Nie jesteś zalogowany.
Ja lubie czesto ogladac Naruto 1-szy epek ( w szczególności moment gdy Naruto uzywa po raz 1-szy Kage Bunshin No Jutsu ). Obejrzalem to chyba z 15 razy i za kazdym razem ciarki przechodzą mi po plecach ( taki moj objaw zachwytu ;p )
Ostatnio edytowany przez DARK_SAN (2007-01-21 23:05:56)
Mimo, ze mam mnóstwo nieobejrzanego stuffu to są serie, które oglądałam kilka razy (zamiast obejrzeć cos nowego).
Filmy ze studia Ghibli (zwłaszcza Totoro, Kiki i Mononoke)
Fushigi Yuugi
Paradise Kiss
Dragon Ball
Sailor Moon
Tenchi Muyou
Evangelion
Miyu tv
Armitage III
eh... za duzo by wymienic wszystkie. Są to jednak w większości pozycje starsze... z nowości rzadko, które anime zachwyci mnie na tyle by je dwa razy ogladać.
Ostatnio edytowany przez sadakot (2007-01-21 23:47:42)
猫が大好き!!!
Gundam Seed, Gundam Seed Destiny, Full Metal Alchemist, Gravitation
Hellsing TV i OVA (6 razy )
Trigun (3 razy)
Samurai Champloo (2 razy)
Noein (właśnie oglądam drugi raz)
Golden Boy, Gantz, Berserk, Elfen Lied i wiele innych do ktorych czasami wracam
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan xd chyba ze 3x xD
Hmm jak chodzi o mnie to Bleach,Green Green,Aishiteruze Baby,Gravitation,KKJ,FY,King of Bandits Jing,Yami no Matsuei itd. Sporo tego jak narazie mam sporo anime które jeszcze muszę obejrzeć a potem wezmę się za powtórki:D
nie. mam pamiec do wszystkiego co obejrze i wystarczy ze zobacze jedna klatke i przypomina mi sie wszystko, dlatego tez nie ogladam telewizji bo same powtorki tylko w niej leca.
edit: dla mnie to marnotrastwo czasu, ktorego i tak mamy za malo na tym swiecie, chcialoby sie byc niesmiertelnym (i tu przypomina mi sie queen z tekstem piosenki "how wants to live forever").
Ostatnio edytowany przez shinma (2007-01-21 23:39:41)
Bubblegum crisis & crash - 4
Armitage III ALL - 4
Gits - 4
Parasite Dolls - 3
AD Police OAV - 3
CyberCity Oedo 808 - 3
Appleseed OVA - 3
Gits SAC - 3
Cowboy Bebop - 3
Hellsing - 3
X the movie - 3
Trinity Blood - 2
Slayers ALL - 2
Dragon Ball Z - 2
Gundam W - 2
Ostatnio edytowany przez Xsellos (2007-01-22 01:13:38)
Wonderful Days i Daimos Zbyt wiele jest jeszcze do obejrzenia, żebym miała wracać do czegoś, co już widziałam
Onegai teacher i Green Green
Monster x1,5
Beck x2
SlamDunk x2
GTO x2
KGNE x4
SEL x5
Ostatnio edytowany przez Suchy (2007-01-22 00:01:27)
kurde jak mogłem zapomnieć o Appleseed , Elfen Lied, Final fantasy VII (każe widziałem 5 razy)
Love Hina ogladałem 2x i NGE ale to właściwie dla tego ze potem dorwałem lepszej jakości wersje. Anime rzadko oglądam kilka razy. Co innego mangi. Dragon Balla czytam co roku:)
Animatrix - [nieskończona liczba]
Teknoman (Takkaman Blade:P) - najlepsza polska wersja ANIME - i ten wspaniały OPENING z amerykańskiej wersji. Dziesiątki razy oglądałem to na Fox Kids
Akira - ciągle odgrzewam sobie początek filmu do momentu -> wypadku Tetsuo na motorze - no spoiler
GITS - jak czekam z niecierpliwością na kolejny vol. SAC'a
Interestella 5555 - hie... w zasadzie, to przecież ciągle gdzieś lecą teledyski Daft Punka ale DVD często sobie włączam.
Dragon Ball - tyle razy ile było w TV I jeszcze po niemiecku oglądałem, lol
Saint Seiya - obejrzałbym sobie znowu, a raczej obejrzałbym w końcu całość, ale nie ma skąd ściągnąć, więc pozostaje mi tylko zamówić przez neta xD
Innocent Venus - nie mogę się "odkleić" od tego Wydało mi się to za krótkie, ale mam nadzieję, że będzie druga seria.
Pewnie do tych tytułów dołączy "Death Note" i "Higurashi no naku Koro ni", które zamierzam dokończyć, ale raczej zacznę oglądać od początku
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-01-22 00:29:15)
Pewnie będę trochę monotematyczny, ale... GitS oglądałem już dobre 20+ razy (wliczając w to powtórki przy robieniu napisów), Innocence pewnie koło dyszki (też razem z seansami roboczymi, ta liczba wkrótce na pewno znacznie wzrośnie Poza tym Ninja Scroll, VH D: Bloodlust, Macross Plus, filmy kinowe Patlabor, Trigun, SEL i Tex - każde po parę razy. To moje żelazne tytuły Teraz po raz trzeci leciał 1st Gig i leci 2nd Gig (przy tłumaczeniach), Blood...
1.Capitan Tsubasa
2.aoki densetsu shoot
3.Bleach
4.Naruto
5.Gits
6.Akira
7.Street fighter movie
8.techi Miyu kinówki
9.DB
10.Gravivation
11.Macros plus
12.Ninja Scrool
13.Slayers
2 godziny temu skończyłem po raz 14 oglądać BECK'a i stwierdzam że to anime nigdy mi się nie znudzi ;]
a oprócz tego kilukrotnie FMA, Azumangę, Death Note do aktualnego odcinka, Shakugan no Shana... i jeszcze parę innych, mniej znanych ;]
Ja często powracam do 2 wspaniałych anime: Triguna i Berserka
Gitsa 1 i 2(filmówki) niezliczoną ilość razy(i nadal się nie moge znudzić przy nich:D:D). Shanę,Melancholy of Haruhi..., Ergo Proxy, Higurashi, Chobits, FLCL, Dokuro-chan conajmniej 4 razy i wiele innych po 2-3 razy:P