#1 2007-02-07 17:15:00

fuchikoma
Użytkownik

Bleach - istnieje jakaś rozpiska na sagi? SPOILER

jak w temacie.

Bleach obfituje w nudnawe odcinki (fillerami zwane?)
i dlatego mam pytanie czy ktoś potrafiłby przedstawić tutaj
podział, czyli w jakim epie się to-to zaczyna?

początek, pierwsze soul society, saga baunto i to co zapewne pominąłem smile

jeśli ktoś właśnie ogląda mógłby zwrócić uwagę na numery epków,
co przydałoby się innym na przyszłość, żeby powrócić do jakiejś ulubionej sagi smile

(pewnie słowo saga tu słabo pasuje, ale chodzi mi właśnie o taki podział jak w DB jezor)

dotychczas otrzymane smile_big
001-początek smile
064-pojawiają się sensory Bounto
109-koniec sagi Bounto(???), powrót do świata żywych.
110-pojawia się Vaizard, Arrancar i stary Ichiga jezor

Ostatnio edytowany przez fuchikoma (2007-02-08 02:00:54)

#2 2007-02-07 17:23:28

Lompi
Użytkownik

Odp: Bleach - istnieje jakaś rozpiska na sagi? SPOILER

Ee teraz właśnie w bleachu skończyło sie Bounto i zaczeło się ciekawie (mi się odcinki  bardzo podobają), więc zachęcam do oglądania.

#3 2007-02-07 17:26:33

Marcin
Użytkownik

w 38 kontynuacja walki chada z kapitanem. ichigo udaje mu się zranić zarakiego potem zostaje przebity mieczem przez zarakiego przybywa zengatsu
w 39 zengatsu zabiera ichigo do wnętrz jego duszy po powrocie z wnętrza duszy kontynuacja walki z zarakim ichigo łączy się z zengatsu w shikai decydujące starcie [uderzenie].
w 40 po walce. gandzu i hanataro udaje się dostać do wiezy gdzie jest ruki. wspomnienia yachuru z poznania zarakiego. pojawia się kapitan 6 dywizji [oddziału]
w 41 rozmowa rannego ichigo z yourichi, yourichi odsłania swoją oryginalną postać. walka gandzu z kapitanem 6. przylatuje ichigo, rozmowa z rukiom później walka z byakuay pojawia się yourichi.
w 42 yourichi ogłusz ichigo ucieka z nim na plecach. inoue kradnie stroje shigami i wraz z ishidom ruszają dalej. ichigo budzi się w kryjówce yourichi mówi mu że nauczy go bankai w 3 dni
w 43 inoue i ishida idom dalej natykają cię na członka z 10 oddziału pużniej on zostaje ogłuszony. póżniej rozpoczyna się walka ishidy kapitanem 12 oddziału, pod koniec odcinka ishidy dowiaduje się że on się przyczynił do śmierci i eksperymentował [badał] na jego dziadku [sensei] i przyrzeka że go zabije.
W 44 kontynuacja walki, wspomnienia ishidy z dzieciństwa, złamanie zasady by nie zdejmować rękawicy, bankai kapitana, ishida wygrywa, idzie dalej napotyka kapitana 9 dywizj.
W 45 ishida zostaje ogłuszony przez kapitana 9, rozpoczęcie treningu do bankai, wydarzenia w kwaterze 4 oddziału, wydarzenia w więzieniu 10 oddziału
W 46 wspomnienia Reji; kiry; hinamoori.
W 47 hinamoori ucieka z więzienia atakuje kapitana 10 zostaje ogłuszona, 1 dzień treningu bankai ichigo dobiegł końca, list aizena, walka między kapitanem 10 z ichimaru
W 48 walka między kapitanem 10 z ichimaru zakończona rozejściem się, kontynuacja treningu ichigo do bankai, zmiana dnia egzekucji ruki na jutro popołudniu.
W 49 wspomnienia ruki z kaien-dono, rozmowa ukitake z kapitanem 6
W 50 odcinek z Don Kanonii

w 64 pojawiają się sensory bounto

Ostatnio edytowany przez Marcin (2007-02-07 19:52:40)

signature.png

#4 2007-02-07 17:36:50

fuchikoma
Użytkownik

a dziękować, dziękować yahoo
może ktoś jeszcze się dołączy do akcji zbierania numerków? smile
Bounto właśnie dzisiaj skończyłem oglądać na #109, najwyżej poprawię później nr

Ostatnio edytowany przez fuchikoma (2007-02-07 17:38:25)

Stopka forum

© Animesub.info 2024