Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Dzisiaj rano pojawily sie na torrencie fajne pdf'y z serii how to draw. nie przejawiam w tym kierunku zadnych zdolnosci ale warto bylo popatrzec jak sie rysuje mange, dla zainteresowanych: How to draw manga
milego ogladania
ps. jeden nie nadaje sie dla dzieci
Ostatnio edytowany przez lukio (2007-02-24 16:27:35)
kiedys rysowalem mangowe postacie ale jakos nie mam teraz na to za duzo czasu choc nie kozystalem z tego to jednak musze przyznac ze sciagnalem sobie to i jest naprawde fajnie napisane
Też sporo kiedyś rysowałem, szczególnie przydatna okazała się książeczka "Rysujemy z Kawaii", dodana do tegoż magazynu
Dzięki za link, kiedyś tego szukałem ^^ Następnym razem jak coś zachcę narysować, to trochę poczytam
Ostatnio edytowany przez Nevar (2007-02-24 22:31:06)
Jakim programem da sie to odtworzyć ? ;>
wypakowac winrar'em / winzip'em a pozniej adobe reader
oki dzięki
to jednak zostanie chyba tylko mangą, duzo prosciej narysowac mangowa postac niz normalna, pozatym ja wole prace odtworcze bo nawet jesli to przerysuje to jednak nie bede musial kozystac z mojej kiepskiej wyobrazni...
niech ktoś wrzuci na sendspace.com
niech ktoś wrzuci na sendspace.com
Ostatnio edytowany przez lukio (2007-02-24 22:57:12)
dzięki[okej]
lukio, dzięki, bo na rapidshare bym jeszcze 50 minut czekał
heh zapominam ze nie wszyscy maja 4 zew. ip
pochwalci sie jak bedziecie cos rysowac, lubie takie prace ogladac bo kiedys sam rysowalem, w tej chwili sam "rysuje" [przerysowuje bardziej] Mugiwara crew [na koncu openingu One Piece]
moge pokazac pierwszy dobrze nie rysuje ale w tej kresce szczegolnie kiepsko sie czuje obrazek nie jest dobry ale nie chodzilem na zadne kursy. moze wy tez cos swojego pokazecie ? a napewno ktos umie rysowac
EDIT: jeszcze nie skonczony ale nawet jak skoncze to nie mam skanera A3 zeby to pokazac w calosci
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2007-02-25 17:01:26)
A mi sie podoba .
nie lubie takiej kreski i widze ze sporo kresek jest zlych...
Strony 1