Nie jesteś zalogowany.
Ale ten test porąbany. Wyszło mi 84% a jestem indywidualista jakich mało. A znajomych to bym mogł policzyć na palcach jednej ręki O_o.
EDIT: Za drugimn razem wyszło mi 33%.
Ostatnio edytowany przez Satanael (2007-02-25 01:21:34)
Wynik: 82 % w skali cyprysa
Jesteś praktycznie doskonale szary
Nie jest to moze 100% w skali cyprysa ale jesteś naprawdę dość średni by móc spokojnie być najbardziej lubianym facetem w towarzystwie. Czasem zdarzy Ci się zrobić coś odmiennego, ale jeśli już to zasadniczo trzymasz formę.
lol47 xP
mnie wyszło 60%
Jakikolwiek test nie rozwiązuję zawsze wychodzi mi po środku;p
Już dawno ten test widziałem. Wtedy miałęm coś około 30%
Teraz rozwiązałem i wyszło mi 33%
Jednakże teoretycznie ten test ma zerową skuteczność, gdyż opiera się na porónaniu twoich odpowiedzi w stosunku do odpowiedzi innych użytkowników. Odpowiedzi są zapamiętane i porównywane. Zatem wystarczy że pojawi się wiećej użytkowników głosujących podobnie do ciebie i już z indywidualisty 20% robisz się przecietniakiem 80%.
[cytuj]Wynik: 81 % w skali cyprysa
Nie jest to moze 100% w skali cyprysa ale jesteś naprawdę dość średni by móc spokojnie być najbardziej lubianym facetem w towarzystwie. Czasem zdarzy Ci się zrobić coś odmiennego, ale jeśli już to zasadniczo trzymasz formę.
[/quote]
xD
Ostatnio edytowany przez Pawa (2007-02-25 02:24:48)
Wynik: 82 % w skali cyprysa
w życiu bym się nie spodziewał
chociaż tutaj zależy od osoby czy więcej lub mniej % to lepiej dla niej (widać kto lubi wysokoprocentowe trunki )
91% wtf?
Ale tacy sa najgrozniejsi. xD
Ja mam 86% ... sam ne wiem czy to dobrze czy zle ... W kazdym razie, niektore pytania byly naprawde absurdalne, co mnie lekko zszokowalo:P
[cytuj=Test Cyprysa]
Wynik: 66 % w skali cyprysa
Jesteś prawie średnio szary
Ale prawie robi różnice.... Jest jeszcze nikłe światełko w tunelu. Jest dla Ciebie szansa by być bardziej lubianym. Pracuj nad sobą, staraj się być bardziej szary, a kto wie !? Może niedługo zasłużysz na 80% w skali cyprysa!? Na razie nie ciesz się za bardzo. Jesteś na tyle mało szary, że jeszcze nie fajny i na tyle mało indywidualny, że nie uda Ci sie nikogo tym zainteresować.[/quote]
Nawet zgodne z prawdą.
Prawie średnio xD
EDIT:
Za drugim razem było 62 %
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-02-25 10:20:26)
1 podejsciehttp://testcyprysa.dorosz.com/wynik.php?login=michaello-59%
2 podejsciehttp://testcyprysa.dorosz.com/wynik.php … ichaello86- 61%[baka]
3 podejsciehttp://testcyprysa.dorosz.com/wynik.php … ichaello86 -38% wyszlo szydlo z worka jestem w ogromnym stopniu indywidualistą, hmmm to dobrze?[szalony]
Co to za robota, jak robicie sobie testy tak dlugo az wyjdzie pozadany wynik ?
Ja za pierwszym razem mialem 91%, a za drugim 21%, no i co to za robota? Mam teraz sobie wybrac jaki mi sie podoba ?
Mam teraz sobie wybrac jaki mi sie podoba ?
A nawet jesli to co to zmieni? Ludzie ktorzy biora takie testy na powaznie musza miec ciezkie zycie(codziennie jestem inny[zezik]).
70% - pytania byly tendencyjne:P
Wynik: 100 % w skali cyprysa
Jesteś najbardziej szary ze wszystkich szarych
WTF?
94%:P
a teraz 35[hehe]
Ostatnio edytowany przez teusz (2007-02-25 13:08:59)
Ja mam 72%
Wynik: 49% w skali cyprysa.
Kolejne podejścia nei mają sensu, zwłąszcza, że znamy pytania, a znając ogólny wynik, możemy manipulować odpowiedziami tak, aby osiągnąć liczbę która nas interesuje. Bez sensu!
Poza tym to zabawa, a nie test wyrocznia.
Psychopata napisał:Mam teraz sobie wybrac jaki mi sie podoba ?
A nawet jesli to co to zmieni? Ludzie ktorzy biora takie testy na powaznie musza miec ciezkie zycie(codziennie jestem inny[zezik]).
70% - pytania byly tendencyjne:P
Nic nie zrozumiales. To bylo pytanie do ludzi, ktorzy tak robia.
Kolejne podejścia nei mają sensu, zwłąszcza, że znamy pytania, a znając ogólny wynik, możemy manipulować odpowiedziami tak, aby osiągnąć liczbę która nas interesuje. Bez sensu!
Poza tym to zabawa, a nie test wyrocznia.
No i wlasnie o to mi chodzi.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-02-25 13:32:45)
90%