Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Spytam po prostu czy ktos ma ripy lub je robi tego anime ktre wlasnie leci na POLONI 1 ?? z checia kupie lub wymienie sie na nie , ps interesuje mnie tylko po polsku
Mowa o Dashing Kappei. Seria zawiera 65epki a powstała w 1981 roku. Stare jak świat pamiętam to gdy byłem jeszcze młody co ja gadam dalej jestem młody
~kubik to że Dashing Kappei znane jest we Włoszech jako Gigi la trottola(taka wersja była/jest i u nas)to nie znaczy że nie ma takiego anime. Anime jest to samo tylko nazwa inna .
Ostatnio edytowany przez Hidek (2006-06-24 20:52:38)
No ty wiesz ale inni nie widzą np ~raziel4ever.
Niestety mam wszystko, ale tylko FR, no i nawet angielskich subów znaleść nie można kiedyś miałem pare VHS z Poloni 1 natargane, ale teraz niestety, pożyczyłem i przepadły ;/
ja mam takie z lektorem-pl: 7-14, 16-32, 34-37, 39, 42-47, 55-65 (kumpel który to ripował twierdzi, że to są wszystkie epki jakie polonia 1 wyemitowała)
Plus wszystkie(chyba) poczatkowe, czyli 1-6 tez byly emitowane, a co do reszty, to cuda takie wyrabiaja ci ludzie z P1, ze szkoda gadac, emisja czesci nie po kolei, innym razem powtorki tego samego odcinka kilka razy
kiedyś leciało pokolei , tsubasa giggi czy daimos lecialo wszystko jak miało lecieć teraz poprostu puszczaja by puszczać ; ) wkońcu P1 to Hentai TV ; )
[cytuj]22:45 Erotyczna giełda Tylko dla dorosłych
22:55 Program erotyczny Tylko dla dorosłych
23:35 Niegrzeczne historie Tylko dla dorosłych
23:55 Amore TV Tylko dla dorosłych
00:15 Mundial Tylko dla dorosłych
00:20 Halo info Tylko dla dorosłych
00:35 Night Shop Tylko dla dorosłych
00:45 Reflex Tylko dla dorosłych
00:55 Military Shop Tylko dla dorosłych
01:05 Erotyczna giełda Tylko dla dorosłych
01:15 Night Shop Tylko dla dorosłych
01:25 Program erotyczny Tylko dla dorosłych
01:45 Program erotyczny Tylko dla dorosłych
01:50 Night Shop Tylko dla dorosłych
02:00 Program erotyczny Tylko dla dorosłych
02:20 Night Shop Tylko dla dorosłych
02:35 Sex Flirty Tylko dla dorosłych
02:55 Program erotyczny Tylko dla dorosłych
03:10 Night Shop Tylko dla dorosłych
03:25 Program erotyczny Tylko dla dorosłych
03:35 Sex Flirty Tylko dla dorosłych
03:50 Sex Flirty Tylko dla dorosłych[/quote]
O nieeeeee!!!!! [roftl] musze znalezc se ten kanał :-D
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-06-25 00:33:24)
Eeeee to Polonia to nie to samo co Polonia1? A szkoda ( juz sie napalilem na daimosa oczywiscie i gigi ;] Moze puszcza tam 27 i 28 epek daimosa i ktos moglby w koncu je ripnac.
Ee tam i tak yattaman wymiatał na poloni1
Mam 1-21 ripy z japońskim dźwiękiem i włoskimi napisami. Jak ktoś chce mogę udostepnić SRT przerzucone przez tłumacza ita-pol.
Ostatnio edytowany przez marduk666 (2006-06-25 12:21:13)
jedno ze śmieszniejszych anime jakie leciało w TV pamietam tamte czasy zarąbiście było
ODĹWIEĹťENIE !
Czy jakaś miła duszyczka pomoże mi znaleźć (albo już jest w posiadaniu i mi pożyczy ^^) rawki japonskie tego anime ! HELP PLIX!!
Ostatnio edytowany przez kensei_satori (2006-11-14 20:30:12)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
www.prisonbrak.int.pl zalogujcie sięw wejdzcie na forum pozniej temat inne ciekawe seriale i chyba na 2 strone macie gigiego ale nie wiem jaka jakosc bo nie sciagalem ;]
Ludzie www.bajki.tv.pl Tam jest wszystko od anime po filmy i seriale fabularne A Gigi też jest ale brakuje chyba 4 epków po PL, mimo iz jest napisane ze seria kompletna. Strona wymaga rejestracji. Jest również Kaiketsu Zorro z Poloni1 , calutki z PL lektorem
mam całą serie oczywiscie włoski język ale w tym przypadku był najlepszy
czekam na napisy ale raczej sie nie doczekam
zrobiłbym sam napisy ale musialbym miec text po angilesku bo mimo ze dobrze znam większość ulubionych kwestii to o wiele za mało zeby zrobic napisy
może ktos chce połączyć siły :)i ma wiekszość po polsku wtedy kożystając z naszego lektora da sie zrobic całkiem dobre napisy
ja posiadam całą serię po włosku
i mam około 20-30 epków na kasetach vhs
ohh to były czasy:)
cytat:
-Drogi Gigi jesteś po prostu głupi (Adam, kapitan drużyny)
-Biore tylko przykład z kapitana (Gigi - heheheh:D)
Strony 1