Nie jesteś zalogowany.
A ja dzisiaj za posłanie dziewczynie, która mi sie podoba, kwiatków zostałem przepedzony przez ochrone banku (tam ona pracuje). :/
Rany gdzie to było? Jakaś strefa mroku chyba No chyba że ona pracuje w Fort Knox Wyrazy współczucia.
ps: Quithe - pytanie było wyraźnie retoryczne
ps: Quithe - pytanie było wyraźnie retoryczne
Nie umiałem się powstrzymać. Ale fakt, nie dziwię się shemale'owi, że ma załamkę, jeszcze te problemy z wiekiem xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wierszyk tragiczny, ale na więcej mnie nie stać (grunt, że się wysiliłem, prawda?)
Dzisiaj wielkie święto mamy
Dniem kobiet powszechnie zwane
W którym wszystkie nasze damy
Są z szacunkiem traktowane
Więc faceci na tym świecie
Jeśli są dżentelmenami
Powinni każdej kobiecie
Słodzić dziś komplementami
Bo szacunek się należy
Naszym paniom przecudownym
Bo od nich właśnie zależy
Czy forum będzie porządnym
Powszechnie przecież wiadomo
Że piękna kobieca ręka
Daje kres wszystkim sporom
Każdy prostak się jej lęka
Tak więc moje drogie panie
Bez was Ansi by nie było
Sami goście na ekranie
Ciężko by się tutaj żyło
Więc wam życzę zdrowia, kasy
Pomyślności, szczęścia masy
I to, co sobie życzycie
Niech się spełni należycie
Wsiego naj od wujka Zjadacza
A specjalne życzenia idą dla sansiego, a raczej jego żeńskiej połówki. Tobie sansi życzę jeszcze bardziej wsiego naj
"Skazany na zajebistość"
Tez sie dolaczam. Zycze wszystkim uzytkowniczkom Ansi duuuzo zdrowia, bo jak ono bedzie, bedzie wszystko inne :*
Satanael napisał:A ja dzisiaj za posłanie dziewczynie, która mi sie podoba, kwiatków zostałem przepedzony przez ochrone banku (tam ona pracuje). :/
Rany gdzie to było? Jakaś strefa mroku chyba No chyba że ona pracuje w Fort Knox Wyrazy współczucia.
W Gliwicach a bank to PKO BP. Chyba zrezygnuje z usług tego banku. Kurcze, a specjalnie jechałem aż z Tychów. :/
a ja jeszcze raz dziekuje wszystkim panom za zyczenia, wielkie buziaki dla Was )
Dziękuje w imieniu panów:P
Ok , jeszcze mamy póki co ósmy , więc wszystkiego najlepszego , zdrówka i spełnienia marzeń wszystkim paniom życzę
Żebyście wszystkie szczezły w otchłaniach piekła :[
Tez sie dolaczam. Zycze wszystkim uzytkowniczkom Ansi duuuzo zdrowia, bo jak ono bedzie, bedzie wszystko inne :*
Dzięki, a zwłaszcza zdrowia psychicznego;) Lepiej kasy masę nam pożycz. Jak kaska będzie to i zdrowie będzie się dobrze miało: sanatorium pod palmami, pielęgniarki, masażyści, bicze wodne, kąpiele w błocie i takie tam:D
/Warui, warui, za to będziesz utytułowany. Niemniej wierszyk super:)/
Nie kryguj się Wujku Zjadaczu, piękny wierszyk[okej]
Tak się zastanawiam, czemu różowa połówka sansiro jest dziś nieobecna na forum, przecież to jej święto. Może wtedy jego? wywody nie byłyby takie smutne?
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2007-03-09 01:00:12)
Żebyście wszystkie szczezły w otchłaniach piekła :[
Nigdy nie używaj słow:
-nigdy
-zawsze
-wszędzie
-wszytskie...
Nie uogólniaj...Nie Pakuj wszystkich do jednego worka... To że jedna zrobiła ci przykrość to nie znaczy, że wszystkie takie są... Pozdrawiam was drogie panie:(
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-03-09 00:52:11)
Nie kryguj się wujku Zgrzycie, piękny wierszyk[okej]
XD XD XD
Ja nie jestem Zgrzyt...
"Skazany na zajebistość"
OKI... Czas minął kto sie tu nie wpisał jego strata.... Temat do zamknięcia, dzięki za aktywność i pozdrowionka dla Pań... Wszystkiego Najlepszego!!!
hikikomori napisał:Nie kryguj się wujku Zgrzycie, piękny wierszyk[okej]
XD XD XD
Ja nie jestem Zgrzyt...
Aleś wtopiła [roftl]
~sansiro ma rzeczywiście doła, skoro nie zareagował na zaczepki xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dzięki, a zwłaszcza zdrowia psychicznego Lepiej kasy masę nam pożycz. Jak kaska będzie to i zdrowie będzie się dobrze miało: sanatorium pod palmami, pielęgniarki, masażyści, bicze wodne, kąpiele w błocie i takie tam
W tym przypadku pomoc nie moge, ale mozna zauwazyc pewien paradoks - im wiecej kasy, tym zapotrzebowanie na nia wieksze. A zdrowie psychiczne jest jak yeti - niby ktos cos slyszal, niby widzial, ale nie ma pewnosci, ze istnieje i nie wiadomo dokladnie jak mialoby wygladac. Pozostane wiec przy swoich poprzednich zyczeniach dodajac dluugie wakacje w kurorcie wypoczynkowym "pod palmami, pielęgniarki, masażyści, bicze wodne, kąpiele w błocie i takie tam" :D
Dzisiaj 14 marzec, czyli w Japonii jest Biały Dzień. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego .
Dzisiaj 14 marzec, czyli w Japonii jest Biały Dzień. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego .
a 29 lutego w rosji by ł dzień mężczyzn...:([gwizdze]
Niech Nam Żyją Nasze Panie. Trochę późno, ale co tam.
zergadis0 napisał:Dzisiaj 14 marzec, czyli w Japonii jest Biały Dzień. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego .
a 29 lutego w rosji był dzień mężczyzn...:([gwizdze]
Ale wiesz, jako że to forum o anime, święto japońskie ma trochę większe znaczenie niż rosyjskie.
Czas trochę pospamować .
Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet A.D. 2008!