Nie jesteś zalogowany.
tak podam dla informacji... dostałem uprawnienia
Mozna prosic zapka ? Moja poczta to destenis@o2.pl
Dobra... jedno zaproszenie mogę jeszcze dać, ale chłopaki mają rację... najpierw musicie udowodnić swój upload i statystyki, mam już dość zmarnowanych zaproszeń, a wcale nie rozdają ich za często...
Gratulacje ~grejpfrut jak będziesz chciał wystawić jakieś konkretne anime to daj znać kilka osób stąd pewnie pomoże seedować.
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
w takim razie prosze, oto screen : http://img76.imageshack.us/my.php?image=zrzutadk5.jpg
naruto155@gmail.com
pozdro
Destenis a linka ze screenem dać to nie łaska :>
Czytajcie uważnie :|
ja podalem linka ze screenem a jakos zaproszonka nie widac
pozdro
posiadam zaproszenia na gmail jak ktoś chce to pisać
Ostatnio edytowany przez Krolowiec_Mazik (2007-02-06 00:31:03)
Franz odezwij się do mnie na gg.
Musimy pogadać odnośnie Polish Trackera.
Napisz mi pw z Twoim gg. To jakby co to ja się odezwę.
Aha tak w roli ścisłości to mam jeszcze jedno zaproszenie na PT.
Ostatnio edytowany przez Rammstein (2007-02-06 18:19:42)
jezeli mozna to bylbym dzwieczny Up.. roznie bo radiowka ale tak do 10-200kb/s
koper89@o2.pl
Eee tam. Dostałem od kolegi z klasy zaproszenie na PT, i nic specjalnego. Z anime głównie hentaje i ripy anime wydanych w Polsce, jeżeli chodzi o gry na PS2 to też jest średnio. Za to polecam stronkę ludziom szukającym filmów i gier na PC.
Mam 512kb/s up, i bardzo wdzięczny byłbym za zaproszenie na PT.
illigw@gmail.com
Mam 512kb/s up, i bardzo wdzięczny byłbym za zaproszenie na PT.
illigw@gmail.com
screeny, ile razy trzeba powtarzać?
btw. ja zaproszeń w tej chwili nie mam, ale jak będą rozdawać to idzie mi chyba 15
@ grejpfrut zacznij cos wrzucac bo przydalo by sie ratio powiekszyc, bo nie mam nawet 1GB sciagnietych danych
poszedł już rahxephon, voices of and distant star i she and her cat :> ja też nie jestem automatem i nie mogę wszystkiego od razu rzucić ;>
s0n1c napisał:@ grejpfrut zacznij cos wrzucac bo przydalo by sie ratio powiekszyc, bo nie mam nawet 1GB sciagnietych danych
poszedł już rahxephon, voices of and distant star i she and her cat :> ja też nie jestem automatem i nie mogę wszystkiego od razu rzucić ;>
Tjaa, i już wszystkie poza Ragxephonem leechów nie mają, więc ściągnąć nie mogę bo nie zaseeduję.
Proszę o zaproszenia na PT mejden36@gmail.com
znajdzie się zaproszenie dla mnie? Mój upload 512kb/s
cloudssj@gmail.com
uhm, wrzuciłem nhk od oyasumi, jak ktoś by się mógł dołączyć do seeda to by było miło.
Jakby ktos mogl wyslac invite na ebonowicz@gmail.com bylbym wdzieczny
No to ja mam jeszcze 19 zaproszeń a tak między nami to dzięki mnie wrzucili dział anime bo był a potem gdzieś go wcieło ale jako ,że jeszcze wtedy mój upload sięgał 4 mb to postanowiłem powrzucać kilka seri:D