Nie jesteś zalogowany.
Witam
Mam tak, że są książki które potrafię czytać wiele razy choć znam je na pamięć. Po prostu są urocze za każdym razem.
Z anime mam tylko jeden taki tytuł do którego świadomie wracałem i za każdym razem oglądałem z przyjemnością. To Kare Kano czyli Kareshi Kanojo No Jiju. Nabieram też ochoty aby wrócić do kilku tytułów i zobaczyć je raz jeszcze np. Azumanga Daioh czy Aishiteruze Baby.
A jak to jest u was...
Macie takie ulubione anime?
Ostatnio edytowany przez mbell (2007-01-21 22:03:50)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
School Rumble, Evangelion, Suzumiya Haruhi no Yuutsu. Ostatnio mysle nad powtorzeniem NHK ni Youkoso i Utawarerumono.
Wiele razy oglądałem Dragon Balla
Za to kusi mnie, żeby obejrzeć jeszcze raz Becka, Naruto, Bleacha, Green Green [EDIT: No i oczywiście Great Teacher Onizuka] i pewnie jeszcze kilka serii, ale zawsze sobie mówię "Nie, jeszcze nie teraz, poczekam jeszcze trochę, później będę miał większą frajdę z oglądania" (być może w ten sposób żadnej nie obejrzę już drugi raz).
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-01-21 22:25:34)
nie
zresztą mam ~300 gb nieoglądanego anime, więc... ;]
Zegapain... obejrzałem to anime wiele razy a i tak do niego wracam, ba potrafię się nawet nim wzruszyć...
Shuffle ,NGE, Slayers,School Rumble te i kilka innych widziałem wiele krotnie a jeszcze więcej jest do powtórzenia
ja kilka razy ogladalem kare kano i becka no i bleacha ( ale to tylko niektore ep np walki z kapitanami ) no rowniez bardzo lubie crest/banner of the stars, Aishiteruze Baby , Kimi ga Nozomu Eien
ale zdecydowanie najlepszy jest beck i kare kano
Oj tak... Beck... faktycznie. Ale wciąż czekam na nowe tłumaczenie
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Shusaku Replay, Night Shift Nurses, Front Innocent - są świetne Może jeszcze do tego Dragon Ball.
Ja mam na dysku i płytach sporo serii których jeszcze nie obejrzałem, ale są tytuły które już oglądałem kilka razy:
Suzumiya Haruhi no Yuutsu (4 razy)
Fate/Stay Night (2 razy)
FLCL (4 razy)
Appleseed (2 razy)
Neon Genesis Evangelion (właściwie to nie wiem, nie liczyłem:P, ale z 5 razy na pewno będzie)
End of Evangelion (chyba 4 razy)
Ichigo 100% (2 razy)
Ghost in the Shell (3 razy)
Shingetsutan Tsukihime (2 razy)
Onegai Twins (3 razy)
Digi Charat (niektóre odcinki to już chyba z 20 razy:-D)
Shakugan no Shana (3 razy)
Witch Hunter Robin (2 razy)
Shuffle! (2 razy)
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-10-05 09:24:32)
Ja widziałem na przykład więcej niż raz anime"SEL",Elfen Lied".
chyba z 10x ogladalem Slam Dunk. nie wiem czemu ale ewolucja postaci Kanamichiego tak mnie fascynuje ze moge do tej serii wracac zawsze, jak tylko nie mam nic do ogladania i wieksza ilosc wolnego czasu. do tego oczywiscie moj osobisty idol - Great Teacher Onizuka oraz BECK.
kolka - kilkanascie razy ogladalem wszystkie serie DB, Mahou Kinshi Rayearth, Slayers, Yaiba, Gundam W i Escaflowne ale to sie chyba nie liczy ;P Ogladalem, bo w tamtych czasach nie mialem nic innego do ogladania (a z tych tytolow, jedyne do czego zdaza mi sie wracac to Escaflowne i kinowka do niego).
Wiele razy mogę obejrzeć:
- Hellsing'a ( zwykłego i Ultimate )
- Azumangę Daioh
- Excel Sagę
Dwa razy oglądałem: Gundam Seed, Gundam Seed Destiny
A mam ochotę jeszcze raz obejrzeć: Suzuke, Naruto(bez fillerów), Evangelion, Fate Stay Night oraz pewnie jeszcze kilka innych.
BECK-15 razy
Dokuro-chan-10 razy
Guri Guri-7 razy
Oj tak... Beck... faktycznie. Ale wciąż czekam na nowe tłumaczenie
BECK - do tego to moge wracać non stop
PS. A ma być nowe tłumaczenie? nic o tym nie wiedziałem , chyba, że chodzi o to co dawno temu było mówione : P
a tak poza tym to jeszcze :
Ichigo 100%
Kimi Ga Nozomu Eien
Ai Yori Aoshi
To heart + To heart remember
Film kinowy Oh! my goddess
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2007-01-21 22:41:17)
Oczami Fana Blog ;]
ktoś robi nowe tłumaczenie?? bo suby smalla sa conajmniej kiepskie;)a jak nikt nie robi to sie za to wezme jak znajde czas;P
No BECKa to ja moge ogladac pod rzad i by mi sie nie znudziło:) ale opieram sie pokusie bo nigdy bym sie nie oderwał od lapa;)
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-01-21 22:55:27)
Dragon ball wszystkie serie po 3x i wszystko co bylo na hyperze po kilka razy, a bylo to spowodowane tym, ze nie mialem kompa i to co bylo to ogladalem. Jak powtarzali to znowu ogladalem.