Nie jesteś zalogowany.
No i wyszły napisy do 1 ep Afro Samuraia. Zapraszam do pobierania. Na dniach pojawią się synchra do gryp Toy Box i Mikazuki. Jeszcze jeden mały szczegół. Do właściwego wyglądu subu potrzebne jest pobranie czcionki. U nas na stronie w paczce jest załączona. Natomiast na ansi lokalizacja podana jest w pliku ReadMe.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Rozpoczynamy nowy projekt! Cieszycie się?
Jest nim anime pt. Zaion: I wish you were here. Subki do pierwszego epka są już do pobrania. Mnie się to anime podoba. Mam nadzieję, że poczujecie to samo
P.S. 5 minut temu zauważyłam, że ktoś to już przetłumaczył. Ale co tam Co dwie wersje, to nie jedna
Zapraszamy do pobierania 07 odcinka Gantza.
29 epizod NANY do pobrania. Od odcinka 30 nowy ending.
15 odcinek Kanona, a w nim zakończenie historii Mai. Szkoda, bo to moja ulubiona bohaterka.
Suby do 13 epka Death Note dodane. Jeśli ktoś jeszcze jakimś cudem nie oglądał <w co szczerze wątpię>, to życzę miłego oglądania
Jeśli ktoś jeszcze jakimś cudem nie oglądał <w co szczerze wątpię>, to życzę miłego oglądania
Ja nie oglądałem, ponieważ czekałem na Twoje napisy na dodatek egzaminy na uczelnii więc tym bardziej czasu nie było.
Dzięki, że nie zrezygnowałaś z dalszego tłumaczenia
No, ja też na pewno nie oglądałam... żadnego odcinka "Death Note".
No, ja też na pewno nie oglądałam... żadnego odcinka "Death Note".
Oj to masz co nadrabiać Anaka
ja widziałem juz pierwszy...sciagam i biore sie za nastepne:)
Chociaz Beavis nas nie zdradzil
... a nawet posłał synchro do wersji S^M
Takie już są prawa rynku - konkurencja nie śpi
Ostatnio edytowany przez Beavis (2007-01-20 00:32:53)
Nie tylko on... nie tylko on...
Ja, oprócz tego że nie oglądam Death Note bez waszych napisów, to w dodatku cierpliwie czekam na kolejne napisy do GANTZa
Czuję się maluśki i niedoceniony.
ja też czekałem
KAT napisał:Chociaz Beavis nas nie zdradzil
Nie tylko on... nie tylko on...
Ja, oprócz tego że nie oglądam Death Note bez waszych napisów, to w dodatku cierpliwie czekam na kolejne napisy do GANTZa
Twoja cierpliwosc zostala nagrodzona xD
Udostepniamy 08 epizod Gantza.
Czuję się maluśki i niedoceniony.
Stary, przeca masz swój fanklub przy Kanonie i Nanie, czego jeszcze chcesz?
Tylko ja tu niedoceniony zostaję xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Na dodatek do suzaka sie same laski lepia prawie
Ja też czekałem na Death Note i GANTZ Jak dla mnie to głupio oglądać anime z napisami od różnych grup, bo co każda ma inny styl itd. Zapowiada się przyjemny weekend
Dodałem trzeci epek Arii... Enjoy my friends ^^
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats