Nie jesteś zalogowany.
prawdopodobnie sa porownywalne
[C_P] wydaje w 640x360
[goat] w 608x342 i 704x400
1st epizod mialem od [ToyBox'a] i jakosc byla bardzo dobra. Jednak na ich stronie nie ma zadnych informacji czy beda wydawac dalsze epy. W projektach maja 2 tytoly. Moze dlatego ze afro jest w calosci po angielsku. Mam nadzieje ze wyjda wersje w DTV.
szczerzę wersje od [C_P] i [goat] to wielkie gówno (goat wyglądała trochę lepiej od C_P ale minimalnie), wielkie rozczarowanie tym bardziej że 1 odcinek od [ToyBox'a] wyglądał wspaniale.
A seria coraz bardziej wymiata i co ważne był sex hura ,męski koleś itd. Ale życie to miał troszkę zjebane, czekam aż wyjaśnią kim jest jego "ziomek"
~Zgrzyt, masz rację, obie wersję są zrąbane pod względem jakości. Najlepiej przedstawia się pod tym względem wydanie francuskiej grupy Mikazuki. Wydają mkv z wmuksowanym softem (dlaczego nie chce mi się robić synchra? xD)
Ale kij z tym, jak wyjdzie DVD pojawią się też ripy, zrobię synchro i dopiero zgram Swoją drogą muszę pogadać z Draco o pewnym projekcie
Co do samej serii, to fakt, wymiata. Świetny świat i w pytę postaci. Zakon Pustej Siódemki rządzi, a nim brat Trzy, który ma cały czas słuchawki na łbie i kołysze się w tak muzy The RZA.
Wątpię, żeby była wyjaśniona kwestia Ninjy Ninjy, a konkretnie co to za jeden i dlaczego łazi za Afro. TO prędzej w mandze się przeczyta. Chyba, że w kinówce nas tym zaskoczą.
Na oficjalnym forum AS jeden koleś napisał, że doszedł do wniosku, że Ninja Ninja jest projekcją umysłu Afro
A tak swoją drogą prawdopodobnie po północy (czyt. 1-2 w nocy) powinny pojawić się suby do 3 epka. Oby Wan nie zwiódł xD
Przy okazji polecam oglądanie w MPC z napisami załadowanymi właśnie z niego
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
thx kubik za małą recenzję, chociaż raczej opinię . Nic tylko pozostaje czekać za dvd ripem. Wie ktoś kiedy pojawi się dvd Afro?
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-02-06 17:05:38)
Obejrzalem trzy odcinki jak narazie i powiem, ze podobal mi sie tylko pierwszy. Dwa nastepne byly straszne.
CALEGO?? chyba ze sobie sam dokrecilem 5 epek. Z tego co na andb pisza to wyszlo na razie 4. No nic a co do tego co juz wyszlo, to anime jest calkiem klimatyczne, ale ja am troche niedosyc, ze za malo jest powiedziane, Anime ma duzy potencjal, ale ciezko bedzie to zmiescic w 5 epkach.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Jest od wczoraj 5 epek. Ja na razie widziałem 3. Jak do tej pory jest zajebiste. Resztę zobaczę przy okazji tłumaczenia. Mam nadzieję, że oglądaliście z moim subem xD (ale to tak na marginesie )
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Oglądałem bez napisów. Mimo to czekam z niecierpliwością, aż skończysz tłumaczć, bo chcę pokazać Afro ojcu.
Eee, w takim razie je sprawdź, bo nie wiem jaką Twój ojciec ma tolerancję na przekleństwa xD i teksty typu "Bracie Sześć, niech cię jasny chuj wyjebie w krzaku dzikiej róży" xP
Quithe kiedy można sie spodziewać twoich napisów do 5 epka??
Gdy mikazuki wyda 5 epek
już wydali:P
To musze poinformowac Q, bo na anidb jeszcze nic nie napisali.
Spoko, już się ściąga, postaram się jak najszybciej pomimo powalenia chorobą po ekstremalnym weekendzie xP
Takie choroby po ekstremalnym weekendzie zazwyczaj mijają po wypiciu ciepłego rosołku, tudzież zażyciu tabletek 2kc. =)
Kaca nie miewam zazwyczaj i teraz też nie miałem xD Grypsko mnie dopadło...
A napisy beda do rela od Goat czy do jakiegos innego??
czy moze ktos mi odpowiedziec na pytanie : ktore odcinki sa w lepszej jakosci, od grupy [goat] czy te (Afro.Samurai.S01E01.DSR.XviD-W4F i Afro.Samurai.S01E02.WS.DSR.XviD-2SD) ? Prosze o pomoc.
ściągnij obie wersje i porównaj. proste?
według mnie DSR.XviD
Wszystkie są dość liche. Najlepiej wśród wszystkich wydań wypada Mikazuki.