Nie jesteś zalogowany.
hej lil: nie moge sie doczekac ich , hehe dzisiaj obejże sobie z poprzedniej imprezy, bo wczoraj zasnołem momentalnie
tylko ze pic nie bede xD
Niejeden tak mówił
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
a i prosze się rejestrowac na forum. naszym
spotkanias.phorum.pl
tak ten oczywisty błąd został już poprawiony
nie no jak wrociłbym na procentach było by nieciekawie xD
tylko ze pic nie bede xD
tak znam taki przykład, i jak się skonczyło, tym że ze mną już nie będzie pił:(, a taki wytrzymały był:D:D
nie no jak wrociłbym na procentach było by nieciekawie xD
to żucimy się dla ciebie na gumy do żucia :P
xD ja ino 16 wiosen na tym swiecie moge byc podatny na procenty wiec mnie nie szczuc xD
to dostaniesz soczek pomaranczowy:D
moze być lubie pomarancze xD
Siemka dopiero wsałem cos sie ruszyc mi z wyra nie chciało. Nie myślałem ze az tak fajnie bedzie, czyzby ktoś wspomniał o spotkaniu w środe
eche no i dotarłem już do domu po wczorajszym spotkaniu... było dobrze... moje plecy i nie tylko ...
Temat został zmieniony z "Spotkania w piwnicy 21 na straym w Poznaniu" na "spotkania na starym w Pozaniu"
powód: nie spotykamy sie już w piwnicy tylko gdzie indziej:D
Jutro z racji iż odbywają się dni japońskie do pubu się nie wybieramy... :]
Zbiórka o godzinie 11:30 na Kaponierze... zainteresowanych zapraszamy
W razie spóźnienia lub problemów z dotarciem standardowo kontakt tel. 697930845 ^^
Hej w sobote kolejne spotkanie, tym razem na spotykamy sie u ISAO w chacie:D, wszystkich zabieramy o 16 a potem z teatralki lecimy do Isao kto chetny ten niech przyjdzie, bo bedzie warto
ja wpadne do Patryczka jakos na 17.00 bo zalatwilem sobie ze o 15 jush koncze prace jak co to bede dzwonił
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
mmm kensuś jak ty ładnie do mnie mówisz... aż cię nie poznaję
Patryczku mam nadzieje głęboką niczym bajkał, że pościągałeś masę nowych utworków, w których bezie można sprawdzić się wokalnie tylko tego ddr'a sie boje bo potem bedzie walić wszedzie
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
jaa powiem tak, ja poprosze o jakas kawaii pielegniarke bo inaczej nie przxyjde, dzis miałem wypadek w pracy i no cóz siedze w chacie :(
hej witam dawno ten temat nie był ruszany więc tak.
jutro(sobota) odbędzie się kolejne spotkanie jak co tydzień.
o 17.00 spotykamy się pod pręgierzem i potem udajemy się do pubu "kultowa"
gdzie zaczynamy konwersacje i degustacje trunków zaczynając od soczku pomarańczowego kończąc na wiśniowym ;D lub bezbarwnym:)