Nie jesteś zalogowany.
Siema, oglądałem już sporo anime i zdarzało mi sie czasami pomysleć NIECH ON W KONCU UMERZE!!
No wlasnie mam takie pytanie, czy wy też tak macie? Mi takie mysli pojawiają sie zawsze gdy widzie orochimaru w naruto i tego głownego złego w Fullmetalpanic. A wy?
hm, no z tym życzeniem smierci to chyba tak nie mialem:P
ale to pewnie podchodzi pod niechęć do danej osoby
gdyby orochimaru albo 'ten glowny zly z fmp' umarl, to anime zapewne nie mialoby gdzie sie podziac, fabula zdechnie i w ogole
KDE4 ssie
Ja zawsze chciałem, żeby umarł tamten koleś z GITSa S.A.C 2. Ten co się jak ser nazwyał, ale nie mogę sobie przypomnieć jak.[brakslow]
Już wiem - Ghouda
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-03-02 00:28:12)
BIG SPOILERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BIG SPOILERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i umarł... piękna śmierć. Do końca był pewien siebie xD
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2007-03-02 16:50:43)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Midori z Green Green, to pierwsze co mi przychodzi na myśl Może później sobie coś jeszcze przypomnę
"Skazany na zajebistość"
Ok, sorry.
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-03-02 00:40:15)
No i umarł... piękna śmierć. Do końca był pewien siebie xD
Za takiego spoilera wlep sobie warna , właśnie oglądam GITS SAC 2GIG i nie chciałem tego wiedzieć.
A co do postaci którym życzyłem śmierci
Gundam Seed Destiny - główny bohater;
oraz większości głównych bohaterów komedii romantycznych ( zaczynają od Love Hiny )
EDIT.
Wanderer napisał:No i umarł... piękna śmierć. Do końca był pewien siebie xD
No, śliczny headshot
No ekstra... jest coś o czym jeszcze chcecie mi powiedzieć ? . Ja się stąd zmywam.
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2007-03-02 00:38:22)
...Gundam Seed Destiny - główny bohater...
ale który... bo w sumie można powiedzieć, że jest ich kilku
No chłopaki faktycznie, ten fragment o Gohdzie to byście skasowali.
Dżibril napisał:...Gundam Seed Destiny - główny bohater...
ale który... bo w sumie można powiedzieć, że jest ich kilku
Ten z czerwonymi oczkami , co chciał ukatrupić Kirę ( ??? pomyliło mi sie z Death Notem ? ).
Shinn z GSD zdecydowanie powinien zginac Ale i tak najbardziej zyczylam smierci Frey Allster z GS. Tej nie trawilam...
Może nie tyle zabić, ale byłem zdenerwowany na kilku kapitanów z Bleach xD (szczególnie Byakuya ;] ale teraz będąc na bieżąco uznałem, że nawet ciekawy z niego gość :] ) Nie zamierzam spoilerować, dlatego powiem tylko, że gdyby nie robili tego, co robili, to rzeczywiście fabuła poszła by się kochać xD
A w Death Note... Ciężko powiedzieć, chociażby ten gość wyłudzający pieniądze w pierwszym odcinku i kilka innych osób (z których jedna pożałowała :]).
W każdym anime z "tymi złymi, którzy nie są w porządku" tak jest.
Podczas Jigoku Shoujo można życzyć śmierci wielu ludziom.
Przypomniało mi się jeszcze, że oglądając Higurashi chciałem, żeby wszystkie główne postacie umarły...
Cóż, Gendo z NGE? (ojciec Shina)
i tak umarł....
Umrzeć powinny fillery -.-
(PS. jak ma ktoś Death Note to niech mnie do niego wpisze, podam namiary )
Onee chan nyo nie mow ze ona ;p sie przecie zmienila ;p ale nie bede spoilerowa ljajajaj ;p wiec twoje slowo swiete ^_^
co do nie lubianych postaci moja jedyna nielubiana postacia jest...damdadamdadmam
MR Koles z inukami ten w niebieskich wloskach ale on mnie wnerwia ;o