Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
czy ktos ma namiary na Trigun'a w wersji ogm zrobionej przez Anime-Supreme. Szukalem u nich na torrencie ale maja cala serie w jednym torrencie, ktory zajmuje ponad 5,8 giga, a ja juz tak okolo 3,5 giga mam i nie za bardzo chce mi sie to sciagac od nowa.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
to zaznacz które tylko te pliki których nie masz, można to zrobić w prawie wszystkich programach do torrentów
Możesz zatrzymać ściąganie odcinków które już masz [Azureus] i ściągać tylko te których nie masz.
o wlasnie ja tez ssam to anime i kilku epow mi do konca brakuje!!! tez bym prosil o linka do torrenta z grupy Anime-Supreme moze byc nawet do calej seri to nie problem :-)
Hmmmm nigdy sie w to nie bawilem, wiec bede musial poszuakc w moim programiku, a uzywam ABC, mam nadzieje ze w ogole jest to w nim mozliwe, ale jak by ktos wiedzial ze nie to niech da znac , A tak poza tym to dzieki za odpowiedz, rzeczywiscie mozna na was polegac. I dzieki temu forum dziala :]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
ABC? Więc nie ma problemu.
Jednak masz kilka opcji do wyboru:
1 zatrzymujesz ściąganie tych które już masz
2 przerzucasz to co masz do tego co ściągasz i udostępniasz innym to co masz a sam ściągasz to co potrzebujesz. Żeby to zrobić to musisz:
a włączyć torrenta tak by zdążył utworzyć katalog
b wyłaczasz ABC
c kopiujesz pliki do tego katalogu i upewniasz się że nazwy się zgadzają (jeśli musisz nadgrywać, to się zgadzają) Jednak istnieje też szansa, że powstało gdzieś v2 jakiegoś epizodu a ty masz v1, więc warto wtedy to jeszcze raz ściągnąć.
d uruchamiasz ABC i sprawdzasz ile masz już ściągnięte (powinno być grubo ponad 50%
W ten prosty sposób pomagasz innym jednocześnie sam korzystając.
ehhh wlasnie sam juz doszedlem do tego jak to zrobic. Co prawda sposob Yanga jest calkiem niezly, ale ja znalazlem cos innego. Moj sposob jest nieco bardziej samolubny, ale pomaga w momencie kiedy nie chcemy sciagac calego torrenta tylko jakies jego czesci a reszty nie mamy.
- prawy klawisz myszki na torrent i wybieramy "Torrent Details..."
- zakladka "File Info", pojawiaja nam sie pliki ktore znajduja sie w danym torrencie.
- prawy klawisz na odpowiednim pliku i wybieramy "Download Never".
- potem tylko "OK" i sciagamy to co chcemy.
jak by ktos nie rozumial to moge udostepnic screeny.
W ten oto sposob sciagam 1 epizod X w wersji tv zrobiony przez [a-s] oczywiscie w ogm. Tak zeby zobaczyc czy mi sie spodoba seria. A pozniej zajme sie Trigunem. Jak juz mi sie sciagnie to daj tu znac czy to dziala czy nie.
[Edit]Sciagnelo sie wiec to co opisalem dziala. co prawda dlaczegos w pod koniec sciagania cos sie zwiesilo, ale pozniej normalnie wznowilem i wszystko bylo wpozadku
Czyli zrobiłeś to sposobem pierwszym którego podałem. A że to jest tak banalnie proste, więc nie opisywałem tego . Ale naprawde lepiej jest robić tym drugim, bo nic się nie traci a można pomóc innym.
Nie chce robic nowego tematu wiec pisze tutaj. Szukam rowniez Trigun ale z http/ftp. Jeden serwer mialem, ale nagle przestalo mi sie z nim laczyc. Jak ktos wie skad mozna to zassac to bede wdzieczny.
P.S. Serwer o ktorym mowa byla wszesniej to: http://67.159.18.51/media/anime/
~waski_jestem
Mozesz podac link ( torrent ) do calej seri Trigun ? :>
To nie takie trudne poszukac, no ale niech ci bedzie TUTAJ masz strone grupy ktora wydalo to anime w wersji ogm (moze sa inne grupy ale ja znalazlem wlasnie ta) i jak sie zarejestrujesz, co nie zabiera za duzo czasu, to mozesz przejsc do dzialu torrent. Jest tez inne zrodelko gdzies TUTAJ z http, ale od jakiegos czasu zadko dziala, ale sprubowac mozna
Wlasnie to zrodlo http jakos znowu nie chce dzialac. przez jakis czas bylo ok i nagle bum. Niby chce sie laczyc ale jakos nie idzie. No nic moze jakies inne zrodlo sie znajdzie. Ale dzieki za fatyge
Zacząłem oglądać Trigun, lecz napisy mają kiepski timing w wielu miejscach i kiepsko się ogląda, więc pytanie brzmi. Czy ktoś ma napisy do Trigun z dobrym timingiem (zapewne poprawionym przez siebie)? Jeśli tak prosił bym o wysłanie mi ich na mail, bym był bardzo wdzięczny.
Zacząłem oglądać Trigun, lecz napisy mają kiepski timing w wielu miejscach i kiepsko się ogląda, więc pytanie brzmi. Czy ktoś ma napisy do Trigun z dobrym timingiem (zapewne poprawionym przez siebie)? Jeśli tak prosił bym o wysłanie mi ich na mail, bym był bardzo wdzięczny.
Ponawiam wołanie o pomoc
Strony 1