Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam prośbę. Czy zna ktoś jakiegoś dobrego torrencika z Beck od A-E?? Sam szukałem, ale wszystkie jakie znalazłem były dead albo nie tej grupy[baka].
Great thx
A-E nie polecam...źle zsubowali piosenki:/
szkoda ze nikt nie wydal rawa z dvd ripa bo anime zamiata, dvd jest ale wyszlo chyba tylko w japoni
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2007-02-17 21:05:49)
ara ara...
jak ktos sie za to bierze to niech ten ktos przetłumaczy dobrze piosenki;( bo te hardki od A-E wprowadzaja w bład...
jak większość piosenek w anime (openingi i endingi toż to koszmar z ul. Wiązów)
jak zawsze:/ np w epie shippka op DB ktorys wers...mówił coś o zwiększaniu głosnosci(wyraznie pump up)a tekst jap coś o krwi xD(nie pamietam dobrze xD) ale w A-E zmienili nawet tekst angielski w BECKu:/
Przykład/?
Blow Ya Mind
Spring just went(hardki A-E)
oryginał??
Blow Ya Mind
Squeez Your Swet!!
A z face były juz kompletne jaja xD
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-02-17 23:47:33)
Dzięki, będzie można szybciej zacząć subować.
Czyli to nowy projekt A-G? Zaczynacie od 5, czy od początku?
A co, chciałbyś?
No pewnie, mnie się Twoje tłumaczenie podoba, nie to co na anfo
Suzkau ,... nie mów że się bierzesz za BECK, o jezu słodki. Było by wręcz bosko ale macie tyle tytułów... Nana, Bokura, Deth Note i chyba jeszcze kilka... dasz radę?
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Co do Becka, to Winged coś mówił o kontynuowaniu tłumaczenia, ale nie wiem jak z tym będzie.
Co do Becka, to Winged coś mówił o kontynuowaniu tłumaczenia, ale nie wiem jak z tym będzie.
Ja też nie wiem. Napisałem do waskiego PW, ale bez odzewu. Może nie doszła. Wyślę drugą, ale to po zaliczeniu z filozofii.
Zobaczymy, czy A-G ma się zamiar za to wziąć na poważnie, bo sami wiecie jaki ze mnie struś pędziwiatr (nie znaczy to, że gdyby Oni tak, to ja byłbym gotów zrezygnować). Porównując do AG to rozwijam szaloną prędkość przez co skutecznie podciągam szybkość wydania kolejnych odcinków. Chociaż konkurencja to dobra rzecz - trzeba by zaraz obejrzeć jeszcze raz pierwsze trzy epki, dokonać poprawek (jeśli coś się znajdzie) i szykować się do wojny. Żartuję oczywiście.
Powodzenia życzę, bo niezależnie od tego, czy my się za to na zad (tak to się pisze?) weźmiemy czy nie (mam nadzieję, że tak ), to ta seria zasługuje na jak najlepsze napisy, a myślę, że takowe AG może zapewnić.
Kurczę, znów mi chaotyczny post wyszedł. Nie mogę zebrać ostatnio myśli - problemy osobiste, sit venia verbo.
[EDIT] Słucham soundtracka z BECKa. Dobry, naprawdę dobry - nie wiem po raz który to już piszę.
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-02-20 23:22:33)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
[EDIT] Słucham soundtracka z BECKa. Dobry, naprawdę dobry - nie wiem po raz który to już piszę.
Też bym sobie włączył, ale jest po dwudziestej drugiej, a po cichu to nie ma co słuchać.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-02-20 23:24:52)
Winged napisał:[EDIT] Słucham soundtracka z BECKa. Dobry, naprawdę dobry - nie wiem po raz który to już piszę.
Też bym sobie włączył, ale jest po dwudziestej drugiej, a po cichu to nie ma co słuchać.
Ja żałuję, że nie miałem miejsca w samochodzie by zabrać ze sobą na studia wzmacniacz i głośniki - na słuchawkach słucham. Nie jest źle.
Ha, tak sobie pomyślałem, że nawet gdybym miał owo miejsce w aucie, to w pokoju nie miałbym ich gdzie zmieścić.
[EDIT]
ale w A-E zmienili nawet tekst angielski w BECKu:/
Przykład/?
Blow Ya Mind
Spring just went(hardki A-E)oryginał??
Blow Ya Mind
Squeez Your Swet!!
Dobra informacja. Nie pamiętam, abym zawsze sprawdzał słowa z A-E, czy z liricsów znalezionych w necie z oryginałami zapisanymi na screenach okładek. Jeśli projekt ruszy zajmę się tym osobiście.
Przy okazji trochę to źle popisałeś, by nikt nie błądził, wrzucę screena okładki płyty:
[URL=http://img223.imageshack.us/my.php?image=screenfc0.jpg][/URL]
Trochę go pociąłem i pomniejszyłem.
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-02-21 01:07:15)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
szkoda ze nikt nie wydal rawa z dvd ripa bo anime zamiata, dvd jest ale wyszlo chyba tylko w japoni
wydał wydał Koreańczycy z grupy ERTAI w 2004 w rozdziałce 1024x768 - odlot jakość, kontener mkv. Po około 5 miesiącach ściągania mam już 1,2 i 26 odcinek reszta poszatkowana ale jestem dobrej myśli.
Nietórzy cały czas na to czekają
Strony 1