Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam do was pytanko czy ktoś wie moze skąd sciągnąć anime record of lodos war?? szukałem w innych tematach to ktoś podał ze na stronie BoxTorrents ale nie znalazłem :/
z góry dzięki za pomoc...
W zależności jeszcze czy szukasz ROLW serii TV czy OVA ?? I czy chcesz ściągac z torenta czy ze strony ??
Jeżeli torentem to warto zajżeć tytaj - MiniNowa czy tutaj - btjunkie
Stron z torentami jest duuuuużo, tylko żeby jeszcze udostepniających było tyle samo
Ostatnio edytowany przez black_cygnus (2007-02-18 15:00:18)
a moge wiedziec czy różni sie tv od ova?? xD
mam pytanko jeszcze ile jest serii?? bo widziałem tylko pierwszą...
Ostatnio edytowany przez Glaurung (2007-02-18 15:12:41)
Jest seria OVA licząca 13 odcinków i seria TV licząca 27 odcinków i tyle byłoby z ROLW [no jest jeszcze manga ]
Serię OVA znam, co do serii TV to nie mogę się wypowiedzieć - jestem w trakcie jej ściągania.
Możesz zapoznać sie z recenzją ROLW OVAi TV ale z tego co czytałam ten kto pisał te recenzje miał ten sam problem co ja - nie ogladał do końca całej serii telewizyjnej, a mimo to napisał recenzję
I nie zgadzam się z recenzją na stronie Tanuki-Anime - mi osobiście ROLW, przynajmniej OVA podobało się, ale każdy ma inny gust. Więc trzeba ocenic samemu. Jednym się podoba innym nie.
Ostatnio edytowany przez black_cygnus (2007-02-18 16:22:48)
a moge wiedziec czy różni sie tv od ova??
Na to pytanie może ktoś inny da Ci radę odpowiedzieć
znowu zwracam sie do was z prośbą...
sciągam sobie powolutku rolw'a jak narazie mam 4 epy... ale znalazłem napisy tylko do 2 :/ szukałem na wszystkich mozliwych stronach i jedyne co znalazłem to napisy od 1-3 i 4-6(jako jeden odcinek)i potem od 10 chyba ale też nie wszystkie... :/
Pytam się teraz was czy ma wie ktoś o jakiejś tajemniczej stronie na której je znajde, a może ktoś ma je zakopane w jakimś zakurzonym folderze i wrzucił by mi na e-mail
Strony 1