Nie jesteś zalogowany.
Forum spotkań
http://spotkanias.phorum.pl/index.php
nadal w budowie
Przypominam dzisiaj spotkanie
o 17.00 pod pregierzem,jak co to kom, szukać zwariowanej grupy ludzi
hmm może wpadne;) jak znajde czas...jak zdaze powyrywac korzenie ktore zapusciłem przy kompie...a jak juz to zrobie to jesli uda mi sie odnaleźć droge do drzwi i zrobie to przed 16 to przyjade:)
mam nadzieje ze numery komurek sobie spisałes i bedziesz dzwonił :Dbo tak to mogą być też kłopoty lekkie z znalezieniem
mam mam:) ja jeszcze musze tylko sie upewnic ze zdaze xD pozatym nie wim czy z moimi...nadopiekunczymi opiekunami uda mi sie wyrwac...
I cooż było.....
Minęło...
(ale mnie dynia boli...)
Ale ja mam "hope'a" że tego bedzie "moree..."
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
oj będzie , kolejna zadowolona osoba, a ja siedze w pracy i umieraqm
ja zaraz do pracy wyruszam :X juz nigdy nie pije na pusty zołądek :X nie pamietam jak do domu wróciłem ...
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
to ja tak, może jakieś w srode zorganizujemy, tak aby się spotkac ,
pozdrawiam
hihi ja do teraz do domu nie wróciłam
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
osto poszłas lilith_, hehe a gdzie błaś, czyżby u isa?? czy grena??/
moi ekhem cudowni opiekunowie odmowili mi przyjemnosci pojscia tam...
osto poszłas lilith_, hehe a gdzie błaś, czyżby u isa?? czy grena??/
Zgaduj teraz czekam na obiadek i kanapki i idę do pracy
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
hehe wiesz nastempnym razem, powiedz że to jest grupa ludzi na poziomie, albo sciemnij że idziesz na mangowe, a potem do nas się urywasz:D:D, nie żebym ciebie deprawował:D
xD mnie sie chyba juz nie da xD
xD mnie sie chyba juz nie da xD
Niejeden tak mówił
tzn ze musze sprobowac bo widac naprawde warto tam iść xD
hehe oj warto, jak widzisz niektóre posty
hehe oj warto, jak widzisz niektóre posty
Co będzie jak zobaczy niektóre zdjęcia A Ci powiem Bankaii wczoraj kilka zrobiliśmy
zdjecia o.O dobra to sproboje sie wyrwać na bank:) tylko ze pic nie bede xD