Nie jesteś zalogowany.
Skad moge wziasc to anime a konkretnie mi chodzi o specialy i kinowy bo reszte mam.
Pozdrawiam zmora
1 special jest na Toshokanie, kinówki nie ma... amen,... temat do wywalenia lub zamkniecia.
"Shakugan no Shana"
Gatunek: fantasy, szkoła, romans
Ilość odcinków TV: 24 + 2 (Special: Shakugan no Shanatan)
Ilość filmów kinowych: 1
Jak nie ma kinowki jak na stronie jednej cos takiego pisze a jak bys mogl podac link do speciala ;]
Kinówka ma dopiero wyjść, więc na razie jej nie ma.
A mozna link do speciala bo napisal ze jest special ale nie dal linka tylko napisal ze jest na tosha.... wiec jak mozna prosic linka to bedzie wielkie dzieki
Movie dopiero będzie 21 kwietnia 2007. Patrz tutaj I trzeba będzie jeszcze poczekać na hardsub'a. Tak jak ja z niecierpliwością oczekuję angielskiego hardka do OVA Ichigo Mashimaro. Chiński już jest, ale nie mogę go namierzyć
Specj.: "Shakugan no Shana Special: Love and Outdoor Hot Spring Tutorial!" wydała grupa Eclipse oraz ASR możesz sobie tu zerknąć na kompletną listę grup Flagi symbolizują wersję językową hardka.
Wpisz "Shakugan" w okienko search kliknij tutaj poszukaj na liście wydanie SPECIAL grupy ECLIPSE. Na końcu wersu z lewej strony znajduje się niebieska strzałka. Kliknij ją i już zassysasz torrent
I jak juz jest okazja to moze wie ktos czy seria bedzie kontynuowana??
Dobra to ja także mam pytanie odnośnie tego, może było już kiedyś zadawane ale skorzystam z tego tematu
Co to jest "Shakugan no Shanan " ?
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-03-06 13:29:39)
Dobra to ja także mam pytanie odnośnie tego, może było już kiedyś zadawane ale skorzystam z tego tematu
Takiego cuda to akurat w ogóle nie ma. Jest natomiast coś, co zwie się Shakugan no Shanatan i są to bonusy z dvd z przygodami zminiaturyzowanej Shany. Podobnie bonusem z dvd jest Itadaki no Hecatetan dotyczący, jak łatwo się domyślić, Hecate.
Do tego dochodzi special: Shakugan no Shana: Love and Outdoor Hot Spring Tutorial i mająca wyjść za jakiś czas kinówka.
To chyba tyle.:P
Ostatnio edytowany przez phenix (2007-03-06 13:45:12)
W recenzjach anime wypada lipnie.
Czemu uwazacie ze warto tracic na nie czas?
Bo jak nie ma co robic a lubisz poagladac anime a ci sie takie podoba to sciagasz. A jak teraz to mam dylemat niewiem jakie anime sciagnac moze cos doradzicie cos fajnego ciekawego itd. najlepiej wymieszane wszystki anime i zeby bylo fajne :]
Kisiel napisał:Dobra to ja także mam pytanie odnośnie tego, może było już kiedyś zadawane ale skorzystam z tego tematu
Takiego cuda to akurat w ogóle nie ma. Jest natomiast coś, co zwie się Shakugan no Shanatan i są to bonusy z dvd z przygodami zminiaturyzowanej Shany. Podobnie bonusem z dvd jest Itadaki no Hecatetan dotyczący, jak łatwo się domyślić, Hecate.
Do tego dochodzi special: Shakugan no Shana: Love and Outdoor Hot Spring Tutorial i mająca wyjść za jakiś czas kinówka.
To chyba tyle.:P
Phenix, tylko dwa te bonusy z DVD zostaly zsubowane, ale jest tego trochę więcej... kiedys to sciagałem w rawach ale potrzebowalem miejsca to polecialo.
A kto pisze te recenzje? To tak jak z coca-colą i pepsi-colą. Jak ktoś lubi coca-colę to w życiu dobrze nie napisze o pepsi, chociaż wg. mnie jest zdecydowanie lepsza. Tak samo jak i to anime jest zajefajne PS. Istnieje jeszcze możliwość, że znajdzie się spora grupa, która obu wyżej wymienionych trunków nie cierpi I co wówczas? Mam przestać pić Pepsi MAX??? Bo ktoś napisał, że od tego zęby wypadają? A od czego są profilaktyczne copółroczne wizyty u dentysty? A jeszcze dochodzi do tego szczoteczka i porządna pasta... Porządna tzn. taka, której reklamy w tv nie znajdziecie.
yaku Recenzja bywa obiektywna... nie kazdemu sie podoba ... ale mi np Bardzo ^_^ tylko dociagnac musze ;D bo przerwalem chyba na 17 epie -.-
W recenzjach anime wypada lipnie.
Czemu uwazacie ze warto tracic na nie czas?
Czemu warto? Bo jest świetne? Nigdy nie patrz na recenzje, bo w większości przypadków się nie sprawdzają
Upatrzyłeś sobie anime, znalazłeś jakąś recenzję i odechciało ci się ściągać, bo recenzent ocenił je słabo.
Imho złe podejście Lepiej sobie ściągnąć i samemu ocenić czy warto dalej.
moglby ktos mnie poratowac linkami do Shakugan No Shana ? (chodzi o tv serie). Najlepiej rawy (.mkv) od eclipse
z gory dziekuje za pomoc.
Dziękuje bardzo! Dzięki temu uda mi się całą serię mieć w 1h Jeszcze raz dziękuje!
czy na tej stronie sa takze inne anime do sciagniecia?
Ostatnio edytowany przez diesvindu (2007-06-07 12:40:53)
wydaje mi się że nie można już nic z stąd pobrać