Nie jesteś zalogowany.
A ja zastanawiam się czy jakaś grupa funsuberska weźmie się za "Bartender". Może być dobre, historii barmana jescze w anime chyba nie było.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja oczekuje tego Ghost Hunt ale jeszcze żadna grupa nie podjeła się tumaczenia A tak fajnie się zapowiada.
Nie wiem co to za anime, ale obrazek mi sie spodobal i na nie czekam xD D.Gray-man
EEE... Psycho... to anime już wyszło. Nawet drugi ep xD
Nie wiem co to za anime, ale obrazek mi sie spodobal i na nie czekam xD D.Gray-man
Wyszło już to anime i jest na podstawie mangi o takim samym tytule. Jeśli chodzi o samo anime to jest chyba lepsze od mangi. Nie oglądałem 1 epizodu w całości tylko go tak przejżałem ale widać że jest taki fajny mroczny klimat którego ewidentnie brakuje w mangdze.
I co ja bym bez was zrobil? Bym sie zaczekal do konca swoich dni, a juz nie wiele ich zostalo.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-10-12 23:10:47)
mam pytanko własnie skończyłem oglądać school rumble second term i odczuwam niedosyt wiecie kiedy będzie 3 seria???
Wyszło już to anime i jest na podstawie mangi o takim samym tytule. Jeśli chodzi o samo anime to jest chyba lepsze od mangi. Nie oglądałem 1 epizodu w całości tylko go tak przejżałem ale widać że jest taki fajny mroczny klimat którego ewidentnie brakuje w mangdze.
Dziwi mnie twoja wypowiedź, albo nie czytasz najnowszych chapterów albo stawiasz animację ponad historię. Manga jest zdecydowanie narazie fajniejsza ale anime tez jest bardzo dobre.
Mange czytałem do 3 lub 4 tomu ale jak widze tego zronbanego przeciwnika co wygląda jak klaun to bez przesady. Ogulnie manga ma 1 wadę dramatycznie psującom ją a to mianowicie ten zrąbany negatywny bohater co wygląda jak klaun. No dajcie spokuj ludzie, jak można takie coś wymyślić?? Mnie to strasznie zniechęca, za to w anime (nie oglądam puki co) negatywny ten klaun poprzez takie mroczne przedstawienie w moim mniemaniu likwiduje ten negatywny wygląd i dla tego mi się w miare podoba.
mam pytanko własnie skończyłem oglądać school rumble second term i odczuwam niedosyt wiecie kiedy będzie 3 seria???
Raczej nie wiadomo kiedy bedzie 3 semestr, ale wnioskujac po tym jak wyszedl 2 semestr wzgledem 1 to mozna powiedziec, ze bedzie to kolo polowy przyszlego roku albo troszke pozniej, co do SR tez oczekuje kolejnej czesci:)
a co powiecie na Shijou Saikyou no Deshi Kenichi przeczytałem krótką recenzję na anidb i powiedziałbym ze moze być ciekawa(drugi tenyou tenge) dziwi mnie tylko ze zadna grupa niechce się za nią zabrać[placze]
[cytuj]A czy ktoś z was oczekuje tego?
Bo zapowiada sie bardzo miło [/quote]
trochę musiałbym poczekać ale jak będzie wychodzić to moze i dam się przekonać ale tak szczerze to tyle jest tych romansów w tych anime ze mozna tym się jusz udławić
A czy wie ktoś może kiedy wyjdzie 2gi sezon Tokko ??
SP0JLER
Jeśli chdzi o Negima, to Początek jest gorszy a dajej lepiej jest.
Widzę, że coś ostatnio kiepsko w tym temacie.
Gdy podano propozycje na rok 2007, to trochę się przeraziłem, że nic dla mnie nie będzie.
Jednak cosik znalazłem...moje propozycje to:
Princess Resurrection
Devil may cry
Shuffle (choć się zastanawiam)
Aika R-16: Virgin Mission
Murder Princess
El Cazador
Darker then Black
ja tam czekam na drugą serię Zero no Tsukaima, która miała być ponoć w styczniu, ale niestety nie było:(
Aika R-16: Virgin Mission
Bulwersujący tytuł... jak na aike to nie wiem czy ta misja się powiedzie xD