Nie jesteś zalogowany.
Och, nie mogę... [roftl]
Jedyne co mi się w nim podoba, to to, że nie przeklina.:)
EDIT: Dobra, przesłuchałem ostatnie - jednak przeklina.:-D
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-02-06 23:36:39)
Zjadacz napisał:Och, nie mogę... [roftl]
kolo masakryczny "...popatrzcie na niego z góry, niech zagrają wam kangury" LOL czy on słyszał sam siebie?
ma ktoś to w większej rozdzielczości?
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-02-06 23:54:39)
ma ktoś to w większej rozdzielczości?
spróbuj /r/ na 4chanie
ale wątpię, czy istnieje
Och, nie mogę... [roftl]
Jedyne co mi się w nim podoba, to to, że nie przeklina.:)
Stary, oni w tym serwisie co chwila zmieniają filmiki z udziałem tej gwiazdy Jeszcze wczoraj były tak masakryczne, że powodowały u mnie natychmiastowe spadanie z krzesła i drgawki. "Śpiewał" np. o tym, jak wychowywał się z cyganami, albo o tym że jest naturalnym blondynem, ale jego pierwsza laska prosiła go by się przefarbował [roftl]
BTW poczytaj komentarze
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-02-07 00:29:03)
"Skazany na zajebistość"
BTW poczytaj komentarze
Czytałem Jeszcze zbieram się za śmiechu.:-D
Nie rozumiem tylko tych aktów nienawiści, jak chce sobie... hmm... "rymować" to niech to robi, co to im przeszkadza...
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-02-07 00:38:27)
No nie wiem - mi ten koleś wygląda na lekko upośledzonego, a z takich ludzi nie lubię się śmiać
A same komentarze osób się tam wypowiadających... [deprecha][deprecha]
Już bardziej podobał mi się gag z Bluetooth'em
odrazu przepraszam za podawanie tego samego w dwóch różnych tematach, nie mogłem znaleźć tego z lolami
Ostatnio edytowany przez vivi_ssj3 (2007-02-07 02:12:23)
Ja to kiedyś dawałem... potem chyba jeszcze ktoś dawał... ciekaw jestem ile jeszcze razy ktoś to doda.
dziwne macie poczucie chumoru...[shithappens]
Ostatnio edytowany przez szefu (2007-02-07 04:35:14)
Uwielbiam kłócenie się z rodzinką wtedy lecą teksty tupu: "Pamiętasz jak byliśmy mali i jechaliśmy pociągiem? Ty wystawiłeś przez okno dupę a ja głowę i wszyscy myśleli, że jesteśmy bliżniakami" ;D
Uwielbiam kłócenie się z rodzinką wtedy lecą teksty tupu: "Pamiętasz jak byliśmy mali i jechaliśmy pociągiem? Ty wystawiłeś przez okno dupę a ja głowę i wszyscy myśleli, że jesteśmy bliżniakami" ;D
To fajną masz rodzinkę.
Niah-niah - najśmieszniejszy śmiech na świecie (mnie przynajmniej rozbawił ; tak jak jest tam napisane, pierwsze dwie minuty nudne, ale potem koleś po środku zaczyna się śmiać... no i jest śmiesznie )
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-02-08 00:03:26)
a ma ktoś link do oby dwóch piosenek (OST-ów jak kto woli)
Dobra giera?? [roftl]
Ale kurde.. musze pamietac zeby byc wierna IM
oo chłopaki z Białegostoku
nie ma to jak Pacześniaki
hehe ale lipa
ej, ale zobaczcie jak tańczą
..choć prawda boli mnie, ja wierzę że.. że nie opuścisz mnie nie żegnając się.. nananana..
tekst ambitny, nie ma co
Ostatnio edytowany przez parara (2007-02-08 17:04:28)
KDE4 ssie
Jak mi się uda zebrać ekipe to wam pokaże prawdziwy disco polo boys band
Japoński "Fear Factor" Ej na szybko gdzie znajdę odcinki tego? powinni emitować to w polskiej TV, bym miał się z czego regularnie śmiać
Ekscentryczny uczestnik amerykańskiego "Idola" a uwierzycie jak powie że że mam podobnych sąsiadów
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-02-09 00:57:33)