Nie jesteś zalogowany.
camel... w poprzek??? (no OK, ale ta anielica na tapecie jest... WOW)
hmmm... a umnie żadnych zmian na pulpicie, tylko zamiast Asuki Rei się pojawiła ot co...
<konserwatystą jestem ?!?!>
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
[URL=http://img76.imageshack.us/my.php?image=pulpit666ze0.jpg][/URL]
Taki ciekawy skin do Astona znalazlem.
Fajnie to wygląda,:-D to jest twój pulpit? No i co to jest Aston, bo ta nazwa jest dla mnie nowością? Jest coś takiego pod XP? Bo jeśli tak, to prosiłbym o link.:) U mnie na pulpicie nic się nie zmieniło, oprócz nowej tapety z Karehą.
P.S. Dehumanizer twój avatar mnie zaraził.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
No i co to jest Aston, bo ta nazwa jest dla mnie nowością? Jest coś takiego pod XP? Bo jeśli tak, to prosiłbym o link.:)
Uwielbiam takie pytania.
Uwaga bo to może byc skomplikowane. najpierw otwierasz przeglądarkę internetową. naciskasz lewym przyciskiem na pasek adresu. wpisujesz tam www.google.pl.
Teraz wpisujesz w pole na stronie www.google.pl - aston. Następnie naciskasz przycisk szukaj. Następnie naciskasz lewym przyciskiem myszy na pierwszy rezultat wyszukiwania. I voila, masz oficjalną stronę astona.
jiizzz
to są te style http://themes.astonshell.com/
a wiecie może jak ja zamontować*? bo nie mogę sobie poradzić...
Bakura napisał:No i co to jest Aston, bo ta nazwa jest dla mnie nowością? Jest coś takiego pod XP? Bo jeśli tak, to prosiłbym o link.:)
Uwielbiam takie pytania.
Uwaga bo to może byc skomplikowane. najpierw otwierasz przeglądarkę internetową. naciskasz lewym przyciskiem na pasek adresu. wpisujesz tam www.google.pl.
Teraz wpisujesz w pole na stronie www.google.pl - aston. Następnie naciskasz przycisk szukaj. Następnie naciskasz lewym przyciskiem myszy na pierwszy rezultat wyszukiwania. I voila, masz oficjalną stronę astona.
jiizzz
Wooooooooooooooooow8-D ależ to pouczające, nie wiedziałem że tu mogę się coś takiego nauczyć. Teraz już wiem, dzięki nie skorzystam, nie chcę zaś instalować jakiegoś programu, by móc sobie pulpit i okna upiększyć.
Kainote link
Umu umu
dobra to ja zadam głupie pytanie, jak zrobić żeby to działało?
hej teusz jeśli chcesz żeby działało:P najpierw musisz zainstalować Aston 1.9.3 jest ogólnie dostępny, a później jest z górki więc nie będę pisał bo jestem pewnie że sobie poradzisz:)
P.S nie polecam stylów z aston lepiej już porać jakieś z http://www.themexp.org/
Poszukiwania os-tan XP ciąg dalszy. Między innymi natrafiłeś na taką tańczącą lalunie xD(w rytm muzyki jedzie xD) oraz na takie oto forum, skąd można nawet gierki pościągać... wogóle w cholere stuffu tam jest o tych os-tanach. Dłuższy filmik o OS-tan xP oraz coś takiego(swoją drogą filmik pokazuje maskotki - przy tym można zawrotu dostać @_@). Nie ważne za ile, muszę mieć tę 3D laskę na pulpicie... nawet gdybym musiał sam zamówić (pytanie skąd ). Może jakaś zrzuta?
Screen screenem, ale to mam na pulpicie.
Poszukiwania os-tan XP ciąg dalszy. Między innymi natrafiłeś na taką tańczącą lalunie xD(w rytm muzyki jedzie xD) oraz na takie oto forum, skąd można nawet gierki pościągać... wogóle w cholere stuffu tam jest o tych os-tanach. Dłuższy filmik o OS-tan xP oraz coś takiego(swoją drogą filmik pokazuje maskotki - przy tym można zawrotu dostać @_@). Nie ważne za ile, muszę mieć tę 3D laskę na pulpicie... nawet gdybym musiał sam zamówić (pytanie skąd ). Może jakaś zrzuta?
Tak nagle przypominasz temat XP girl, a już myślałem, że wszyscy o niej zapomnieli. A jeśli ją zdobędziesz to będziesz sprzedawał tak jak to chciał zrobić Hatake?
To jeszcze pokażę moją mającą już kilka dni tapetkę z Karehą lub jak to moja siostra określiła Krehą.
[URL=http://img89.imageshack.us/my.php?image=girlud2.jpg][/URL]
bo przecież chyba o to chodzi w tym temacie, by pokazać swój pulpit. Chyba, że ktoś chce zobaczyć jak wygląda mój pulpit od 'środka'.
Kainote link
Umu umu
Virus napisał:Poszukiwania os-tan XP ciąg dalszy. Między innymi natrafiłeś na taką tańczącą lalunie xD(w rytm muzyki jedzie xD) oraz na takie oto forum, skąd można nawet gierki pościągać... wogóle w cholere stuffu tam jest o tych os-tanach. Dłuższy filmik o OS-tan xP oraz coś takiego(swoją drogą filmik pokazuje maskotki - przy tym można zawrotu dostać @_@). Nie ważne za ile, muszę mieć tę 3D laskę na pulpicie... nawet gdybym musiał sam zamówić (pytanie skąd ). Może jakaś zrzuta?
Tak nagle przypominasz temat XP girl, a już myślałem, że wszyscy o niej zapomnieli. A jeśli ją zdobędziesz to będziesz sprzedawał tak jak to chciał zrobić Hatake?
Z tego co wniskuję to Hatake jaja se robil z ta sprzedaza... ja w kazdym razie o tym nie myslalem... choc chce ja zdobyc za wszelką cenę[slina]. A temat będe co jakis czas odswiezal by nie została owa lasencja zapomniana
Fajnie to ująłeś Virus 'lasencja'. To najlepiej będzie, kiedy ją znajdziesz jak wrzucisz to na jakiś serwer i tutaj zapodasz linka. Wszyscy będą hepi.:-D No chyba, że będzie miała takie wymagania sprzętowe i nie pójdzie bez porządnego procka i grafy.
Kainote link
Umu umu