Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16
na torrentach jest.
isohunt.com
A co tam jest bez sensu? Ja jakoś wszystko zrozumiałem.
Niezły jesteś.Nieważne że nic nie rozumiałeś.
No tak, całkiem inteligentna rozmowa, o mało nie spadłem na parking podziemny [roftl]
Tom, czekam na jakąś trafną ripostę z twojej strony na temat wymienionych przeze mnie hentajów
"Skazany na zajebistość"
Quithe napisał:A co tam jest bez sensu? Ja jakoś wszystko zrozumiałem.
tomxxx napisał:Niezły jesteś.Nieważne że nic nie rozumiałeś.
No tak, całkiem inteligentna rozmowa, o mało nie spadłem na parking podziemny [roftl]
Kolejne potwierdzenie na to, co już zostało stwierdzone
A zacząłem od 2, bo ją korekciłem. Potem Jas się wzięła za część 1, to sobie obejrzałem
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jaka jest onomatopeja naśladująca ogłos chrapania? Inna niż chrrrr...
Jaka jest onomatopeja naśladująca ogłos chrapania? Inna niż chrrrr...
Twierdzisz, że to się już nudne zrobiło? W sumie racja xD
Chyba nie ma innej, ewentualnie można dodać to tego odgłos stracenia tchu i szukania go
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
No prosze kobieta robila napisy do hentai... hmm zawsze zastanawialem sie jak na takie cos plec przeciwna patrzy? moze któraś mnie oświeci[np autorka napisow do Immoral sisters?]? a propos tego IS2... obejrzalem 1 Ep... ale jakos narazie ambitnoscia fabuły mnie nie poraził. obiektywnie ocenie jak wszystko obejrze
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2007-02-18 03:24:47)
"Uwarzam że w życiu najwarzniejszą w życiu rzeczą jest miłość.Ale wiadomo nie będe się wypirał że hentaje tez ogladałem.
Wow, Piter666 wymiatasz. U mnie masz "kami" przed nickiem. Ja oglądałem tylko parę. No i to tylko te popularniejsze, na pewno pierwsze miejsce Bible Black. Od razu powiem, że najbardziej zniesmaczył mnie Doktor Pain. Dla mnie to było gorsze niż Night Shift Nurses. Ja jak już pisałem lubię Hentaje, ale nie lubię tych w których jest sadyzm, znęcanie, zadawanie bólu i zabijanie. Troche sie napracowałem zanim znalazłem ten Hentai. Poniewarz mały błąd w nazwie może specjalnie zrobiony, powoduje że wyszukiwarka torrentów go nie znajdzie. Ale cierpliwość no i te skriny bardzo milutkie sprawiły że znalazłem.
Zjadacz co ty tak się burzysz co ? ML należy do czołówki bez wątpliwości. Wymień tytuły które wg ciebie są najlepsze.
Jest onomatopeja naśladująca odgłos chrapania? Inna niż chrrrr...]]"
Aaaaaaaa!!!!! Ja przetłumaczę wszystko, nawet odgłosy paszczowe, tylko niech to się już skończy!!!!
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2007-02-18 04:15:53)
Pytania są tendencyjne xD
Pytania są tendencyjne, odpowiedzi są tendencyjne, co nie jest tendencyjne w tym wątku?!
Ciekawostka z dziejów amerykańskiego noise rocka - otóż zespół Rapeman został nazwany tak, a nie inaczej, bo Steve Albini (grał jeszcze w zespołach Big Black i Shellac, ale chyba najbardziej znany jest jako producent In Utero Nirvany - Cobainowi bardzo podobało się brzmienie wyprodukowanej przez Albiniego płyty Surfer Rosa Pixies) był swego czasu zafascynowany h-mangą The Rapeman (komentarz zbędny). Ta manga bodaj największy "sukces artystyczny" odniosła w USA.
Ja lubie hentai Discipline, Milk Junkies i Akiba Girls tez jest niezłe...
Tu można se luknąć online niektóre http://www.hentai24.pl/
Ostatnio edytowany przez marianek (2008-04-26 03:36:13)
Taka ciekawostka, Google co jakiś czas wysyła mi statystyki:
I zdaje się ten wątek pomimo wielu lat na karku z jakiś względów ostatnio zyskuje na popularności
Imperare sibi maximum est imperium
Nawet nie wiedziałem, że tu coś takiego jest.
Aż mi się przypomniały te perełki z tego tematu:
tomxxx napisał:Sex w anime jest dużo lepszy niż prawdziwy
tomxxx napisał:Może i te hentaje trochę spaczyły mi mózg no ale bez przesady.
tom21 aka tomxxx aka [wstaw tych kilka nicków]... to były czasy.
Hunter Killer napisał:Aż mi się przypomniały te perełki z tego tematu:
tomxxx napisał:Sex w anime jest dużo lepszy niż prawdziwy
tomxxx napisał:Może i te hentaje trochę spaczyły mi mózg no ale bez przesady.
O tak... Kolega tomxxx, mój największy fan... Ciekawe, co teraz u niego i czemu ma bana na koncie.
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
bodzio napisał:Hunter Killer napisał:Aż mi się przypomniały te perełki z tego tematu:
O tak... Kolega tomxxx, mój największy fan... Ciekawe, co teraz u niego i czemu ma bana na koncie.
Jego ostatnie konto ~Kenshiro nie było zbanowane.
Zafapał się na śmierć. Albo przestał oglądać anime i wyszedł na ludzi.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16