Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
niewiem co sie stalo dzisi rano jeszcze dzialala
Wczoraj wieczorem działała jeszcze a teraz...będe musiała dopaść kogoś z ekipy i dowiedzieć sie co sie stało....
Cierpliwości przecież pisze wyraźnie:
[cytuj]Z przyczyn technicznych serwis chwilowo niedostepny. Pracujemy nad rozwiazaniem problemu, prosimy o cierpliwosc.
Ostatnia aktualizacja: 14.02.2007[/quote]
A z tego co pisało, to można do downloadu też wejść przez forum, chyba że forum też padło, dobrze że oavki Fushigi yuugi już wcześniej stamtąd pościągałem.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
forum też padło o zgrozo
3majcie linka (trza troszke pogłówkować i wszytsko się ominie ) : http://danime.ovh.org/heaven/index.php?id=anime.html
jedna drobna uwaga. Wedlug mnie ten link jest "stary" bo widzialem na DA bleacha 114 a tu jest do 108. Taka moja drobna uwaga nie wplywajaca na nic
PS
tak jakby ten link byl do starego zrodla/serwera lol
Strona jest tylko szkoda, że final fantasy unlimited, z tej strony nie działa, a tak chciałem zobaczyć jak jak to wygląda w rm, bo w avi to strasznie wygląda, może do rm z lepszej wersji przerabiali?
Kainote link
Umu umu
strona Da i forum już działają. To była chwilowa usterka.
Bakura trzeba było na forum w dziale nie działające linki napisać o tym i niedługo znowu by działało^^
strona Da i forum już działają. To była chwilowa usterka.
Bakura trzeba było na forum w dziale nie działające linki napisać o tym i niedługo znowu by działało^^
To może mi ktoś poda link do tego forum. Z tego co widziałem to te linki do file-factory były dokładnie takie same, co znalazłem na kilku innych stronach z anime jakby je naprawili skoro to nie oni to ulpoadowali? No chyba że daliby swoje uploady.
EDIT
przy próbie wejścia na forum error was encountered:
[cytuj]Error: Unable to connect to MySQL server. MySQL reported: Access denied for user 'xxx'@'localhost' (using password: YES).
Ostatnio edytowany przez Bakura (2007-02-27 17:10:15)
Kainote link
Umu umu
Strony 1