależy, gdzie Cię położą. Ja akurat medical staff mam na co dzień, więc nikomu nie żałuję.

Jeszcze nie widziałem w pisowni angielskiej z przecinkiem.

Miałem na myśli, że u Hiki jezor

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V

#111 2007-03-09 23:20:18

Obiwanshinobi
Użytkownik

Z tym może być tak, jak z Ja żyję!, albo Ja, żyję!. Kiedyś ktoś pytał na Tym Forum, czy napisać skradzionymi, czy z kradzionymi, bo Word akceptuje obie formy...

#112 2007-03-09 23:36:15

Hybrid
Użytkownik

Satanael: rzeczywiście cos tu jest nie tak smile_big skoro zawsze sie tak kończy to moze jednak z toba jest cos nie tak ? smile_big

#113 2007-03-09 23:41:03

Quithe
Użytkownik

Obiwanshinobi napisał:

Z tym może być tak, jak z Ja żyję!, albo Ja, żyję!. Kiedyś ktoś pytał na Tym Forum, czy napisać skradzionymi, czy z kradzionymi, bo Word akceptuje obie formy...

Tak, pamiętam topik z tymi wątpliwościami. Chociaż trudne do rozróżnienia nie są. Całkiem możliwe, że pojawia się zapis w obu formach, może kiedyś trafię na Twoją wersję.

#114 2007-03-09 23:45:45

Satanael
Użytkownik

Hybrid napisał:

Satanael: rzeczywiście cos tu jest nie tak smile_big skoro zawsze sie tak kończy to moze jednak z toba jest cos nie tak ? smile_big

No i tu jest pies pogrzebany, bo jak sie pytam innych co jest ze mną nie tak to mi mówią że wsio wporzo itp. Zwsze w koło wszystkim pomagam, chyba nikomu nigdy nie odmówiłem pomocy, ale jak przychodzi co do czego to jestem odstawiany na boczny tor... Walić to. Dobrze, że jest manga & anime, ASG i robota. To pozwala zapomnieć.

#115 2007-03-09 23:56:47

Hybrid
Użytkownik

to nastepnym razem jak sie zapytasz co nie tak, a inni odpowiedza ze nic, wporzo to powiedz zeby przestali scieme walic jezor XD
a tak na serio to bys sie musial dowiedziec tych dziewczyn ktore tak cie potraktowaly... ale przez posrednika smile_big

#116 2007-03-09 23:58:35

Satanael
Użytkownik

Szczerze? To teraz mam już to wszystko w dupie. Wole pobiegać z karabinem lub zrobić edycje jakiejś mangi niż tracić czas na dziewczyny.

EDIT: Nie gadałem z nimi o karabinach ani w ogóle o moim zainteresowaniach.

Ostatnio edytowany przez Satanael (2007-03-10 01:07:00)

#117 2007-03-10 00:03:43

Hybrid
Użytkownik

"Wole pobiegać z karabinem lub zrobić edycje jakiejś mangi niż tracić czas na dziewczyny."
hmm to moze byc problem jesli rozmawiales z nimi o karabinach los, bo dziewczyna to takie stworzenie z ktorym nie porozmawiasz na takie tamaty co z facetami no i nie w ten sposob... bez tego ani rusz...[ej]

#118 2007-03-10 00:44:46

hikikomori
Użytkownik

Satanael napisał:

Nie chce mi się czytać całego wątku bo okropnie sie rozpisaliscie oczkod
Ja to mam szczęście i trafiam na same wredne suki. Przykład nawet z wczoraj. Wyglądała na zrównoważoną i dobrze mi się z nią gadało a tu co... Nasłała na mnie ochraniarzy z pracy (napisałem jej że bede czekał przed głównym wyjściem) :/ Inny przykład: pojechałem kilka razy do takiej jednej to potem po tygodniu dostałem pogróżki. Potem się dowiedziałem, że posłał je potem jej przyszły chłopak, bo go o to poprosiła ponieważ chciała się mnie pozbyć. Dlatego teraz sobie postanowiłem, że nie bedzie większego wroga kobiet odemnie. Mówcie mi od teraz szowinista. ]:->

~Satanael, to wcale nie były wredne suki, tylko głupie pindy bez wychowania i cywilnej odwagi, które wykorzystują facetów, by za nich odwalali brudną /w ich mniemaniu/ robotę. Zakały rodu żeńskiego. Takie omija się z daleka! Prawdziwa zła kobieta nigdy tak nie postępuje! A wiem co mówię;)

#119 2007-10-21 05:53:23

Obiwanshinobi
Użytkownik

Shimura Tae z Gintamy, czyli siostra Shinpachiego. Najmocniej chyba j?bnięta w tej bajce postać, a to splendor nie lada. Zaczynam się bać.

#120 2007-10-21 10:52:07

Farfarello
Użytkownik

Delphine Eracles; w sumie nie, żeby jakoś specjalnie wredna była (raczej nieprzeciętna megalomanka), ale ma klasę. smile - te płatki róż zrzucone z nieba...

17pg8.th.jpg
no i ładnie jest narysowana. smile

Ostatnio edytowany przez Farfarello (2007-10-21 10:56:33)

Stopka forum

© Animesub.info 2025