Nie jesteś zalogowany.
hehe ciekawe kto zagra snejka
Liczę, że w filmowej wersji MGS Snake będzie się chował przed wrogami w kartonowym pudełku
Hmm, fabuła w grze jest ponoć (i z tego, co o niej czytałem) bardzo fajna (niestety część "growa" nie pozwala mi tego sprawdzić osobiście), teraz tylko pytanie, jak daleko odejdą od niej i ogólnego klimatu w filmie. Materiał na film w każdym razie jest.
No, MGS to rewelacyjny materiał na nakręcenie filmu, jak za reżyserię weźmie się ktoś konkretny to możemy mieć przełom jeżeli chodzi o ekranizacje gier.
oby tylko nie Uwe bo, bo tak to bede musiał go zabić:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-02-09 22:14:04)
a kogo widzicie w roli snejka ??? mnie troche jego przypomina kurt russel
WoW i Blizzard pokażą klasę jak zawsze zresztą
W sumie nie jestem fanem konsol i nie znam się na grach na te platformy. To jednak mam nadzieje że będzie to fajny film
Ja chyba bardziej jaram się filmem WoW, bo z MGS miałem bardzo mało wspólnego i za dużo na ten temat nie wiem, a Warcraft i Blizzard to bardzo mi bliskie rzeczy (odpowiednio gra i firma).
No ja bym tak czy siak z chęcią oglądnął takie coś
a kogo widzicie w roli snejka ??? mnie troche jego przypomina kurt russel
Ja bym w tej roli widział Hugh Jackmana najchętniej.
szefu napisał:a kogo widzicie w roli snejka ??? mnie troche jego przypomina kurt russel
Ja bym w tej roli widział Hugh Jackmana najchętniej.
ja również, jakoś mi się wydaje, że pasował by on do tej roli
Raczej nie chciałbym zobaczyć filmu MGS, bo fabuła, postacie i cały świat MGSa są dość specyficzne, więc na ekranie kinowy zobaczymy głównie kicz. Oby przynajmniej klimat był odpowiedni, tak jak w ekranizacji innej gry - Silent Hill. Jednak pocichu liczę na inne filmy z growymi korzeniami: Metroid Prime i Halo;]
Ostatnio edytowany przez Starfox (2007-02-10 14:07:35)
Mam nadziję że MGS będzie produkcji japońskiej, z japońskim reżyserem, aktorami, i że Hideo Kojima nie pozwoli spartolić swojego dzieła, które moim zdaniem jest najlepsza grą wszechczasów.
Mam nadziję że MGS będzie produkcji japońskiej, z japońskim reżyserem, aktorami, i że Hideo Kojima nie pozwoli spartolić swojego dzieła, które moim zdaniem jest najlepsza grą wszechczasów.
a po co japońscy aktorzy?? a co Snake jest japończykiem?? wystarczy ze Kojima będzie producentem i powinno wyjść coś w miare dobrego. oby tylko głównym bohaterem filmu nie był Raiden:P
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-02-10 14:43:14)
Hugh by faktycznei pasował. MGS (o ile wiem to tak de fact 3cia część przygód snake'a ) to faktycznie kapitalna gra (mam wersję na PC i Bogu dzięki, jest identycznie grywalna jak na PS). Jest u mnie w piewszej piątce, więc ciekaw jestem jak wyjdzie film. Zaś co do fabuły i klimatu absolutnie najlepszą (dla mnie) grą w jaką w życiu grałem (i to nie raz) jest pierwsza część DeusEx. Ponad 30 nagród Game of the Year. Gra bez zbędnych przebajerowań graficzych, a z tak niesamowitą fabułą i klimatem (kto skończył i wybrał zakończenie z Heliosem?). Dziwie się, że nei ma jeszcze filmu.
"If God did not exist, it would be necessary to invent him".
~Przemek3, chodziło mi o to, że zamerykanizowanie tej porducji bedzie totalna klapą. Amreykanskie produkcje są robione z przepychem, stawia sie na sławnych aktorów i miliony efektów specjalnych, a pomija sie klimat i spójność fabuły. Oczywiście to tylko moje zdanie.
dlatego producentem będzie Kojima, a nie jakiś amerykanin:)
Ja najbardziej oczekuje filmu Blizzarda, gralem ponad 8 lat w warcrafta i WoWa i z niecierpliwoscia czekam na ich kolejny film, oni znaja sie na rzeczy i jak stworza nawet krotki
filmik to potrafia go wykreowac idealnie.
Ja najbardziej oczekuje filmu Blizzarda, gralem ponad 8 lat w warcrafta i WoWa i z niecierpliwoscia czekam na ich kolejny film, oni znaja sie na rzeczy i jak stworza nawet krotki
filmik to potrafia go wykreowac idealnie.
kolejny ? a był już jakiś ??
Mialem na mysli filmik, ale dzieki za spostrzezenie