Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Dlaczego nigdzie nie było ostrzeżenia że anime jest zaraźliwe !!! Teraz moj komputer chodzi 24h i non stop cos sciagam. Niestety anime jest tysiące a ja niewiem co sciągać. Prosze doradzcie mi jakieś o gatunku Comedy, Romance, ecchi, Fantasy, itp
Aktualnie mam wszystkeic zesci full metal panic (ktore do tej pory wyszly), girls bravo,
sciagam suzuke, green green, shuffle, ichigo 100%
Te anime bardzo mi sie podobaja wiec doradzcie cos podobnego, przedewszystkim musi być smieszne
PS Podawajcie wszystkie tytuły jakie wam przyjda do głowy (mam duży dysk na kompie i szybkiego neta )
Zapraszam na stronki:
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=search i
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php
Za dużo jest tytułów, żeby je od tak napisać
Radze poszperać na forum, tu na pewno coś znajdziesz.
No to moze:
-Love Hina
-School Rumble
-Chobits
-InuYasha
-Bleach
-Naruto
-Futakoi, Futakoi Alternative
-Tsubasa Chronicle
Duzo tego jest =)
A tak wogóle to się zastanawiam, czy Yang nie przyczepi się to tego wątku, który już był poruszany z tysiąc razy...:P
mozna powiedzies ze mam taki sam problem jak ty;)jest tyle animkow i nie wiadomo za co pierwszo sie lapac, sama ogladam anime od roku i baaardzo mnie to zainteresowalo.hm....ogladales full metal panic....a full metal panic fumoffu ? swiatna komedia,niedawno se to sciagnelam i obejzalam. z tego co ogladalam to mnie jeszcze zainteresowal TRIGUN , NARUTO , proponuje jeszcze NINJA SCROLL stare ale jare:) co tu by jeszcze.....WEISS KREUZ GLUHEN, Chobits, Scryed -jeszcze nie ogladalam ale mam zamiar i z tego co slyszalam to tez dobra animka, a tu jeszcze dobra stronka z recenzjami do anime
azumanga daioh
girls bravo 2nd season
chobits
dears
happy lesson
love hina
mahoromatic
midori's days
onegai teacher, onegai twins
jak komedia ecchi, to polecam:
-ranna 1/2
-2 x 2 = shinobuden
-bokusatsu tenshi dokuro-chan
Napewno sie przyczepi Bo ludzie ile można wkółko o to samo pytać
Ej Akuma, zakładamy się, czy wywali temat czy nie?
oczywiscie ze fumuffu ogładałem uśmiałem sie jak nigdy.
Co do rozpoczynania nowego watku ktory był tysica razy to niemam nic an swoja obrone
Mam nadzieje że jednak mimo waszych przepowiedni wątek niezostanie skasowany
Może jeszcze jakies ciekawe tytuły wam do głowych przychodza.
HEH a po co ci az tyle pierwszo sobie sciagnij te zaproponowane i tak dludo i zajmie obejzenie tych wymienionych;)
"Ebichu" Bardzo fajne, chociaż nie wszystkim się moze spodobać. Na DOJIconie leciało i ludzie woleli oglądać to niż hentaje
Tak. Temat bumerang który ludzie traktują jako plebiscyt anime. Szczerze powiedziawszy to i nawet nie bardzo chce mi się już tutaj ingerować. Po prostu ten zostawie a następne będę kasował .
Za miękki jesteś ja bym im nie popuścił
Też nie wiem, po co takie tematy powstają. Co za problem wejść sobie na AniDB, wybrać interesującą cię kategorię i ustawić wg oceny? Ludziom to naprawdę już nic się nie chce samemu robić, lenistwo ze wszystkich stron wyłazi, jak pierze z poduszki .
Teraz jak juz nam stronke http://anidb.info moge tak zrobic, wcześniej jej nie znałem.
Co do tego że nie zdarze obejżeć to niebył bym taki pewien w nocy mi sie sciaga w dzien ogladam
Strony 1