Nie jesteś zalogowany.
Kochani niedługo nadejdzie ten okrutny i straszny dzień 14 lutego Tak sobie pomyślałem, że dobrze byłoby sobie zrobić maratonik z odcinków, w których poruszono ten temat.
A korzystając z chwili refleksji to muszę stwierdzić, że fajnie mają w tej Japonii. Bo tam to te piękniejsze wręczają pięknisiom purezenty. I to nie jakieś tam niejadalne kwiatuszki, czy kartki, ale pyszne czekoladowe serduszko. Wiedzą cwaniary, że przez żołądek do... No, w każdym razie szybciej taki afrodyzjak działa. Słyszycie to dziewczyny?! Więc nie marudzić i jazda rozgrzewać... oczywiście piekarnik
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-02-07 01:43:17)
Odcinki walentynkowe, na które natrafiłem i pamiętam:
Binbou Shimai Monogatari ep 07
Ojamajo Doremi Na-i-sho ep 11
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-02-07 01:43:32)
W Love Hina było Nie pamiętam jednak w którym odcinku[baka]
Walentynki były też w
Iketeru Futari
Shuffle!
Ale nie pamiętam nr odcinka
Aha i jeszcze w Girls Bravo
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-02-07 01:58:17)
Toż wiadomo, że w większości było. Ale tutaj chodzi właśnie o to, by podać dokładnie, w których to odcinkach było. Też mógłbym dorzucić parę tytułów, bo pamiętam, że były sceny z Walentynek. I co z tego. Całą serię ściągnąć, by znaleźć tylko ten jeden odcinek?!
Iketeru
8 - Sweet heart Valentine special
Ichigo 100%
9 - Valentine`s Chance Encounter / Bittersweet Chocolate
A z Girls Bravo się pomyliłem. Nie obejrzałem serii do końca i mi się pomyliło z Ichigo 100%.
A ja taką ciekawostkę podam (odnośnie czekoladek dawanych w walentynki):
"Czekoladki dzieli się na dwa rodzaje: "giri-choko" czyli czekoladki dawane z obowiązku, (najczęściej są to wyroby z Belgii i Szwajcarii) oraz 'honmei-choko" dla ukochanego. "Honmei-choko", ciastka w kształcie serca z czekoladowym nadzieniem powinny być wykonane własnoręcznie."
A chyba po tygodniu jest tzw Biały Dzień gdzie chłopcy wręczają dziewczynom czekoladki.
A chyba po tygodniu jest tzw Biały Dzień gdzie chłopcy wręczają dziewczynom czekoladki.
13 marca A do czekoladek dorzucają czasem bieliznę:D
Ostatnio edytowany przez czacha222 (2007-02-07 02:47:39)
W Bartenderze też był motyw z sercem...
Zaraz sprawdzę epek i podam.
EDIT.
Dobra, Bartender ep 04. A spróbuj obejrzeć i nie dać komenta napisom xP Tak swoją drogą możesz włączyć bez przeszkód, bo każdy epek jest historią kogoś innego
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-02-07 02:49:30)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A do czekoladek dorzucają czasem bieliznę:D
Pewnie też jadalną
czacha222 napisał:A do czekoladek dorzucają czasem bieliznę:D
Pewnie też jadalną
Żelkowa, a po założeniu z czekoladową polewą To potwierdza tezę wyśpiewaną przez Rynkowkiego: "~~Dziewczyny lubią brąz~~"
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Endru napisał:czacha222 napisał:A do czekoladek dorzucają czasem bieliznę:D
Pewnie też jadalną
Żelkowa, a po założeniu z czekoladową polewą To potwierdza tezę wyśpiewaną przez Rynkowkiego: "~~Dziewczyny lubią brąz~~"
ech, te nocne hardkory [roftl]
może jakąś polską komedię romantyczną? ostatnio komedie są podobno bardzo trendy
Happiness! ep. 1 (poczatek i Walentynkowy hardcore xD), podam cos jak znajde... a wiem ze tego jest u diabla i troche xD
w school rumble bylo i to calkiem fajny odcinek jak pamietam :p (nie pamietam tylko ktory )
A teraz coś z zupełnie innej beczki
Cowboy Bebop - 15 - My Funny Valentine
No wygrzebcie z zakamarków swoje anime i podawajcie namiary na odcinki walentynkowe. A może ktoś wie, gdzie można znaleźć odcinek odnośnie wspomnianego "Białego Dnia"?
No wygrzebcie z zakamarków swoje anime i podawajcie namiary na odcinki walentynkowe. A może ktoś wie, gdzie można znaleźć odcinek odnośnie wspomnianego "Białego Dnia"?
Gundam Seed - Krwawe walentynki - praktycznie w kazdym odcinku jest nawiazanie, retrospekcja:P