Nie jesteś zalogowany.
Babel spoko ... 'Teraz dopiero zobaczy włochatego potwfora' >> all xDDDDDDDDDDDDD
EDIT : duze dekolty, czy duze piersi ?
EDIT2: OMG czek dys
BUAHAHAHAHA
Zaczyna się tak "Szczerze mówiąc nie lubię tego tematu." a potem wywodów na 2 metry ...:-D
~camel, ja też właśnie siedzę w szlafroku (o ile to szlafrokiem można nazwać), ale wcale nie czuję się przez to bardziej hentai;) Może mam za mało innych dodatków? Powiem wam, że ciężko być jedyną "różową" istota w topicu. Chyba mam jednak za mało perwersyjnych ciągot. Supermen w sypialni przyprawiłby mnie o drgawki agonalne ze śmiechu, mundurki mało mnie interesują, ale... jak sobie pomyślę o odpakowywaniu takiej filigranowej Japoneczki z kimona... to może jednak nie bez kozery sie tu znalazłam:P
Atem widze ze od razu podlapales congraty xD
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
e tam duze piersi na starośc obisłe sie robia
takie B-C styknie, ważny kształt
a do tematu, to mnie kręcą mundurki
widzialem kiedyś (chyba na ansi wlasnie, takie trzy panienki) cosplay z Haruhi, rozłozyło mnie po prostu
juz wiem, only mundurki
ale nalozone tylko na coś naprawde godnego uwagi
a co do cosplay-sexu to musze wyprobować
edit. ale chyba nie w tym zyciu
Ostatnio edytowany przez parara (2007-03-01 01:22:16)
KDE4 ssie
To ja jestem dziwny (na tle towarzystwa z tego wątku, oczywiście), bo coś takiego jak cosplay-sex w życiu mi nawet do głowy nie przyszło. Przyznaję, że poczytuję to sobie za zaletę
Hiki, w samym? To chyba okna cały dzień nie otwierałaś
Odnośnie Superka, to jest fajny kawał:
Leci sobie Superman i patrzy na dach jednego budynku, a na nim leży goła Wonderwoman. Patrzy i myśli, zrobię to raz dwa, nawet się nie zorientuje. Jak pomyślał tak zrobił. Gdy odleciał, Wonderwomen mówi "co to było?", a Niewidzialny Człowiek na to: "nie wiem, ale strasznie mnie dupa boli".
Oglądał ktoś z was Clerks 2? Genialny był dialog o "you never go ass to mouth" xD Chyba mam nawet mp3 ze ścieżki z tym dialogiem, sprawdzę i wrzucę xP
EDIT
Ano i jest The Unholly Act
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-03-01 01:12:26)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
~camel, ja też właśnie siedzę w szlafroku (o ile to szlafrokiem można nazwać), ale wcale nie czuję się przez to bardziej hentai;) Może mam za mało innych dodatków? Powiem wam, że ciężko być jedyną "różową" istota w topicu. Chyba mam jednak za mało perwersyjnych ciągot. Supermen w sypialni przyprawiłby mnie o drgawki agonalne ze śmiechu, mundurki mało mnie interesują, ale... jak sobie pomyślę o odpakowywaniu takiej filigranowej Japoneczki z kimona... to może jednak nie bez kozery sie tu znalazłam:P
To co może i inni opiszą w co są teraz ubrani , momęcik muszę wyciągnąć strój spider mena z szafy
Tak czytam i oczom nie wierze Ja chyba też nie miewam takich ciągot Poza tym takie stroje długo się ściąga
Atem: a ja leżę sobie teraz w łóżeczku w żółtej piżamce
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Hiki, w samym? To chyba okna cały dzień nie otwierałaś
Zaraz tam: w samym. Też bym musiała poncha szukać;) Może latem...
