Nie jesteś zalogowany.
Yaqb napisał:Ja wam powiem, że internet wypacza ludzi. Jak przyszedłem do szkoły po 2 tygodniach nieobecności i poszedłem się zapytać naszego informatyka co mi wychodzi na półrocze, to powiedział mi, że mam sobie poszukać na google
Hehe, kolega mi opowiadał, jak poszedł na koniec roku do nauczyciela informatyki (grającego akurat na komputerze) i powiedział "Przepraszam, mogę się poprawić z informatyki" (pała mu wychodziła), na co ten odpowiada "Nie mam czasu, gram w Counter Strike'a".
to i tak dobrze, ja zapytałem informatyka: "mogę sie poprawić" a on odrywając swoje oczy od monitora i patrząc wprost na mnie odpowiedział, "weź spierd$#@!, już nie mogę na ciebie patrzeć...":)
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-03-02 22:16:25)
to i tak dobrze, ja zapytałem informatyka: "mogę sie poprawić" a on odrywając swoje oczy od monitora i patrząc wprost na mnie odpowiedział, "weź spierd$#@!, już nie mogę na ciebie patrzeć...":)
Hehe musiałeś go nieźle zdenerwować
Mi polonistka prowadząca fakultety zabroniła na nie przychodzić. Powiedziała, że wystawi mi dobrą ocenę, bylebym się nie pokazywał
"Skazany na zajebistość"
Hehe, kolega mi opowiadał, jak poszedł na koniec roku do nauczyciela informatyki (grającego akurat na komputerze) i powiedział "Przepraszam, mogę się poprawić z informatyki" (pała mu wychodziła), na co ten odpowiada "Nie mam czasu, gram w Counter Strike'a".
taa, jak byłem w gimnazjum to moj kumpel podszedl do nauczycielki i sie spytał czy moze poprawic pałe ona mowi ze jak sie postara to spoko wsadził rękę w spodnie i poprawił podziękował i usiadł
oczywiscie nast dnia musial przyjsc z rodzicami
KDE4 ssie
Oto historyjka, za którą dostałem według mnie bardzo niesprawiedliwą uwagę.
Mój dialog z nauczycielką na początku lekcji, podczas sprawdzania obecności:
-Proszę pani, można karać ucznia za coś czego nie zrobił?
-(babka od razu) Nie, dlaczego pytasz?
-To zgłaszam, że nie zrobiłem zadania domowego
Bania + uwaga, w sumie nie wiem za co
"Skazany na zajebistość"
kliknie wiem czy było, bo nie siedzę non stop w temacie:P mam nadzieje, że nie:D
Oj...bylo, bylo tylko o kilkaset postow wczesniej :D
Ja też znalazłem ciekawa grę rozwiązanie jej zajęło mi trochę czasu:)
Miłego rozwiazywania.
Lubie takie gierki.
no tak wszystko trzeba rozbudować na max lvl. Po wielu prubach mi się udało
Ostatnio edytowany przez Szerszeniek (2007-03-03 22:23:05)
mnie sie tylko jak narazie udalo rozbudowac 5 rzeczy ma maxa ... puzniej moze jeszcze poprubuje bo teraz czasu juz nie mam... anime wzywa
Nie wiem czy było, Rock Lee Żul.
Chcesz zryć sobie psychę? Fate/Stay Night w klimatach Azumangi? Czemu nie
Kanzen.swf
Ostatnio edytowany przez kingston (2007-03-04 20:00:34)
Kanzen.swf
Mocne, mocne
hehe fajowe:)
Kanzen.swf
Eeeeeeeeeeeeeee
Kanzen.swf
Ojoj [roftl]
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład