Nie jesteś zalogowany.
20 posycji, biednie i to bardzo jak dlamnie. Fakt jest masa stron na ktorych jest masa anime do sciagniecia ale tam trzebbyloby rozkrecic to jesli bedzie taka mozliwosc.
jak daja to ja tez chce :}}
cameleon2@tlen.pl
Mi tez mozecie wyslac tkaczu@o2.pl dobrego upa mam na torrent gigs mialem ratio 2,0 i range Power User:P
Ja też chce jeśli można <koniujbie@interia.pl>
ok mam 2 zaproszenia na PT
wymogi
screen z jakiegos programu p2p ( w ktorym jest pokazana statystyka up/dl - powyzej 15 gb )
a takze data rejestracji na animesub musi byc dluzsza niz 2-3 miechy ( bo mialem taki przypadek ze osoba utworzyla sobie nowe konto na anime bo na stare juz brala zaproszenie na pt i dostala bana )
uprzedzam ze nie pomagam wypelniac testu ( mam sesje i nie mam czasu za wiele )
i prosze o rozsadek jesli wiesz ze nie bedziesz dbal o ratio ( wysylal ) to sie nie pchaj
pierwsze 2 osoby ktore to zrobia dostaja zap - tutaj 2 temacie zgloszenia
sorki za takie wymogi ale na 5 zap z animesub utrzymaly sie tylko 2 osoby w tym jedna ma ratio ponizej 0,6
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2007-01-21 22:28:48)
UWAGA ! Tylko dla osób myślących o PT poważnie !!!
Posiadam zaproszenie na PolishTrackera, ale tylko dla osób o BDB uploadzie i zewnętrznym IP.
Chciałbym, żeby dostały status Uploadera i wrzucały tam Anime
Pisać na mój e-mail
rafal-kozlowski@o2.pl
Proszę o screen z jakiejś strony z torrentami, aby uwierzytelnić swoje Internetowe osiągi.
Czekam i Pozdrawiam
P.S. Osoba z najlepszymi transferami otrzyma zaproszenie na e-maila
Konkurs trwa do dnia 5.02.2007r. do godz. 20.
POWODZENIA
Ostatnio edytowany przez Rammstein (2007-02-04 18:51:56)
Watpie w to ze na PT beda ssac anime:) Oni tylko hentaie albo jakis lektor lub dubing pl mozesz mi wyslac jak cos to moja statystyka z utorenta
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Lepiej nie chwaliłbyś się swoimi statystykami, bo raczej nie są zbyt dobre.
Wysłano 372GB, pobrano 391GB - zatem twoje ratio wynosi poniżej 1, czyli nie najlepiej. A ~Rammstein'owi chodziło o kogoś przynajmniej z kilkakrotnym ratio.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-02-04 20:20:46)
Tkaczu poszlo
jak by dalo rade to prosil bym o zaproszenie mam up: 512kbps/s komp chodzi 24h
naruto155@gmail.com
Ostatnio edytowany przez Franz (2007-02-04 22:55:13)
pisze juz ktorys raz czy moge prosić o zaproszenie :?? Bardzo prosze na star-aga86@o2.pl
Troszkę słabiutko
~Franz ja się nie pytam jaki ma ktoś upload tylko proszę o konkretnego screena z jakiejś stronki Torrentowej posiadającej Ratio
~Aga proszę o screena Twojego uploadu jw.
Wielkie dzięki ~raziel4ever Już się wbiłem:D Teraz tylko ssać i seedować
ok, wysłałem swoje zgłoszenie na uploadera ;] jak mnie przyjmą, to można liczyć na zwiększenie się ilości anime na PT
Widziałem Twój nick na PT
Jak myslicie ludzie będą pobierać?
iluśtam zawsze będzie. w końcu Vampire.Hunter.D.Zadza.Krwi.2006.PL.PAL.DVDR-JeDaj ma tych 57 ściągnięć a GITS.SAC.2nd.GIG.vol2.2006.PL.PAL.DVDR-JeDaj 39... a to są DVDR, na normalne suby/dvdripy będzie imho większe wzięcie.
tylko muszę dostać te głupie uprawnienia <_<
To życzę powodzenia:)
~Rammstein ma racje podawac jakies dowody typu statystyki w utorrencie lub linki do profila ze stron z ratio bo na slowo nikt nie uwierzy
pozostalo jeszcze 1 zaprosenie na PT
osoby ktore sie nadaja pisac tu ( podac link ) kto pierwszy ten lepszy