Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
W Ichigo 100% a przynajmniej w mandze i School Rumble też coś było
No wygrzebcie z zakamarków swoje anime i podawajcie namiary na odcinki walentynkowe. A może ktoś wie, gdzie można znaleźć odcinek odnośnie wspomnianego "Białego Dnia"?
w Ichigo 100%, ale który odcinek dokładnie to Ci nie powiem bo nie pamiętam
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Coś o Białym Dniu było w DNAngel, tylko tyle pamiętam.
Trochę spóźniony odcinek Ojamajo Doremi Naisho odc. 11 nawiązujący do Walentynek został ukończony.
A teraz z innej beczki. Kto z was planuje obdarować płeć piękną białą czekoladą 14 marca? W "Białym Dniu". Hm??? A może któraś przyzna się, czy mile widziałaby taki prezencik
No i jakby ktoś mógł podać namiar na odcinek o tym mówiący. Bo co prawda w Ojamajo Doremi Naisho jest o tym mowa, ale nie za wiele Widać czekoladowe serdusza w Japonii rozdaje się z podkreśleniem liczenia się z rewanżem w postaci białej czekoladki
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-03-04 14:23:11)
Biała czekolada ...hmm tego zwyczaju nie stosowałem dotąd , ale w tym roku chyba pewne dziewczę dostanie czekoladkę
Ale najpierw cos o tym Białym Dniu poczytam w necie
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-04 16:16:48)
"White Day jest to festiwal stworzony przez skupisko sprzedawców w Japonii. White Day jest obchodzony w Japonii i Korei Południowej 14 marca, miesiąc później niż Walentynki. W Walentynki, kobiety dają prezenty mężczyzną; w White Day, mężczyźni, którzy dostali czekoladę w Walentynki odwdzięczają się i dają prezenty dziewczyną. Święto to zaczyna zdobywać dużą popularność w Hongkongu, gdzie wpływy japońskie są bardzo silne."
Ok gracias brachu za info
Coprawda w walentynki prezenty były obustronne , ale czekolada to miły akcent
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-04 17:55:38)
To juz jutro ;D ja juz grzeje piekarnik ;D biore cosik i robita ;D ciekawy jestem jak mine zbrzydna w szkole ludziom l;D
Strony Poprzednia 1 2