Nie jesteś zalogowany.
Wow, tylu ludzi pamietalo
Dolaczam sie do zyczen - Wszystkiego Najlepszego.
BTW Wypiszcie dziewczyny adresy, to bedziemy kwiaty wysylac
i ja do zyczen sie przylączam ^_^ najlepszego w dniu Kobiet :}
jaki cały rok?!? Jeszcze nie widziałem ani nie słyszałem, zeby jakas panna kleiła sie do swojego faceta przez cały rok, była miła i słodka i cierpliwa i wyrozumiała... na pewno nie słyszałem
Widać wszystko jeszcze przed tobą:D Czego ci życzę z okazji spóźnionego dnia chłopaka.
Oczywiście najlepszego dla kobiet!!
Milusio Dziękuję bardzo
wszystkiego naj naj, a by każda z was kiedyś mnie spotkała i poznała bliżej( bo co może być leprze od tego) XD
No to pójdę za tłuszczą xD
Najlepszego, babeczki xD
Kiedy w ogóle jest dzień chłopka? Hiki, jak przyjadę tego dnia to czeka mnie coś specjalnego?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Thx, chłopaki za osadzenie w rzeczywistości (o kurde, to dzisiaj już 8?[fuj]) Zasadniczo nie obchodzę tego durnego święta, ale takim życzeniom trudno się oprzeć:) Poproszę jeszcze symbolicznego goździka:)
(Kliknęłam na wątek, bo myślałam, że Bekon poszukuje jakiejś dobrej mangi shojo, czy tp. i chciałam dopomóc biedakowi:D Eh, te pobudki o świcie)I nie przeszkadza wam, że to święto wrednych feministek?
Święto wrednych feministek :D:D Na pewno nie jest takie złe...
A co do, do mangi to z "dziką rozkoszą" po proszę o kontakt, i raz jeszcze wszystkiego naj...
No to pójdę za tłuszczą xD
Najlepszego, babeczki xD
Kiedy w ogóle jest dzień chłopka? Hiki, jak przyjadę tego dnia to czeka mnie coś specjalnego?
Heh:) Może, może... Zajrzyj do wątku o złych kobietach, lepiej być przygotowanym;)
No my z Bekonem sie troche namęczyliśmy nad tym, roboty po pachy było nieprzespana noc ale sie udało
To DLA WAS KOBIETKI Wszystkiego Najjjjj :D:D:D:D[okej]
"By w ten dzień każda z kobiet obdarzyła swego wybrańca gorącym całusem i jej twarz zawsze była uśmiechnięta".
Trochę poetycko, ale warto.
Bez was milutkie nie warto nawet istnieć.
Ostatnio edytowany przez michalmkm (2007-03-08 13:42:38)
Yo! Aro, wszystko jest ok, sam sie dziwie, że do komputera na rzęsach nie podszedłem Jeszcze teraz wątek o złych Kobietach muszę przeczytać, bo nigdy nie wiadomo, czy nikt nas do jutra nie zabije ... np. Kaja
Ostatnio edytowany przez Bekon (2007-03-08 13:50:18)
Ta heheheh:-D ale moze nie będzie tak źle moze nawet jakaś miła Pani nas dzieki temu zauwazy Pamiętajcie Szklanka nigdy nie jest do połowy pusta ale zawsze do połowy pełna heheheh:D:D:D
Ta heheheh:-D ale moze nie będzie tak źle moze nawet jakaś miła Pani nas dzieki temu zauwazy Pamiętajcie Szklanka nigdy nie jest do połowy pusta ale zawsze do połowy pełna heheheh:D:D:D
Akcja desperacja xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Swoją poezją poranną z pewnością trafiliście do serca niejednej pani w Ansi, więc chyba misja odniosła sukces.
Dzisiaj szklanka zdecydowanie będzie w pełni pełna;) np: ginu z sokiem grejpfrutowym:D
hikikomori, mam rozumieć, że nie jesteś wojującą feministką?
Wszystkim paniom wszystkiego najlepszego
no nie mozna odstawac: najlepszego ladies!!
najlepszego :*
Dołączam się do życzeń dla wszystkich Kobiet w dzień ich święta
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego dobrego naszym kobietkom życzę