Nie jesteś zalogowany.
Najczęściej aby się pośmiać
GTO i Golden Boy obowiązkowo co jakiś czas
FMA również ale tutaj już z sentymentu.
death note też mi sie zdarzyło obejrzeć kilkakrotnie
ostatnio chęć mnie bierze na ponowne obejrzenie KGNE
Tylko pierwsze anime obejrzałem ponad trzy razy. Później stwierdziłem, że szkoda czasu na powtórki, skoro jest tyleee do odkrycia. I choć korci mnie, by obejrzeć anime powtórnie, to zaraz wraca myśl o tych nieobejrzanych. (oczywiście pojedyńcze, wyrywkowe odcinki przeglądałem i to przeważnie, by sprawdzić jak mi wypadły napisy, bo wszystkiego nie da się zobaczyć w .txt)
mBell wspomniał o Azumandze. Wspaniała seria przyznaję. Z chęcią obejrzałbym jeszcze raz, ale postacie w nowej serii. A tak na otarcie łez mogę mBell'owi zaproponować w tym samym klimacie, a może i bardziej dziarkie dzieciaki z serialu Ichigo Mashimaro. Tam to dopiero będzie gagów wśród grzecznych nie do końca rozgarniętych dziewczynek. I aż żal, że jest to seria o połowę krótsza od Azumangi Lecz widziałem już zapowiedzi trzech odcinków OVA. Mają powstać na wiosnę, czyli na lato... Można się spodziewać.
Evangelion, GTO, Eureka seveN. To na razie
GTO, Dragon Ball (wszystkie 3 serie), Crest of the Stars, Golden Boy, Genshiken, Suzuka, Ichigo 100%, Ouran High School Host Club
Raczej nie powracam do tych samych tytułów. Po prostu brak czasu i jeszcze wiele tytułów, które mam, a nie oglądałem. Jest jednak kilka anime, które widziałem 2 razy: GitS SAC, GiTS, Tex... i to chyba wszytsko xD
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Trigun,[dużo]
Berserk,[dużo]
Gungrave,[pare]
Vampire D Hunter, [straciłem rachube po około 10 razach]
Initial D 4-stage, [pare]
Apellseed, [dużo]
Black Lagoon, (pare epków z 2 serii)[kilkanaście razy]
Naruto, (ale tylko do okolo 70 ep)[dużo]
Blech, (ale tylko do pierwszego powrotu z Seretei)[dużo]
G.I.T.S (pierwsza część)[dużo]
Kaena The prophecy (animacja komputerowa, niesamowity popis grafiki można nacieszyć oczko)[pare]
Final Fantasy, [dużo]
Final Fantasy Advent Children, [dużo]
Witch Hunter Robin, [pare]
Angel Sanctuary, [pare]
Macross Zero, [pare]
Helsing, [pare]
Reszty nie pamiętam.
Lubię oglądać dobre anime i filmy. Jak najdzie mnie chęć to poprostu niemoge się powstrzymać, mimo braku czasu czy też czekających nowych/nie oglądanych anime to poprostu to jest silniejsze odemnie .
PS. Sorki za literówki.
Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2007-01-22 10:51:19)
Te anime oglądaęm conajmniej 4 razy:
Vampire D Hunter
Berserk
Sailor moon
Hellsing
Ghost In The Schell
Final Fantasy
Samurai 7
Twin Signal
Onegai teacher
Onegai Twins
Evangelion
FMA
FMP
NGE - 3x
Hellsing - 3x
Ghost in The Shell - 4x
Street Fighter - 3x
Girl's Bravo - 2x
Yumeria - 2x
DB - 5x
GTO - 3x
Hellsing ,FMA ,Chrnocrusade ,DB ,DBZ ,DBGT ,Naruto ,Bleach ,Rycerze Zodiaku ,
Wolfs Rain (i pewnie jeszcze kilka innych). Co śmieszniejsze, to do kiedy pierwszy raz podchodziłem do WR wytrzymałem tylko 3 epki XD
no i oczywiście wszystkie pozycje ze studia 4C. Są po prostu boskie
Ostatnio edytowany przez gracol (2007-01-22 11:40:00)
szkoda czasu na stare anime... ale chętnie powracam do:
FMA (cała seria 2x, film 3x)
FMP (2x)
GTO (3x)
Bleach (wracam tylko do odcinka specjalnego z don Kaoji czy jakoś tak 50 bodajże)
no i tyle...
Trigun [x7]
Fullmetal Alchemist [x5](film 3x)
Cowboy Bebop [x4]
Hellsing OVA [x3]
Desert Punk [x3]
Ostatnio edytowany przez Laska (2007-01-22 12:49:09)
Love Hina [min x3]
Initial D [S1 min x5] [S2 i S3 min x4] [S4 min x3]
ja :
BD/DBZ/DBGT jak lecialo w TV ,...chyba 3 razy ^^
green green x3
onegai teacher x2
love hina x2
U mnie jest bardzo krucho z wolnym czasem i wolę go poświęcić na nowe serie. Dwa razy oglądałam tylko Cowboy Bebopa, i Last Exile, no i pojedyńcze odcinki niektórych anime na Hyperze.
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Jeszcze Ichigo 100% oglądałem dwa razy.
wiele jest takich które mogłabym oglądać wiele razy ale najbardziej moimi względami cieszą się: sailor moon, gravitation, x, angel sanctuary, gundam seed
Fruit Basket, Sailor Moon, Shana, Spiral
Last Exile, Shin Seiki Evangelion, Eureka seveN, Suzumiya Haruhi no Yuuutsu.
Last Exile i Eurekę - bo się uzależniłem. Evangelion - wiadomo. Smętek Haruhi - bo tak dobry i taki krótki, że więcej by się chciało.