#1 2007-02-15 13:11:49

Endru
Użytkownik

Rekin San-kyuu Magical Pokaan

Przeglądając neta w poszukiwaniu subów natrafiłem na takiego torrenta

http://www.deadfrog.us/index.php?act=entry&id=7485

Okazuje się, że Magical Pokaan składa się nie tylko z 12 odcików TV ale także 3 OVA. Wszystko byłoby miodzio gdyby nie były to rawy. Nie mogę znaleść subów do serii TV a co tym bardziej do OVA. Ma ktoś może jakieś namiary na OVA z napisami?
Przy okazji znalazłem też jakieś cracki i seriale do Magical Pokaan. Czyżby też jakaś gra wyszła?

#2 2007-02-15 13:49:51

Piter666
Użytkownik

Odp: Rekin San-kyuu Magical Pokaan

Endru napisał:

Okazuje się, że Magical Pokaan składa się nie tylko z 12 odcików TV ale także 3 OVA.

Nie ma oavki do magical pokan, są 3 speciale.

Endru napisał:

Nie mogę znaleść subów do serii TV a co tym bardziej do OVA.

A sprawdzałeś zawartość tego cenzura torrenta do którego sam daleś linka?[cholera]

Najlepiej to ściągnij wydanie z angielskim hardsubem.

Endru napisał:

Przy okazji znalazłem też jakieś cracki i seriale do Magical Pokaan. Czyżby też jakaś gra wyszła?

A widziałeś kiedyś cracki do anime? Pogooglaj sobie.

Ogólnie to: shithappens

#3 2007-02-15 13:57:34

Endru
Użytkownik

Nie mówie o crackach do anime ale do jakiejś gry na podstawie anime. Czy jeśli znalazłbyś cracka do dragonballa to też byś myślał, że to do anime?
Pozatym sam sprawdż sobie tego torrenta to zobaczysz, że pisze wyraźnie OVA. I pisze też jak byk w tytule RAW. Dlatego się zapytałem czy ma ktoś jakieś namiary do wersji z subami.

Na koniec to Mod Edit: Tu był adres do bardzo niedobrej strony ;]

Sorki teraz widze, że są softsuby ale nie ma do OVA. Zresztą najpierw to ściągnę i odpowiem czy są jakieś czy nie ma.

Ostatnio edytowany przez gracol (2007-02-16 08:21:44)

#4 2007-02-15 14:03:52

Piter666
Użytkownik

Endru napisał:

Nie mówie o crackach do anime ale do jakiejś gry na podstawie anime. Czy jeśli znalazłbyś cracka do dragonballa to też byś myślał, że to do anime?

Widzę, że myślenie i kojarzenie nie jest twoją mocną stroną wow

#5 2007-02-16 01:18:13

Endru
Użytkownik

Niestety miałem racje. Do wersji OVA nie ma napisów. Może ktoś kto zajmuje się tłumaczeniem przetłumaczyłby te 3 cześci? Lub jakby ktoś znalazł jakieś suby angielskie to niech da namiary.

Stopka forum

© Animesub.info 2024