Nie jesteś zalogowany.
Nota od korektora: odcinek dla wszystkich tych, którzy czują, że trochę pobłądzili na swej drodze. Polecam.
A ty pobladzilas?
Błądzić jest rzeczą ludzką.:D Z mądrości pszczół przypomina mi się jeszcze jedna: nieważne, że się upadło, ważne by nie podnosić się z pustymi rękami. Okazuje się, że czasem nawet anime może być pomocnym drogowskazem. Będziesz w moim wieku, to zrozumiesz:P
Surprise! Subki do 17 epka Death Note są już do pobrania. Miłego oglądania
Błądzić jest rzeczą ludzką.:D Z mądrości pszczół przypomina mi się jeszcze jedna: nieważne, że się upadło, ważne by nie podnosić się z pustymi rękami. Okazuje się, że czasem nawet anime może być pomocnym drogowskazem. Będziesz w moim wieku, to zrozumiesz:P
Z kim ja pracuję Czuję się maluczki xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Pozwolę sobie na korektę wypowiedzi:
maluczki->młodziutki/malutki/niedoświadczony ewentualnie naiwny, jak podpowiada mi słownik. Nie bój nic, wszystko przyjdzie z czasem;) Z czasem również dowiesz się, z kim pracujesz:P
Pozwolę sobie na korektę wypowiedzi:
maluczki->młodziutki/malutki/niedoświadczony ewentualnie naiwny, jak podpowiada mi słownik. Nie bój nic, wszystko przyjdzie z czasem;) Z czasem również dowiesz się, z kim pracujesz:P
Synonimy Tak, ten dziwny plan wydaje mi się coraz to bardziej realny
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Cicho tam! 16 odcinek Bokura ga Ita.
Ja Ci dam cicho, do korekty!! Debiutantka się niecierpliwi
O, Matyldo! Korekta w toku! A tymczasem - 18 odcinek Kanona!
Z poślizgiem, ale w końcu lądują do waszych spragnionych krwi łap napisy do Afro Samurai ep.04. Enjoy!
O, matyldo! Raz Quithe, raz ja! To niedopuszczalne! (19 odcinek Kanona).
O, matyldo! Zdążyłem 17 odcinek Bokura ga Ita. Thx Jasmine.
Gantz - ep11 udostepniony.
Dodałem napisy do kolejnego epka Arii - ep.05
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Uwaga! Uwaga! Wraz z grupą Kami Squad, który odwaliła całą brudną robotę udostępniamy pierwsze trzy odcinki Kanona (2006) jako hardsub (oczywiście tłuamczenie AG).
Oto link do torrenta: http://bt.anfo.pl/beta/download.php/177 … -3.torrent
lub alternatywny
http://www.tvsat364.lodz.pl/~bergera/%5 … -3.torrent
Co poniektórzy kręcą nosem, ale z moim tłumaczeniem jest jak z seksem:
1. Co to ma być?
2.Nawet fajnie.
3.Ja chcę jeszcze.
Przekonacie się w granicach 10 odcinka, hehe.
Fajno Fajno :> to ja jednak nie ściągam kanona tylko czekam na hardy. A tak btw. Suzaku kiedy będzie tłumaczenie do kolejnego epka Nany :>
Zazwyczaj nie pytam o subki ale twoje napisy do Nany są genialne.
Ostatnio edytowany przez Viader (2007-02-20 03:49:20)
Chociaż jedna przyjazna dusza. Napisy w przyszłym tygodniu.
Witam... dawno mnie nie było - chciałem się dowiedzieć co z tłumaczeniem Death Note?
[EDIT]: dzięki za szybką reakcję
Ostatnio edytowany przez Beavis (2007-03-02 16:50:11)
~Beavis, zapewne dziś wieczorem pojawią się na ASNI