Nie jesteś zalogowany.
Bankaii będziesz grzeczny to i płytkę dostaniesz może ^^
[cytuj]Chłopaki, nie wiem jak wam to powiedzieć ale w tą sobotę chyba jednak wylądujemy w pubie[/quote]
Ogólnie różnicy chyba nikomu to wielkiej nie zrobi... bo i tak pewnie będzie wesoło
No pub będzie najlepszym rozwiązaniem, takie bezstresowe przywitanie będzie
Dzięki łaskawy ISao, hehe lilith_ masz racje dla "nowych" spotkanie takie jak w sobote by było za bardzo stresujące
No raczej mogliby przeżyć szok No ale weźmy ich nie stresujmy bo nikt nie przyjdzie i co Więc ja proponuję tak jak zawsze: kto chce to przychodzi na mangowe o 14 pod pręgierz. Reszta o 16.50 również pod pręgierzem i idziemy do Kultowej.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Czyli spotkania są w każdą sobotę o 14 a dla nie wtajemniczonych w ta o 16.50 pod pręgierzem tak ? a gdzie to mniej więcej jest bo nie jestem jeszcze obczajony w poznaniu
Nie, nie. O 14 co sobotę są spotkania mangowe. Ale od jakiegoś czasu część osób chodzi o 17 na piwo
Wiesz gdzie jest Stary Rynek i Ratusz? To jest przed wejściem do Ratusza. Jak co to w tym topiku masz numer kom. do Bankaia i Isao dzwoń
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ok mniej wiecej wiem jak nic mi nie wypadnie z chęcią wpadne mam nadzieje ze przyjmujecie nowych
cholera mogłem sie urodzic kilka latek wczesniej xD za młody jestem na razie xD
Ok mniej wiecej wiem jak nic mi nie wypadnie z chęcią wpadne mam nadzieje ze przyjmujecie nowych
Bardzo chętnie Im nas więcej tym weselej
Khadzad: najmłodsza osoba w naszym gronie ma 16 lat wiec jak masz tyle to wleć
a jak jesteś jakaś słodziutką niewiastą to już w ogóle cud miód i malina...
IS tak wiem że lubisz yaoi ale bez przesady
Jakie Yaoi skąd taki pomysł...[baka]
Przecież napisałem wyraźnie "Niewiasta" czyt. płeć piękna
ekipa z niebieskiego dżipa ^^ ja serdecznie prosze aby Bankuś i Gosiunia nie zapomnieli płytek
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
IS. jak by ś nie widział to przy nicku jest znaczek płuci:D
[cytuj]IS. jak by ś nie widział to przy nicku jest znaczek płuci[/quote]
Właśnie
Banks... ciii... bo się wyda wszystko
Ok będę Ci:P
Sobota 17. 02. 2007 AD
16:50 (GTM+1)
Pod pręgieżem....
(jakby co to skorzystam z tel.)
COPY THAT. OVER.
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
Możesz doliczyć jeszcze około 10 min spuźnienia dla niektórych wiec tak o 17.00