Nie jesteś zalogowany.
Człowieku jest taka opcja w górnym prawym rogu "Szukaj na forum" i tylko czeka na kliknięcie...
~MrTToban: Przecież padło dużo dobrych tytułów: discipline, night shift nurses, bible black, princess 69, mail order maiden 28 [roftl]
EDIT:
no i jeszcze darling oraz front innocent, G-Taste, Stainless Night, dark love, immoral sisters
EDIT2:
ja przy wyżej wymienionych anime, bardzo miło spędzałem czas:D
Nie tylko ty
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2007-01-18 00:19:24)
Wierzymy
Przemek3 napisał:ja przy wyżej wymienionych anime, bardzo miło spędzałem czas:D
Wierzymy
pewno nie ja jeden:D
ps. widze Jasmine, że ci dwudziestka niedawno stuknęła[hehe]
co sie tyczy Czarnej Biblii to ostanio nawet nowy odcinek wyszedł:D jak zawsze świetny:-D
MrTToban - polecam worda oraz 3 krotne przejrzenie posta zanim się go zapoda na forum, bo to co napisałeś, to musiałem kilka razy (dosłownie!) przeczytać zanim zrozumiałem o co ci chodzi:P
to czarna biblia jeszcze wydaje ? whooo prosze o tytul ... co do tego to najlepiej spedizlem czas przy ... "Sex Friend" ;p
Ja przeżywałem olbrzymie emocje na Stepmother's Sin Bardzo przyjemnie ogląda mi się też animacje emotek na prawo od okienka, w którym piszę te słowa
e tam, humor to najlepszy w darling był:)
Ah ty... słoniu
Mnie rozwaliło "sex beast" w Angelium. Jak zobaczyłem to bydle i jego nazwę to przez 10 minut nie mogłem się skończyć śmiać xD
Zaś przy Slutty Princes Diary rozwalił mnie tekst (by Jas x) "tryskam, tryskam, ja tryskam" gdy lasce tryskało mleko z sutków xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Darling był świetny...
Ale "Angel in the Court" również mnie powalił... co prawda sofcik, ale rozwalający...:D
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side