#61 2007-03-08 19:21:44

Freeman
Użytkownik

Odp: "Bo to zła kobieta była":)

hikikomori napisał:
Freeman napisał:

You're evil smile

Oui, un peu:)

Ja, naturlich smile

#62 2007-03-08 20:10:08

ivelios
Użytkownik

Cóż, nie przepadam za złymi kobietami, ale są wyjątki.:) Uwielbiam Asagiri Junko z Desert Punk i Sukkubem z Forgotten Realms bym nie pogardził. Mimo wszystko myślę, że większość facetów woli kawaii panienki(nie chcę uogólniać). Co do złych facetów... lubię wszystkie czarne charaktery z GantZ. Oni byli jedyni, najlepiej było by ich wszystkich od razu wybić. smile_big

I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side

#63 2007-03-08 20:46:14

GhostofOrion
Użytkownik

Hmmm... odrazu muwię że nieprzeczytałem wszystkich postów tym temacie bo niemam tyle czasu. No a teraz do rzeczy:
  Złe kobiety ??? Jeżeli za złą kobiete uznać stworzenie hamskie, przeklinające, wredne, ogolnie źle wychowane to jakoś je przecierpie. Jednak jeśli zauważe u nich jedną dodatkową ceche, a mianowicie zapominanie o długach wdzięczności( lub niedotrzymywanie danego słowa)to całkowicie odpada. i to tak samo w normalnym życiu jak i w anime. Jednak kobieta silna, niezależna, dążąca wytrwale do swojego celu, ładna i lubiąca zabawe pojawi się na moim choryzoncie to warjuje ze szczęcia.
Jakieś przykłady tego typu kobiet w anime ?? Trzeba będzie pomyśleć....Pamietacie tę dziewczyne z Kimi Ga Nozomu Eien co była w klubie pływackim ?? Tak takie kobiety sa fajne, albo dziewczyna z Hanbun No Tsuki Ga Noburu Sora, jednak w tym anime też jest jedna negatywna dzieczyna, a mianowicie ta modelka ktora podrywała głuwnego bohatera i go zaciągła do łużka. No to na tyle .

#64 2007-03-08 22:13:15

Freeman
Użytkownik

O, oglądałem w tv ostatni epek drugiej serii 4400 właśnie, i to mi przypomniało o jednej złej kobiecie smile Isabel z trzeciej serii to była straszliwa baba smile_big

#65 2007-03-08 22:46:37

liia
Użytkownik

Z wrednych bab uwielbiam Kriss de Valnor z Thorgala smile_big a z anime Faye z CB. No i nie mogę zapomnieć o Esme Weatherwax, która byłaby bardzo zła gdyby nie musiała być ta dobrą hehe

Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)

#66 2007-03-08 22:50:17

Hybrid
Użytkownik

no wlasnie jest kilka takich cech złych które nie przejdą. Nie ważne czy demonica, królowa zła, nawet wcielenie zła MUSI dotrzymywac danego słowa tak jak to powiedział GhostofOrion. Zreszta czesto jest motyw taki w anime ze są złe postacie ale słowa dotrzymują. Nie może być fałszywa i zdradzać... no i nie psychopatka jezor

#67 2007-03-08 22:50:41

Quithe
Użytkownik

liia napisał:

Z wrednych bab uwielbiam Kriss de Valnor z Thorgala smile_big a z anime Faye z CB. No i nie mogę zapomnieć o Esme Weatherwax, która byłaby bardzo zła gdyby nie musiała być ta dobrą hehe

Świetne przykłady z Faye i babcią. Idealne trafienie xD

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#68 2007-03-08 22:54:16

GhostofOrion
Użytkownik

Liia miałaś na myśli babcie Weatherwax z serii świat dysku ?

#69 2007-03-08 23:07:26

Quithe
Użytkownik

GhostofOrion napisał:

Liia miałaś na myśli babcie Weatherwax z serii świat dysku ?

Pytasz, a wiesz oczkod

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V

#70 2007-03-08 23:09:14

Obiwanshinobi
Użytkownik

Hybrid napisał:

no wlasnie jest kilka takich cech złych które nie przejdą. Nie ważne czy demonica, królowa zła, nawet wcielenie zła MUSI dotrzymywac danego słowa tak jak to powiedział GhostofOrion. Zreszta czesto jest motyw taki w anime ze są złe postacie ale słowa dotrzymują. Nie może być fałszywa i zdradzać...

Asagiri Junko trzeba zmuszać do dawania (słowa) na piśmie. Pisemne zobowiązania w świecie SunaBouzu nie bywają łamane (przeważnie).

