Nie jesteś zalogowany.
Jakie są wasze wrażenia po obejrzeniu Bleach Memories of Nobody RAW ???
Wiem, że słaba wersja, japońska i nawet bez angielskich napisów, ale musiałem obejrzeć
Co sądzicie o tej kinówce :>
Wrazenia? Poczekac na DVDrip. Tak 99% fanów robi ;]
A wiesz kiedy będzie :>
to prawda prawdziwych wrażeń to ja doznam po dvd ripie tylko i wyłącznie
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-02-17 23:54:35)
Too samo powiem co poprzednicy
jak wyzej
A wiesz kiedy będzie :>
Będzie kiedy będzie, czyli ulubione powiedzonko fansuberów:-D. Nie wiem kiedy dokladnie, ale strzelam ze nie wczesniej niz w Wakacje.
Heh.. ja po 15 minutach oglądania tego CAMripa stwierdziłem, że nie ma sensu.... fakt, że będzie trzeba czekać jeszcze min. 2 miechy no ale... Liczy się jakość a nie Szybkość
Kto przy zdrowych zmyslach oglada kamerowke? To juz desperackie posuniecie.
Bedzie monotematycznie ale wole poczekac na DVDripa. Ewentualnie jak najpierw puszcza w HDTV to bym obejrzal.
Heh, ja oglądałem kamerówke Desu Noto Movie 2, bo nie była wcale taka zła:-D
Schemat na schemacie w pigułce, ale całkiem niezłe :]. I te tła, achhhhhhhhh .
a ściągał ktoś tą wersje [Q-R] Theatrical Feature BLEACH - MEMORIES OF NOBODY (DVD XviD 768x432 24fps AC3 5.1ch) jak odpalam to dźwięku nie mam, a mam zainstalowany ostatni CCCP codek-pack. Dźwięk mam tylko jak odpale VLCpalyerem
a nie wiecie czy i kiedy bedzie wersja 720p lub z jeszcze wieksza rozdzialka ??
u mnie dziala dzwiek normalnie
a ściągał ktoś tą wersje [Q-R] Theatrical Feature BLEACH - MEMORIES OF NOBODY (DVD XviD 768x432 24fps AC3 5.1ch) jak odpalam to dźwięku nie mam, a mam zainstalowany ostatni CCCP codek-pack. Dźwięk mam tylko jak odpale VLCpalyerem
A kolega doinstalowałby AC3filter i nie paplał głupot [sprawdził co zawiera CCCP]
To juz jest bardziej interesujące.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-09-08 01:10:47)
A kolega doinstalowałby AC3filter i nie paplał głupot [sprawdził co zawiera CCCP]
Dzięki za pouczającego komentarza, sprawdziłem i jednak sie myliłem cccp nie zawiera ac3filtera (przynajmniej ja nie zauważyłem), ale mam zainstalowanego go na komputerze i wszystko inne co ma dźwięk AC3 działa a w tym Bleachu za chiny nie chce ruszyć z dźwiękiem. To sobie pomyślałem może jakiś stary to zainstalowałem sobie AC3filter 1.46 (nowszego nie znalazłem) i dalej nie chce z dźwiękiem lecieć. To teraz mam pytanie czy może to być wina po stronie pliku a nie po stronie kodeków, może jakiś uszkodzony sie ściągnął?