Nie jesteś zalogowany.
Czy wie ktoś gdzie ściagnę Full serie Mobile Suit Gundam Seed(i tą drugą Mobile Suit Gundam Seed Destiny) z http,fttp, Torrent i takie tam inne nie wchodzą w rachubę (a i nie format rmvb błeeeee)
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-01-24 21:49:36)
te a wiesz ze mamy licencje na to ? i raczej przelec sie do sklepu
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-01-24 21:56:28)
masz popros ich zeby wrzucili na megaupload
Ostatnio edytowany przez diablic (2007-01-24 22:06:03)
Mavet widziałem że jest 10 części każdy za coś około 70zł (czyli około 700ł ) jak dasz tyle chętnie kupie
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-01-24 22:10:15)
nikogo niestety nie obchodzi to ze Cie nie stac (mnie zreszta tez). Jest regulamin na forum i trzeba sie go trzymac. Nie wolno pytac sie o zrodla dostepu do nielegalnych kopii anime, ktore zostaly wydane i zalicencjonowane w polsce.
lecz Mobile Suit Gundam Seed Destiny nie widziałem by sprzedawali : /
Google.pl i zglos zeby usuneli temat ... Licencja - PAPA download
Poza tym 70 zł to jeszcze nie jest dużo - dzisiaj oświeciło mnie w Empiku... GetBackers podzielili na 4 sety, z których każdy kosztuje 139 zł... to jest dopiero cena,więc nie narzekaj
Ostatnio edytowany przez Maggie (2007-01-24 23:14:51)
nikogo niestety nie obchodzi to ze Cie nie stac (mnie zreszta tez). Jest regulamin na forum i trzeba sie go trzymac. Nie wolno pytac sie o zrodla dostepu do nielegalnych kopii anime, ktore zostaly wydane i zalicencjonowane w polsce.
Czytałeś/łaś w ogóle ten regulamin? Podanie linka do każdego filmu, do którego ktoś ma prawa autorskie bez zgody tego kogoś może przyczynić się do łamania praw autorskich. Kwestia, czy ktokolwiek w Polsce ma licencję na rozpowszechnianie danego anime, czy też nikt jej nie ma, to osobne zagadnienie. Może bez takich żałosnych protez moralności.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-01-24 23:27:50)
Mavet może przytoczysz mi ten punkt z regulaminu bo jak cholera nie mogę tego znaleźć : /
szukanie nikomu nie zaszkodzilo co do obi to Anime - Virtual i tam jeszcze chyba Wydaje na polskim rynku ...
wystarczylo Po googlowac albo jak wyzej podal link diablic ... a jezeli Anime Virutal wydaje te Anime tzn ze ma licencje proste i logiczne...
szukanie nikomu nie zaszkodzilo co do obi to Anime - Virtual i tam jeszcze chyba Wydaje na polskim rynku ...
wystarczylo Po googlowac albo jak wyzej podal link diablic ... a jezeli Anime Virutal wydaje te Anime tzn ze ma licencje proste i logiczne...
A mi to, szczerze mówiąc, lata koło pyty.
to niech ci loto ale nie pisz takich bzdurnych odpowiedzi
to niech ci loto ale nie pisz takich bzdurnych odpowiedzi
Patrz pod nogi, bo jeszcze się na kremówce pośliźniesz.
Obiwanshinobi pamiętaj, żebyś się w drzwiach schylał.
Obiwanshinobi pamiętaj, żebyś się w drzwiach schylał.
Przeważnie pamiętam.
anime-eden.com Musisz się tylko zarejestrować, no i ściągać możesz tylko jeden epek naraz
Ja chyba nigdy tego nie obejrzę... za drogie to C[cenzura]E[cenzura]N[cenzura]Z[cenzura]U[cenzura]R[cenzura]A
Poza tym: policję, czy wie kogo tam nie obchodzi co będziesz miał na kompie, czy zlicencjonowane, czy nie. I nie ma na tej stronie czegoś takiego jak zakaz ściągania anime zlicencjonowanego.
Ja osobiście jeszcze tego nie ściągam, najwyżej ściągnę speciala, który akurat nie jest na licencji Ale nikomu zabraniać nie mam zamiaru, bo to nie moja sprawa. Cena jest pier[cenzura]nięta i nie zamierzam tracić kasy.
Jak mi się zachce, to pokażę wam jakie gówniane tłumaczenie mam w Mobile Suit Gundam: Movie I. A wydałem na to łącznie z kosztem przesyłki 83 zł, więc nie trujcie mu, że ma sobie kupować - JA NIE RADZĘ!
~Obiwanshinobi - gdybyś ty choć raz coś mądrego napisał - idź w piz[cenzura] z tego forum, bo tylko go zaśmiecasz.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-01-25 21:12:26)
~Obiwanshinobi - gdybyś ty choć raz coś mądrego napisał - idź w piz[cenzura] z tego forum, bo tylko go zaśmiecasz.
Ale za to mam boski avatar.
Eh ludzie o co wy sie kurde klocicie ?? Co do ciebie MiszczuSztuki jesli kogos chcesz pouczac to sam sie lepiej zachowuj bo jak narazie nic godnego odnotowania nie powiedziales w przeciwienstwie do oba ktory chociazby w temacie ksiazki sie wypowiedzial madrze HOWK
Ty tez nic nie wzniosles do tematu .>.<.
proponuje zamknac topic a najlepiej usunac zeby Polski rynek anime troche zarobil ;x