Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Czy wiecie, gdzie mogę znaleść to anime, tej grupy?
http://isohunt.com/torrents/?ihq=%5Bgg% … sic+Horror
Ostatnio edytowany przez Mescaline (2007-02-17 16:20:29)
Mescaline
Dziękuje Ci
A nie lepiej byłoby Ci ściągnąć polski hardek od Ubique?;)
Wejdź na anfo, tam będzie torek xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Co za czasy;D jest świetnie wydany hardsub od Ubique-AG, a ludzie szukają angielskich wydań - jeszcze, żeby to wydanie było dobre, ale... nie jest, więc pl hardsub to jedyna, słuszna opcja;]
Co za czasy;D jest świetnie wydany hardsub od Ubique-AG, a ludzie szukają angielskich wydań - jeszcze, żeby to wydanie było dobre, ale... nie jest, więc pl hardsub to jedyna, słuszna opcja;]
tylko ze czasem ciezko ta jedyna sluszna opcje sciagnac
ara ara...
Czasem tak, ale w przypadku Ayakashi nie tak znowu trudno;] Na MU są pierwsze 4 epki, a resztę można "dossać" z torrenta, jak nie ma seedów, to poproś na forum, a na pewno jakiś seed się znajdzie;]
jak nie ma seedów, to poproś na forum, a na pewno jakiś seed się znajdzie;]
nie byłbym tego taki pewny
Mogę się nawet poświęcić i poseedować
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Starfox napisał:jak nie ma seedów, to poproś na forum, a na pewno jakiś seed się znajdzie;]
nie byłbym tego taki pewny
Sprawdzałeś?
Wersja z pl hardsubem jest teraz do ściągnięcia na Polish Trackerze, ale ta informacja chyba niewiele daje.
Dzięki juz mam z ang.
Już kilka razy próbowałem ściągnąć coś z polskim hardsub, ale to zakrawa z cudem Więc, jeśli jest taka możliwość są napisy do danej wersji, to ściągam Rawy.
Dzięki i pozdrawiam
Ja sciagam Ayakashi z emula i mam prawie 30 zrodel przy LowID. Calkiem szybko i zgradnie idzie. Wiec nie piszcie ze jest to trudno dostepne
a w ogóle to dlaczego nie ściągacie ze strony grupy GG???? http://www.ggkthx.org/
Strony 1