#71 2007-03-08 23:28:50

hikikomori
Użytkownik

liia napisał:

Yay! Iiia, wymieniłaś wszystkie moje ulubione:) Kriss de Valnor...taaa...przy niej Aaricia wypada tak blado. Cóż, księżniczka i dobra żona:P

Co racja, to racja, złe kobiety powinny mieć swój honor i dotrzymywać słowa. Ja dotrzymałam:)

Ostatnio edytowany przez hikikomori (2007-03-08 23:41:37)

#72 2007-03-08 23:30:47

Bankaii
Użytkownik

kobieta z charakterkiem to jest to smile_big:D

#73 2007-03-09 00:52:37

fef212
Użytkownik

Kobiety fatalne sa bardzo fascynujace i na pewno ciagnie nas do takich osobniczek bardziej, niz do szarych myszek. Niestety dobra taka znajomosc na krotki, goracy romans. Na dluzsza mete wyniszcza mezczyzne psychicznie, fizycznie i czesto finansowo smile_big

Ps: Moj typ to Eda z Black Lagoon. Niby wredna, gadatliwa, wulgarna, prostacka wrecz, a jednak wydaje sie, ze zachowuje sie tak czesciowo na pokaz, bo skrywa jakies tajemnice ze swojej przeszlosci, a moze wlasnie terazniejszosci??

#74 2007-03-09 00:58:00

hikikomori
Użytkownik

fef212 napisał:

Kobiety fatalne sa bardzo fascynujace i na pewno ciagnie nas do takich osobniczek bardziej, niz do szarych myszek. Niestety dobra taka znajomosc na krotki, goracy romans. Na dluzsza mete wyniszcza mezczyzne psychicznie, fizycznie i czesto finansowo smile_big

hahahha. Jakieś złe doświadczenia? Zwłaszcza to wyniszczenie fizyczne mnie zastanawia. Chyba ci się nie wydaje, że "złe kobiety" trzymają swoich facetów w lochu o chłodzie i głodzie i regularnie ich batożą? Jeśli to jest niezbędny składnik zła, to mogę mieć problem z odpowiednim lochem. Chyba, że schron przeciwlotniczy by się nadał:D

#75 2007-03-09 01:14:13

fef212
Użytkownik

Nie takie znowu zle smile_big

A tak na powaznie, to zla kobieta kojarzy mi sie nie tyle z taka, co ma silna osobowosc i wie czego chce w zyciu i po to siega, tylko z wredna egoistka, ktora wykorzystuje innych, nie tylko przeciwnej plci.

Ps: Jesli chodzi o bunkry i tortury, to zapraszam 31.03 do Poznania...

#76 2007-03-09 01:21:57

Bekon
Użytkownik

Hiki Idz spać smile_big Nawet "złe Kobiety" potrzebują snu oczkod a jakiś schron na pewno się znajdzie, ewentualnie piwnica może, być, tak w sumie to już sie prawie oswoiłem z tą myślą... Kolejne ciekawe doświadczenie smile_lol rodem z horrorów i ten dreszczyk emocji jezor

Nawet najgorsze i najstraszniejsze, z charakteru Kobiety są fascynujące na swój sposób jezor

Ostatnio edytowany przez Bekon (2007-03-09 01:32:16)

#77 2007-03-09 01:48:37

hikikomori
Użytkownik

No wiesz, z własnego wątku mnie wypraszasz?
Sorry Bekon, ale mój schron już jest zarezerwowany, kajdany naoliwione, pejcz się moczy i czeka na konkretnego delikwenta. Może u Zenka jeszcze są wolne miejsca. Gambatte. Nie ustawaj w wysiłkach realizowania swoich mrocznych emocji;)

#78 2007-03-09 01:50:57

Zgrzyt
Użytkownik

hikikomori to zła kobieta? hmmmmmmmmmm 
ja to jak mówiłem złe są fajne, ale ja bym chciał jedną złą i jedną dobrą lub jedną z rozdwojeniem jaźni ^^(wtedy zło i dobro w jednym ciałku siedzą ) uuu to by było fascynujące...

EDIT wiem wiem jestem poligamicznym perwersem i jak mnie tu nie kochać XD

Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-03-09 01:51:52)

#79 2007-03-09 01:52:37

Quithe
Użytkownik

hikikomori napisał:

Sorry Bekon, ale mój schron już jest zarezerwowany, kajdany naoliwione, pejcz się moczy i czeka na konkretnego delikwenta. Może u Zenka jeszcze są wolne miejsca. Gambatte. Nie ustawaj w wysiłkach realizowania swoich mrocznych emocji;)

Wanna z kwasem jak rozumiem już też na mnie czeka xD

#80 2007-03-09 01:54:38

hikikomori
Użytkownik

Quithe napisał:
hikikomori napisał:

Wanna z kwasem jak rozumiem już też na mnie czeka xD

Nie, z gorącą czekoladą[okej]

Stopka forum

© Animesub.info 2025