Nie jesteś zalogowany.
Czy wie ktoś skad można sciagnac (najlepiej z http albo ewentualnie z torrenta) Gantz (uncut)? Czy ktos robil napisy do wszystkich epkow niecenzurowanych ?
pozdrawiam,Ponury
Ewentualnie prosilbym o podanie nazw grup ktore robily hardsuby do Gantz (uncut). Wie ktos moze jakie audio mają hardsuby Gantza grupy W-dreamers ?
Jeżeli chodzi o Gantza to można zassać z www.haremanime.glt.pl
Troche grup wydalo wersje uncut np. LIME z dual audio i rozdz. 720x480 i ta wersja jest dostepna na http://www.mininova.org/tor/220766 , i na anidb jest opisywana jako "uncensored version" .
A GANTZ na tej strone jest niecenzurowany ? (o www.haremanime.glt.pl mi chodzi)
Jeżeli masz odcinki 1-26 to na pewno jest nieocenzurowany. Bo ocenzurowany to był sezon 1 i było tego 11 odcinków.
Ostatnio edytowany przez Masta (2006-02-26 23:02:48)
niecenzurowany
A GANTZ na tej strone jest niecenzurowany ? (o www.haremanime.glt.pl mi chodzi)
Wersja niecenzurowana [Dual Audio] taka jak podał ~dancan
"LIME z dual audio i rozdz. 720x480"
tylko że narazie pierwsze 4 epki
ale niedługo pojawią się następne...
Niestety na anfo nikt nie seeduje juz Gantza subowanego przez SWAT
[cytuj]tylko że narazie pierwsze 4 epki
ale niedługo pojawią się następne...
[/quote]
czyli mniej więcej kiedy ? bo dość zależy mi na tym anime bo slyszalem ze dobre jest.
A wersja na anfo to ta ocenzurowana czy nie? (nie znalazłem tam nic na ten temat;) )
Ok już mam - ilość odcinków 13 , czyli nieocenzurowane
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-05 15:07:29)
Na kazdej stronie z torrentami jest wersja od LIME, wiec bez obaw... polecam zassac od tej grupy, bo za tlumaczenie wziela się grupa AG i bedziesz mial swietna jakosc obrazu i dzwieku i swietne napisy
http://www.4you-files.az.pl/showthread. … ight=gantz
tu jest i pisze uncut ale nic wiecej nie wiem bo dopiero bede to sciagal kiedy znajde robote
jakby komus nie weszlo to
www.no-1.pl
-forum
-glosowanie
-search: gantz / albo niech szuka recznie w serialach (niestety nie ma kategorii anime)
i juz
to gantz ile ma serii ??
Ostatnio edytowany przez skam123 (2007-03-05 16:35:27)
Sa dwie serie, w sumie 26 epow
Seria jest jedna, ale 2 sezony.
Wie ktos moze czy Gantz hard Pl bedzie kontynuowany przez ktoras z grup? SWAT skonczylo na 10 epkach a na anfo.pl nie znalazlem zadnego info na ten temat. Bo zostalem z tymi 10ep jako z reka w nocniku. Chyba bede musial uzupelnic angielskimi hardami, niestety.
Watpie...
Ale byc moze jedna osoba zajmie sie dokonczeniem tej serii, sledz forum ANFO
BTW Napisze do niego i jak sie tego podejmie (ma to w planach), to dam znac.
Wie ktos moze czy Gantz hard Pl bedzie kontynuowany przez ktoras z grup? SWAT skonczylo na 10 epkach a na anfo.pl nie znalazlem zadnego info na ten temat. Bo zostalem z tymi 10ep jako z reka w nocniku. Chyba bede musial uzupelnic angielskimi hardami, niestety.
Ten stan utrzymuje się juz bardzo dlugo... raczej mozesz sobie podarowac, bo juz nie będą tego wydawali, ściągaj ang suby.
What's a shame