Hmmm... a może tak: pod szlafrokiem mam na sobie czarną koronkową bieliznę, ewentualnie purpurową...czy co by tam podgrzało atmosferę:D
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2007-03-01 01:18:24)
Oglądał ktoś z was Clerks 2? Genialny był dialog o "you never go ass to mouth" xD Chyba mam nawet mp3 ze ścieżki z tym dialogiem, sprawdzę i wrzucę xP
jeden z niewielu filmow gdzie dwojka dorownuje ( jesli nie przebija ) jedynke xDDD a dialog faktycznie przedni
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Tak czytam i oczom nie wierze Ja chyba też nie miewam takich ciągot Poza tym takie stroje długo się ściąga
Atem: a ja leżę sobie teraz w łóżeczku w żółtej piżamce
stworzyłem potwora (oczywiście mamna myśli łańcuszek wyznań a nie ciebie )
Quithe napisał:Oglądał ktoś z was Clerks 2? Genialny był dialog o "you never go ass to mouth" xD Chyba mam nawet mp3 ze ścieżki z tym dialogiem, sprawdzę i wrzucę xP
jeden z niewielu filmow gdzie dwojka dorownuje ( jesli nie przebija ) jedynke xDDD a dialog faktycznie przedni
Ogólnie Kevin Smith ma genialne teksty odnośnie seksu. Przykład z Mallrats. Gada jeden kumpel z drugim i pierwszy mówi, że laska go rzuciła. Drugi pyta: "dlaczego? pierdnąłeś jej w twarz jak robiła ci laskę?". "Nie, tym razem to nie to."
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Babel spoko ... 'Teraz dopiero zobaczy włochatego potwfora' >> all xDDDDDDDDDDDDD
EDIT2: OMG czek dys
Eee i to i to Ale z naciskiem na duzy dekolt. Ale jak za duze to... jak napisał ~parara. Najlepiej takie średnie... no i duży dekolt xD
To co może i inni opiszą w co są teraz ubrani , momęcik muszę wyciągnąć strój spider mena z szafy
Ja w boxserki , ale jak chodze na basen to zakładam taki strój jak Borat xD (joke ofk)
A cosplay-sex raczej mnie nie podnieca.
No mi smutno bo akurat szczurasy z supermarketu to jeden z niewielu filmow kevina jakich nie mialem przyjemnosci ogladac :C
to nie mialo podtekstow hentai poprostu lubie smigac po domu w szlafroku bo mi w nim wygodnie
ja śmigam nago jak jestem sam xDDD
fajna sprawa ale u mnie za chlodno
Ostatnio edytowany przez camel (2007-03-01 01:24:09)
Taak, to też jest fajny motyw Szkoda, że starzy tak rzadko wyjeżdżają
kensei_satori napisał:Babel spoko ... 'Teraz dopiero zobaczy włochatego potwfora' >> all xDDDDDDDDDDDDD
EDIT2: OMG czek dysEee i to i to Ale z naciskiem na duzy dekolt. Ale jak za duze to... jak napisał ~parara. Najlepiej takie średnie... no i duży dekolt xD
Atem napisał:To co może i inni opiszą w co są teraz ubrani , momęcik muszę wyciągnąć strój spider mena z szafy
Ja w boxserki , ale jak chodze na basen to zakładam taki strój jak Borat xD (joke ofk)
A cosplay-sex raczej mnie nie podnieca.
Juz prawie się przebrałem w ten strój spidermena , cholera gdzie ta maska !!!
o w mordę zostawić was samych i co? wszystko wpożo
A tak na marginesie to tu wśród nas nie kogoś kto ma kompleks siostry lub brata (lub wielbiciela przesadnego Loli)? bo tego nie trawie błeeeeeeeee
Śmigać nago jak jest się samemu, to nie sztuka:P
Zgrzyt, chyba ci się pojęcia mylą, kompleks rodzeństwa daleki jest od loli. No chyba, żeby je połączyć w jeden hen-komplex;)
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2007-03-01 01:34:11)