Nie jesteś zalogowany.
O WIELKI LOLU
To nie jest śmieszne, ale piosenka całkiem fajna (tak, ona jest po chińsku) - http://www.youtube.com/watch?v=Jj1Yv8KM … ed&search=
Dla niewtajemniczonych - W Chinach Death Note został zakazany po tym, jak nastolatki zaczęły pisać w swoich "notesach śmierci" imiona osób, które powinny zginąć xD (ta sytuacja jest nawet śmieszna xD to prawie tak jak z zakazaniem akcji "Free Hugs" xD)
Wiem, że nie powinienem tego tutaj umieszczać, ale rozgniotło mnie to doszczętnie - zgłoszenie do Mod na naszej stronie:
[Naruto ep15] Napisy są ok ale mam inny problem!potrzebuje napisów do [NU] Naruto Shippuuden.01-02[Xvid-MP3].Sprawdzałałem napisy na tej stronie byly ok ale pożniej się niezgadzały miałbym prośbę żeby jutro się znalazlby na stronce .
ROTFL
Wiem, że nie powinienem tego tutaj umieszczać, ale rozgniotło mnie to doszczętnie - zgłoszenie do Mod na naszej stronie:
[Naruto ep15] Napisy są ok ale mam inny problem!potrzebuje napisów do [NU] Naruto Shippuuden.01-02[Xvid-MP3].Sprawdzałałem napisy na tej stronie byly ok ale pożniej się niezgadzały miałbym prośbę żeby jutro się znalazlby na stronce .
ROTFL
Hehe:P (Imbecyli zagazować[klnie]):D
Ps. Kto dał te Pm??[fuj]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-02-21 16:52:41)
Sansiro, ty nie lepsze rzeczy wypisywales na poczatku...
http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=6033
Buahahah już w gacie narobiłem [slina]
Ostatnio edytowany przez ryba (2007-02-21 17:02:50)
http://www.pobieralnia.pl/news-231-lega … i-p2p.html - zabawne...
Sansiro, ty nie lepsze rzeczy wypisywales na poczatku...
Mądrzej pisałem od ciebie to na pewno[shithappens]
Parodia pewnej idiotycznej reklamy z użyciem mangi Battle Royale, autorstwa mojej skromnej osoby
3 największe kłamstwa studenta:
1) Od jutra się uczę.
2) Nie piję.
3) Dziękuję, ale nie jestem głodny...
Na podsumowanie: "wiluS: prawie jak student(tym razem nie ma roznicy)":D
ROTFL
BUAHAHAHAHAHAHAHA to brzmi prawie jak groźba a mamy przeciez polityke twardej ręki [roftl]
Parodia pewnej idiotycznej reklamy z użyciem mangi Battle Royale, autorstwa mojej skromnej osoby
Mocne, mocne...
pa3cja napisał:Sansiro, ty nie lepsze rzeczy wypisywales na poczatku...
Mylisz się Sansiro.
Ideał Kobiety
LOL:-D
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
sansiro napisał:pa3cja napisał:Sansiro, ty nie lepsze rzeczy wypisywales na poczatku...
Mylisz się Sansiro.
Heh Ja wiem lepiej... Wy to wszystkie rozumy pozjadaliście... Mojego nie zjecie[madrala]Napewno[madrala]Ehh Jedna rzecz na przyszłość... Nie interere mnie to co was interere... I jeszcze dorzucę do pieca...
Tylko na tym forum jesteście tacy mocni[swój swego obroni] w innych okolicznościach bylibyście spaleni...
(Do pewnych Osób nie do wszystkich ofcrose:/Paecja/MistrzOrtografii:czyt Sztuki/Kubik)
Idę spąć i życzę dobrej nocy:)
Edit`
sansiro napisał:pa3cja napisał:Sansiro, ty nie lepsze rzeczy wypisywales na poczatku...
MUAHAHAHAHAHAHHAHAHAh[okej][okej][okej] Sansiro to było "coś wesołego" xD [roftl][roftl][roftl]
To był sarkazm z nutką ironii ...[cool]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-02-22 01:39:16)
pa3cja napisał:Sansiro, ty nie lepsze rzeczy wypisywales na poczatku...
MUAHAHAHAHAHAHHAHAHAh[okej][okej][okej] Sansiro to było "coś wesołego" xD [roftl][roftl][roftl]
EDIT:no co ty ,ale lepiej idź już spać bo późno xP
Ostatnio edytowany przez Satoshi (2007-02-22 01:38:42)