Nie jesteś zalogowany.
Korektoruje się. 18 epek powinien dziś ujrzeć światło dzienne/wieczorne Jako że wszyscy korektorzy są na miejscu, a ja nie mam zbyt wiele na głowie, to następny powinien wyjść szybciej
To ja poprosze o wprowadzenie korekt Zatoichego do 12 epka... bo przez to stoi wydanie hardka
Czyli teraz Jas opóźnia xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Taa... w sumie xD. Zato musiał gdzieś wyjechać i przejąłem jego obowiązek
No i nadeszła wreszcie ta chwila... Upierdliwy korektor występuje w roli tłumacza. Z drżeniem serca przekazuję napisy do Night Head Genesis (ep 1 - 6). Wzięłam się za tę serię, bo jest ponura, brutalna, tajemnicza i łatwa do tłumaczenia, czyli w sam raz dla mnie (na pierwszy raz):P
Wszystkie "chłopaki i dziewczyny o zawistnych oczach" będą się mogły/mogli odgryźć za moje upierdliwe komentarze. Folgujcie sobie śmiało, liczę na Was. Co mnie nie zabije, to mnie wszak wzmocni.;)
Polecam! Wspaniała robota, do teraz nie zapomnę tego hasła "głupia gęś" --> pasowało idealnie. Lepiej niż wiele wprawionych.
A sama seria -> lux maryna. Dużo z X-a.
Dla wszystkich cierpliwych - subki do 18 epka Death Note są już do pobrania! W żadnym wypadku nie zamierzamy porzucić tłumaczenia tej serii, więc bez obaw. Opóźnienia w wydaniu tego epka nastąpiły na skutek zdarzeń niezależnych ode mnie, takich jak sesja poprawkowa, remont w domu, Ecchicon <na który wybyły 2/3 korektorów> i takie tam. Poza tym jak się wraca o 19 z uczelni, to nie pozostaje zbyt wiele czasu na tłumaczenie
No to tyle ogłoszeń parafialnych. Miłego oglądania
Suzaku, zawstydzasz mnie. Chociaż to niemal autoreklama, bo co bym zrobiła bez moich korektorów? Zastanawia mnie brak komentarzy; czyżby nie było co krytykować? Nie wierzę;) Dla wahających się: na pewno nie porzucę serii, bo by mi Kat łeb urwał i postaram się zakończyć ją jak najszybciej (wiosna idzie - sezon na robotę się zbliża, a wtedy z czasem krucho będzie). Ep 7 i 8 już w obróbce.
na pewno nie porzucę serii, bo by mi Kat łeb urwał i postaram się zakończyć ją jak najszybciej.
Co racja to racja
Nastał w końcu ten dzień, cieszcie się bracia i siostry, albowiem oto oddaję w wasze ręce napisy do Afro Samurai ep.05. Potężna siła wyższa zaplanowała tę przygodę na 5 części, tak więc jest to już ostatni sub! Korzystajcie mądrze z tego daru i pamiętajcie o mądrościach zawartych w tych napisach, takich jak: "ciebie o coś prosić, to jak hcujem trawę kosić". Namu!
EDIT
Wszystkie epki zostały zaktualizowane, ponieważ rypłem się w dwóch nazwach, Góry Shumi i imieniu Jinno. W 01 epku uwzględniłem też uwagi ~Piotroza. Więcej zmian już być nie powinno
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-03-03 22:45:15)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Ale się wszyscy rozpędzili. Nie mogę pozostawać w tyle, więc... 20 epek Kanona.
Do pobrania jest już 18 odcinek Bokura ga Ita. 19 siedzi w korekcie, a ja zabieram się za Kanona 21 (a wy, zdrajcy, i tak wybieracie napisy innego autorstwa )
(...)a ja zabieram się za Kanona 21 (a wy, zdrajcy, i tak wybieracie napisy innego autorstwa )
Iie... ja jestem wierny jednym napisom... wiec czekam na twoj relek Nic tak nie poprwaia humoru (przyprawia o drgawy, padaczke itd... smiechowe) jak twoje suby
a kiedy mozna sie spodziewac Nany?:)
Ostatnio edytowany przez aya20 (2007-03-05 19:52:34)
NANA w przyszłym tygodniu. Do tego czasu tylko Bokura ga Ita i Kanon. A później równocześnie z NANĄ - Chevalier D'Eon.
Dzieciaczki drogie, mamusia ma dla was 21 epizodzik Kanonika. Cupnijcie grzeczniutko przed monitorkiem i wpatrywajcie oczka w ekranik.
Nie rzucamy słów na wiatr: napisy do 7 epizodu Night Head Genesis do pobrania. Następne będą, jak tylko "mamusia" je łaskawie skorekci.
Szlag. Dzięki, beal, poprawione.
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2007-03-08 00:13:21)
Hikikomori wkradł ci się błąd - podałaś format TMPlayer do 7 epizodu Night Head Genesis
Ostatnio edytowany przez beal (2007-03-08 00:06:40)
Z okazji Dnia Kobiet dostajecie od "złej kobiety" napisy do Night Head Genesis ep08. Z najlepszymi życzeniami dla wielbicielek mrocznych klimatów.
Powiem wam, że robi się coraz ciekawiej. Ale zupełnie nie wiem, po co wsadzili tam tego niebieskiego?
Ponieważ "mamusi" spodobała się seria i mnie ponagla, napisy do następnego epka zapewne już wkrótce:)
Z okazji Dnia Kobiet dostajecie od "złej kobiety" napisy do Night Head Genesis ep08. Z najlepszymi życzeniami dla wielbicielek mrocznych klimatów.
Powiem wam, że robi się coraz ciekawiej. Ale zupełnie nie wiem, po co wsadzili tam tego niebieskiego?
Ponieważ "mamusi" spodobała się seria i mnie ponagla, napisy do następnego epka zapewne już wkrótce:)
A konkurencja niech płacze i zgrzyta zębami xP Nie no, żart taki