Nie jesteś zalogowany.
hikikomori napisał:Quithe napisał:Zbyt grzeczne to odebrałaś
Właśnie. Pejcze, kajdanki, oliwka, te rzeczy[okej]
Sumimasen >.<
Niezamaco. Chociaż, jak tak pomyślę... to i czekoladę da się jakoś wykorzystać, tylko bakalie mogłyby być kłopotliwe.
Wszystkiego naj dla naszych pań.
Wszystkiego najlepszego drogie kobitki :*
Niezamaco. Chociaż, jak tak pomyślę... to i czekoladę da się jakoś wykorzystać, tylko bakalie mogłyby być kłopotliwe.
Hehe a jak, a jak, można wiedzieć, bo żyje marzeniami
Z okazji Dnia kobiet wszystkiego najlepszego dużo anime i samych radości przy ich oglądaniu. Oby więcej niewiast było wśród Otaku !!!!
Nie, nie. Tyle pan na forum juz wystarczy
wierszyk extra
tylko pogratulować twórczego umysłu
wielkie dzięki panowie :* ^^
wierszyk extra
tylko pogratulować twórczego umysłu
wielkie dzięki panowie :* ^^
Dziękuje bardzo, również w imieniu A_R_O , jak się pojawi zrobi to osobiście
Miło mi Mio że Ci się podobał jesteśmy z tego powody razem z Bekonem strasznie uradowani w końcu widać ze sie opłaciło :p
Spełnienia wszystkich marzeń, zadowolenia z siebie, radości życiowej i aby każdy kolejny dzień był Dniem Kobiet życzę Wam .... wspaniałe, niepowtarzalne Panie!:P
Nie, nie. Tyle pan na forum juz wystarczy
Pa3cja dlaczego nie, zawsze więcej sie może wydarzyć, i mniejsza szansa że jak ktoś będzie wiązany w piwnicy trafi na Zenka
Jeeee, ile życzeń Jak miło , dzieki wszystkim za życzenia A za chwile brat przyjdzie z bombonierka .
Ostatnio edytowany przez maryska (2007-03-08 16:49:34)
Wierszyk wyjechany w kosmos Dzięki chłopcy , jestem zdania , ze faceci z ANSI to dżentelmeni i wogóle fajne chłopki z was
Wierszyk wyjechany w kosmos Dzięki chłopcy , jestem zdania , ze faceci z ANSI to dżentelmeni i wogóle fajne chłopki z was
:D:D z akcentem na dżentelmeni, wzruszyłem się do łez dzieki Aleksandra
Ta po raz kolejny dziękujemy za docenienie hehehe ale to Wszystko jest przecież dla Was ,dla naszych Kawaii Kobietek
Dzię-ku-je-my ^^
Wszystkiego najlepszego:)
[jak ciekawie wyglada swiat pelen kwiatow:D]
Wszystkiego najlepszego! żebyście były szczęśliwe:(
hikikomori napisał:Niezamaco. Chociaż, jak tak pomyślę... to i czekoladę da się jakoś wykorzystać, tylko bakalie mogłyby być kłopotliwe.
Hehe a jak, a jak, można wiedzieć, bo żyje marzeniami
Nie napiszę, bo nie chcę robić za głównego zboka na forum. Ale wierzę w twoją wyobraźnię, możliwości są przecież (niemal) nieograniczone;)
~sansiro, co taka smutna mina? Przecież tobie też złożono już życzenia. Kwiatka nie było, czy jak?