Nie jesteś zalogowany.
Nie umiem składać długich życzeń. Po Prostu wszystkiego najlepszego .
Wszystkiego najlepszego
Dziękuje :*
Dołączam się do życzeń!
Wszystkiego dobrego!
~Kisiel ej! Zalezy jaki kolor lubi twoja mama.... JA na dzień matki kupiłam niebieskie niezapominajki i myślę, że to najodpowiedniejsze kwiaty... Przynajmiej nie żadne oklepane róże... Ale co ja się będę wypowiadać...
I właśnie o taką pomoc mi chodziło
http://kisiel.pop.e-wro.pl/01/070308_164544.png to jest bukiet jaki kazałem złożyć, podobał się
A wszystkim kobietom życzę abyście były doceniane przez waszych wielbicieli, byśmy okazywali wam więcej uczucia i nie mówiły nigdy "nie trzeba było" - to tylko denerwuje i jeszcze będziemy w stanie w to uwierzyć
[URL=http://img76.imageshack.us/my.php?image=untitled1copyfg2.jpg][/URL]
nyo to cos odemnie dla all lasek ;D nie besztajcie robilem to z mojego zlamanego serca ;P
Nie napiszę, bo nie chcę robić za głównego zboka na forum. Ale wierzę w twoją wyobraźnię, możliwości są przecież (niemal) nieograniczone;)
Nie no to, jak już we mnie wierzysz to normalnie, nie możesz być Taka "Zła Kobieta", a główny, zbok, eeee, nie zbok a perwers:-D to już zarezerwowane I tylko On Sam wie o kim mowa wiec, bez obaw, jak coś to ja sie podłoże wiec napisz, co Miałaś napisać, no w ostateczności może być na PW
PS. Nie będę sobie za dużo wyobrażał, bo jestem niepohamowany
Ostatnio edytowany przez Bekon (2007-03-08 19:47:13)
również życze wszystkiego naj wszystkim pięknym panią z ANSI:) a wiadomo, że wszystkie tu są piękne:P
jak tak patrze to nawet mnie nikt nie pochwalil ;p xD joke joke chcialem jeszcze zapytac bo teraz skoczem do kwiaciarni dac mojej siostrze a ona lubi takie polne kwiaty a ja nie wiem czy da sie kupic gdzies ;D i takie pytanko nazwa jakas ?
Mavet! To najładniejszy zwierzaczek jakiego kiedykolwiek widziałam
A co do kwiatów polnych to moze strokrotki albo margaretki? duzo tego jest xD.
Chyba troche spóżnione ale za to szczere i prosto z serca najserdeczniejsze życzenia dla wszystjich pań a zwłaszcza naszych forumowiczek:)
Obyście były równie mądre co inteligentne.[szpan]
A ja dzisiaj za posłanie dziewczynie, która mi sie podoba, kwiatków zostałem przepedzony przez ochrone banku (tam ona pracuje). :/
dobra ida zapolowac na kwiaty ;O brb zedytuje jak mi sie u da
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-08 21:22:56)
Mavet! To najładniejszy zwierzaczek jakiego kiedykolwiek widziałam
A co do kwiatów polnych to moze strokrotki albo margaretki? duzo tego jest xD.
@_@ nie oglądałaś Bleacha...
A tak bez offtopa: najlepszego, najlepszego^^ (który raz ja już to dzisiaj mówie XD)
No to takie spóźnione "dziękuję" również ode mnie. A gdyby nie temat "Góra grosza" nawet bym na stronę ANSI nie zajrzała.
Życzę jeszcze raz z całego serca spełnienia najskrytszych marzeń i waszych pragnień... Dziewczyny są bardzo ważne w życiu mężczyzny... Btw. Tak sobie myślę jak to by było gdyby mnie nie było:(
Życzę jeszcze raz z całego serca spełnienia najskrytszych marzeń i waszych pragnień... Dziewczyny są bardzo ważne w życiu mężczyzny... Btw. Tak sobie myślę jak to by było gdyby mnie nie było:(
Nie byłoby źle
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Hatake, dzisiaj dzień Kobiet a ty z takim Avatarkiem wyskakujesz
A tak już bardziej w temacie Cześć Ania a pozostali to śpieszcie się z życzonkami bo już nie wiele czasu, kto się spóźni do piwnicy i z Zenkiem do czynienia miał będzie
sansiro napisał:Życzę jeszcze raz z całego serca spełnienia najskrytszych marzeń i waszych pragnień... Dziewczyny są bardzo ważne w życiu mężczyzny... Btw. Tak sobie myślę jak to by było gdyby mnie nie było:(
Nie byłoby źle
Mysle, ze wrecz przeciwnie.