Nie jesteś zalogowany.
przemek niewiele sie pomylilem cos jak bym wyczuł (lewe ramie diabla) heh to jest to[ukryty]
coraz lepiej sie dzieje akcja przyspiesza bardzo mi sie to podoba
taa ale i tak to wszystko jest do przewidzenia...powoli sie robi coraz płytszu tasiemiec z tego Blicza;(
a tak BTW ktora grupe wolicie?? GBF czy Konchuu??
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-01-27 15:47:57)
Ja tam czekam, aż Aizen pokarze na co go stać. Przy obecnym poziomie Ichigo i spółki to wszystko nie ma sensu. Co do poprzednika mam nadzieje że Bleach uraczy nas kilkoma zwrotami akcji.
mnie rozbawilo stwierdzenie aizena ( myslalem ze pokonaja stara espade duzo szybciej ) widac ze z niego super uber gosc
sorki ze jeden za drugim ale muszę to napisac dzisiejszy chapter superrrrr
juz dawno takiego nie było jedna z najlepszych walk ostatnio moim zdaniem
chado rządzi ale pewnie teraz to baty dostanie
zaczyna sie robić coraz ciekawiej:) btw. fajną broń ma ten espada:D ale i tak ban kai Ikakku rządzi:D
przepraszam za drugiego posta, ale to co się dzieje w najnowszym chapterze przeszło moje wszystkie oczekiwania:D je chce więcej:D
a mi sie wydaje ze zaczynaja juz wymyslac i kombinowac na sile ( chodzi o ostatni chapter ) bo kto to jest ?? pusty ktory jest w ichigo czy ten chlopak ktory umarl po tym jak pusty w jego cialo wniknal??
jest to były porucznik 13 oddziału Shiba Kaien:) no i jest on trochę podobny do Ichigo co stwierdził już raz Byakuya:)
jak znam zycie bedzie on pomagal rukii
należy on do espady, więc nie wydaje mi się. gdyby był z tych byłych to może. no nic, trzeba czekać, co tam Kubo wymyśli dalej:)
No chapterek nowy pokazuje, ze Kubo ma jeszcze asy w rękawie. Nie ma się co łudzić moim zdaniem (na szczęście) Kaien zostanie przy Aizenie i jego egzekutorem zostanie Rukia. Az tak silny nie będzie jak zajmuje 9 miejsce w espadze (oczko po Yamim). Zobaczymy co dalej... Napewno Kubo zaskoczy nas jeszcze nie raz.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
a tak z innej beczki, jak myślicie, który numer ma Uliquora?:)
niewiele mysląc 1 lub 2 uliquora silny jest to widac lubie takie podle charaktery jak on ale iczimaru gin lepsiejszy
czad pad dlaczego juz drugi raz wnerwiło mnie to z deka
ja myslalem ze za ta długaśną maską jakiś stary dziadek jest z brodą powaga a tu jeb niespodzianka
No ale Gin'a nie zaliczamy do espady . A Uliquora ma 1 albo 2 miejsce. ALe wydaje mi się, że 1 miejscem to Kubo nas jeszcze zaskoczy...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
a właśnie, mnie to zdziwiło, że arrancarni posiadają zawsze jakieś szczątki maski hollowa, a Arroniro(Kaien) nie:P ciekawe czy to przeoczenie autora, czy może zamierzony zabieg:)
a może sobie zrobił make-up przed spotkaniem z Rukią coraz ciekawiej się dzieje szkoda że manga jest nie tak daleko od anime przydało by się że by była coś jak naruto ale wiadomo tak to byśmy mieli więcej fillerów. bEE
a może wielkość pozostałości maski, świadczy o sile? im mniej tym silniejszy:D a jak brak, to może oznacza ostateczną formę przemiany w arrancara:D
ja to nie wiem jak wy ale ja to dzwonie do Kubo i się dowiaduje o co biega lol
Dzwoń i później powiedz czego się dowiedziałeś